دوستان این سرویس های برنزی حذف شده؟ من قبلا از اونا برای رزرو پورتم استفاده میکردم ولی الان کلا نیست :mellow:
Printable View
دوستان این سرویس های برنزی حذف شده؟ من قبلا از اونا برای رزرو پورتم استفاده میکردم ولی الان کلا نیست :mellow:
دوستان سرویس اسیاتک چطوره؟ من تازه میخام بیام اسیاتک...بسته های نامحدودم داره؟حجمیاش چطوره؟ یه جا تبلیغاتشو دیدم قیمتاش خیلی خوب بود..
سلام
این سرویس گیم پولی هست ارزش فعال شدن داره چقدر تاثیر داره برای کاهش پینگ ؟
خوب و بد بودن معمولا به منطقه مخابراتی و سیم کشی منزل بستگی داره نمیشه به طور کلی گفت.نقل قول:
بسته نامحدود نداره.
قیمتاش داخل سایت هست و فکر کنم بالا ترین قیمت های اینترنت Adsl رو آسیاتک داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من خیلی زیاد تاثیر داشت ولی یک نکته اینه که اگر کیفیت خطتتون بالا نیست ممکنه باعث پرش لینک بشه چون یکی مقداری نویز ایجاد میکنه فعال کردن سرویس گیم.نقل قول:
پینگ با اکثر بازی ها زیر 100 میشه برای من. اگر سرویس کاهش پینگ هم روش فعال کنید حتی کمتر هم میشه گاهی اوقات.
مثلا داخل r6 siege با دیتا سنتر eu west پینگم بین 78-90 هست.
چند روزیه سرعت دانلود از سرور خارجی برای من اومده رو ۲ مگابیت و فقط سرورای داخلی که میزبانش آسیاتکه رو ۱۶ مگابیت دانلود میکنه
اشتراکم ۱۶ مگابیته
پشتیبانی میگه نباید اینجوری باشه!!!
اول صبح و یکی دو ساعت در طول روز مشکل ندارم
دوباره محدود میشه
محدودیتش هم جوریه که مشخصه عمدا محدودش کردن یعنی از هر سایتی دانلود کنم فیکس رو ۲۵۶ کیلوبایته نوسان هم نداره
کیفیت خط رو چک کن ببین تغییر میکنه یا نه. اگه نه که هیچ من هم درگیرم نزدیک 300 400 کیلوبایت یا همون ۲ ۳ مگابیت سرعت کم شده .نقل قول:
نقل قول:
سلام
دقیقا این مشکل هم برای من از تاریخ 1400/06/14 ساعت 17:20 با یک بار ریست شدن مودمم به وجود اومده .. چندین بار تماس تلفن هم داشتم با پشتیبان فنی متاسفانه خودشون هم نمیدونن دلیل ش چیه .. من خط م رو 14 مگ پروفایل گیم هستش .. از مرکز مخابراتی هم چک کردن پورت م مشکلی نداره ... خلاصه خودشون موندن توش ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشون نموندش توش! خودشون محدود میکنندنقل قول:
یه جورایی فکر کنم مربوط به طرح صیانت و اینا باشه
شما ببین از سافت ۹۸ که سرورش رو آسیاتکه سرعتت چطوره
:biggrin:نقل قول:
تجربه مشابهی بنده دو سال پیش با این شرکت داشتم و این وضعیت برای من 5 ماه ادامه داشت،البته سرویس خریداری من 2 مگ بود که 16 بسته بودن.
با سافت 98 چقدر سرعت دارید ؟نقل قول: