با سلام
دوستان نظرتون در رابطه با پذیرش نیروی دریایی سپاه چیه؟
Printable View
با سلام
دوستان نظرتون در رابطه با پذیرش نیروی دریایی سپاه چیه؟
سللم دوستان . راهنمایی میخوام ...
من میخوام دفترچه اعزام به خدمت ارسال کنم . لیسانسه هستم . شرایط پزشکیم جوری هست که باید حتما معاف از رزم بشم . اما میخوام که برج 12 که الان بازه اعزام شم برای اموزشی و ... از طرفی معاف از رزمم رو هم داشته باشم . چجوری انجام بدم ؟ اول درخواست اعزارم بدم . بعدا یک بار دیگه درخواست پزشکی ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
یه سوال دیگه . عرق دست تا چه حد معاف دائم میکنن ؟ کسی اطلاعی داره ؟ ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید .
والا معافیت پزشکی بخوای بگیری یک ماه و نیم اینطورا زمان میبره تا اون موقع هم اسفند پر شده رفتهنقل قول:
شما همون راهی که درنظر داریو برو . اول درخواست اعزامو ثبت کن بعد درخواست بده برای کمیسیون پزشکی .نقل قول:
ولی اگر مشکل شما فقط تعریق دست هاس به نظرم نری دنبال معاف از رزمی بهتره. چون کلا معاف از رزم هارو اذیت میکنن .
نه اخه مشکل یکی دوتا نیست ...نقل قول:
ناراحتی معده دارم و حرکات ورزشی و نرمشی اصلا نمیتونم انجام بدم ...
مجموع نمره چشمامم هم 8 هستش .
تعریق کف دست هم هست . اما کلا معاف دائم نمیشم :)))
اما اگه معاف از رزم نشم هم نمیتونم هیچ فعالیتی کنم و اول اخر اونجا میفرستنم کمیسیون ...
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم، اینکه الان من فرم ها رو مهرماه تکمیل و ارسال بکنم، آموزشی برام تقریبا چه ماهی میفته؟
من عضو گردان امام حسینم، و همونطور که میدونید زیر نظر لشکر سپاه قدسه، میخواستم ببینم شرایطی هست که برای خدمت هم بیام همین گردان خدمت کنم؟ نامه ای چیزی لازمه؟
ممنون :n16:
سلام
بنده 7/19 اعزام هستم میخواستم بدونم برای برداشت وجه در آموزشی میشه کارت عابر بانکی غیر از بانک سپه رو برد برای مثال صادرات یا ملت ؟ بعد بعد از اندازه کردن لباس ها باید با لباس نظامی وارد پادگان شد یا با لباس شخصی هم می شود ؟
اصلا لزومی به بردن کارت سپه نیست . در برگه اعزام شما هم نوشته کارت عابر بانک دیگه اشاره نکرده چه بانکی.نقل قول:
در رابطه با لباس هم خیر نمیتونین با لباس شخصی وارد پادگان بشین.
از دوستان کسی هست که با کم کاری یا پرکاری تیرویید معافیت دایم گرفته باشه؟ تو موارد معافیت پزشکی ذکر شده ولی حرفی از خفیف یا شدید بودنش نزده. تو کمیسیون صرف اینکه کم کاری یا پرکاری تیرویید اشته باشی معافت میکنن؟ یا نگاه میکنن به شدت بیماری ؟