ممنون دوست عزیز بایت پاسخ'
خونه فعلی با جدید تقریبا ۲۰۰ متر فاصله داره'' از منزل فعلی و جدید تا مرکز مخابراتی با نرمافزار سیجیک تست کردم تقریبا ۲ و نیم کیلومتر فاصله داره و خدا رو شکر تو این ۵ سالی که از همین مرکز مخابراتی ثارالله کرج سرویس های آسیاتک شاتل و الان پارس آنلاین دارم هیچ موقع کمبود پهنای باند نداشته و هیچ موقع هم قطعی از مرکز مخابراتی نداشتم تا حالا از صبانت سرویس نداشتم'' دوستان و آشنا هامون همه شاتل و مبین نت دارن ''
با این توضیحی که شما دادین پس فعلا مشکل خیلی جدی نداره پارس همینکه سرعت ۲ مگ زیر سرعت اسمی نمیاد ( ۲۵۰ کیلوبایت ) تو تایم رایگان جای شکرش باقیه و واسه من کافیه
منزل جدید هفته ای دیگه نقل مکان میکنیم فقط تلفن و مودم رو بردم تست کردم رو خط هیچ اینترنتی رو خط وجود نداشت که بخوام از طریق وای فای ( تو تبلتم ) از طریق اون آی پی مخصوص مودم ببینم وضعیت خط چطوره '' فقط بوق تلفن هیچ خشی توش نبود'' راهی دیگه هست که از وضعیت خط یه آمار بگیرم?? به نظر شما اگه خط هیچ مشکلی نداشته باشه تا چند مگ میکشه با توجه به ۲ و نیم کیلومتر فاصله تا مرکز مخابراتی??
'''' ولی منزل فعلی که توش هستیم بوق تلفن خیلی خش و نویز شدید داره ولی تا ۷ مگ میکشه مودم و هیچ قطعی هم ندارم
این وضعیت همین الان هست ( منزل فعلی ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk