اگه یه روزی شهر شلوغ بشه حتما شرکت آسیاتک رو آتیش میزنم:devil:
اگه پرسیدن کی آتیش زده بگین من زدم
من هم با افتخار و سر بلند خواهم پذیرفت
Printable View
اگه یه روزی شهر شلوغ بشه حتما شرکت آسیاتک رو آتیش میزنم:devil:
اگه پرسیدن کی آتیش زده بگین من زدم
من هم با افتخار و سر بلند خواهم پذیرفت
آشغال شده دیگه از سال 86 اسیاتک دارم ولی این هفته اخرین هفته ای هست که اسیاتک دارم و درخواست جمع اوری میدم
پینگش که از اول افتضاح بود هیچی ولی اقلا قیمتاش بد نبود اونم افتضاح شده جدیدا هم احساس میکنم حجم دزدی میکنه ( مطمئن نیستم ) در کل هیچ نکته مثبتی نداره با اینکه مرکز مخابرات حکمت شعارم و شانس ما هیچ شرکتی جز مخابرات هم سرویس نمیده همون مخابرات و میگیرم باز قیمتاش بهتره
بعد نزدیک به 13-14 سال که اسیاتک داشتم دیروز درخواست جمع اوری دادم و امروزم زنگ زدن از شرکت و اینکه چرا میخوای بری و گفتم قیمت و پینگ و حجم دزدی و این مسائل واسه هر کدومشون هم دلیل میوردن و میگفتن میخواید پیگیری مجدد کنیم و فلان و این حرفا که گفتم ده ها بار زنگ زدم و هیچ اتفاقی نیفتاد و روز به روز بدتر شد اسیاتک و خلاصه هر چی گفت گفتم جمع کنید
دو ساعت بعد sms اومد که :
جمع اوری خط x توسط مخابرات انجام و از سرویس اسیاتک خارج گردید
این یعنی جمع شد کامل دیگه ؟ ولی اومدم خونه الان چرا adsl روشنه هنوز ؟!
اول در سامانه شاهکار تخلیه رو ثبت میکنن و خط شما در شاهکار آزاد میشه و میتونید از شرکت دیگه بگیرید. در این حالت چون هنوز خط به صورت فیزیکی تخلیه نشده چراغ ADSL روشنه.نقل قول:
به امید خدا فردا تخلیه میشه:biggrin:نقل قول:
اره اینا سامانه شاهکار رو تخلیش رو انجام نداده بودننقل قول:
امروز زنگ زدم ثبت نام کنم مخابرات گفتن بگو از سامانه شاهکار هم بردارن که زنگ زدم یکی دو ساعته حذف شد و تونستم مخابرات ثبت نام کنم
ولی هنوز عجیبه چراغ ADSL روشنه هنوز ! جدیدا اینطوری شده ؟
نقل قول:
اره فکر نمیکردم اینقدر زود تخلیه شه اخه قبلا میگفتن بعضی موقع ها تا دو سه هفته هم طول میدن
اسیاتک سریع تخلیه میکنه، برا من یک روزه تخلیه شد.نقل قول:
چون خط هنوز به صورت فیزیکی از تجهیزات آسیاتک جدا نشده و فقط به صورت نرم افزاری از شاهکار تخلیه شده. من دو سال پیش که میخواستم از پارس آنلاین تخلیه کنم، اینترنت قطع شده بود و هنوز چراغش روشن بود و صفحه پارس آنلاین باز میشد و نوشته بود که قرارداد به پایان رسیده. من همچنان فکر میکردم تخلیه نشده زنگ میزدم پارس آنلاین میگفتن تخلیه شده، میگفتم پس چرا هنوز چراغ adsl روشنه. رفتم مخابرات پرسیدم گفت الان تخلیه است و میتونی از شرکت دیگه بگیری.نقل قول:
نقل قول:
حالا شانس ما مرکز مخابرات ما حکمت شعار هست 10 سال هست که انحصاری مخابرات هست و هیچ شرکتی سرویس نمیده اسیاتکم سال 86 گرفتم الان قطع کردم دیگه نمیتونم بگیرم
همون دیروز درخواست دادم مخابرات الان اینو زده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ بزن 2020 بپرس مشکلش چی بوده. من یک ماه پیش برای پسرعموم ثبت نام کردم تلفنی (از سایت مخابرات نتونستم ثبت نام کنم مشکل داشت) فامیلی رو اشتباه نوشت، بعد وضعیت رو نوشت مشکل دار. زنگ زدم 2020 گفت از شرکت دیگه داری! گفتم نه از سایت داشتم ثبت نام میکردم ناقص موند. عکس کارت ملیش رو آپلود کردم فرداش وصل شد :blink:نقل قول: