نقل قول:
نه مهندس؛
هم 2 که استارت بخوره، رایگان میشه خودش..
ولی خب چه رایگانی .. :n21:
Printable View
نقل قول:
نه مهندس؛
هم 2 که استارت بخوره، رایگان میشه خودش..
ولی خب چه رایگانی .. :n21:
سلام نیازی به خاموش و روشن کردن نداره ( مودم از هر ساعتی روشن بزاریش ) اتوماتیک راس ساعت 2 شب رایگان میشه ( آی پی تعغیر نمیکنه )نقل قول:
سلام داداش شما چه سرویسی داری و سرعتت تو تیم رایگان چنده و کدوم شهری ؟؟؟نقل قول:
من 128 یک ماهه 5 گیگ دارم سرعتم تو تایم رایگان 30 هست ( کرج )
ماههای قبل که 2 مگ داشتم هر شب سرعتم بین 400 تا 600 بود تو تایم رایگان
چند روز دیگه میخوایم نقل مکان کنیم حالا موندم پارس 2 مگ بگیرم یا صبا 12 مگ؟؟؟
تو تاپیک صبا یه نفر راضی هست از 12 مگ یه نفر نیست حیران ماندم چی بگیرم:n13:
پارس فکر کنم دیگه حداقل اگه 2 مگ بگیرم زیر 200 نباشه حداقل سرعت اسمی درسته ( تو تایم رایگان ) ؟؟؟ ماههای قبل که 2 مگ داشتم هیچ مشکلی نداشتم الان نمیدونم وضعیت 2 مگ چطور هست
ممنون از راهنماییی که کردین. متأسفانه من چون از IP ثابت استفاده میکنم، همیشه روی یک مسیر قرار دارم که فکر کنم مسیر عمان باشه. با همین مسیر قبلاً که از 8.8.8.8 پینگ میگرفتم بین 120 تا 130 تغییر میکرد. الآن حول و حوش 165 البته دامنه تغییراتش خیلی کمه. یعنی 163 تا 167. در کل مشکلی نیست. چون من بازی آنلاین نمیکنم.نقل قول:
سلام داداش شما چه سرویسی داری و سرعتت تو تیم رایگان چنده و کدوم شهری ؟؟؟نقل قول:
من 128 یک ماهه 5 گیگ دارم سرعتم تو تایم رایگان 30 هست ( کرج )
ماههای قبل که 2 مگ داشتم هر شب سرعتم بین 400 تا 600 بود تو تایم رایگان
چند روز دیگه میخوایم نقل مکان کنیم حالا موندم پارس 2 مگ بگیرم یا صبا 12 مگ؟؟؟
تو تاپیک صبا یه نفر راضی هست از 12 مگ یه نفر نیست حیران ماندم چی بگیرم:n13:
پارس فکر کنم دیگه حداقل اگه 2 مگ بگیرم زیر 200 نباشه حداقل سرعت اسمی درسته ( تو تایم رایگان ) ؟؟؟ ماههای قبل که 2 مگ داشتم هیچ مشکلی نداشتم الان نمیدونم وضعیت 2 مگ چطور هست
حال و احول این شبای من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرویس 2مگ حجمی دارم تو تهران. روزانه تا 950 کیلوبایت در ثانیه هم سرعتم میرسه.نقل قول:
سرعت ساعتهای رایگانم از ساعت 2 تا 7 متغیره. ساعت 2 تا 4 صبح حول و حوش 450 کیلوبایت در ثانیه، ساعت 4 تا 5 حدود 600 کیلوبایت در ثانیه و ساعت 5 تا 7 صبح هم حدود 800 تا 850 کیلوبایت در ثانیه. البته اینا مال قبل از جمعه گذشته است. چون تو دو شب گذشته به دلیل اختلالاتی که خطم داشت و این که دانلود آماده نداشتم اصلاً شبانه دانلود نکردم. حالا امشب یا فردا شب باید تست کنم ببینم تغییری نکرده باشه.
در مورد 12مگی صبانت بیشتر از یک نفر رو من دیدم تو تاپیکش که راضی بودن. حتی تا 22گیگ شبانه رایگان رو هم دیدم آمار داده بودن. اما خودت که بهتر میدونی ADSL منطقه به منطقه برای هر شرکتی فرق میکنه. باید ببینی تو کرج و مرکز مخابراتی شما کسی صبانت 12مگی داره و وضعیتش چطوریه. ممکنه آخرش مجبور بشی خودت نفر اولی باشی که امتحان میکنه. راستی خطت کشش 12 مگ رو داره اصلاً؟
دیشب سرعت دانلود رایگان من افتضاح بود. سزعت روزانه هم خیلی کم شده!
برای شماها کم نشده؟
راستی پارس آنلاین از این نوع محدودیت ها داره که میگن مثلا اکه بیشتر 30Gb دانلود رایگان داشته باشی دیگه سرعتت خراب میشه؟
سرویسم 1024 محدود هست
ممنون دوست عزیز بایت پاسخ'نقل قول:
خونه فعلی با جدید تقریبا ۲۰۰ متر فاصله داره'' از منزل فعلی و جدید تا مرکز مخابراتی با نرمافزار سیجیک تست کردم تقریبا ۲ و نیم کیلومتر فاصله داره و خدا رو شکر تو این ۵ سالی که از همین مرکز مخابراتی ثارالله کرج سرویس های آسیاتک شاتل و الان پارس آنلاین دارم هیچ موقع کمبود پهنای باند نداشته و هیچ موقع هم قطعی از مرکز مخابراتی نداشتم تا حالا از صبانت سرویس نداشتم'' دوستان و آشنا هامون همه شاتل و مبین نت دارن ''
با این توضیحی که شما دادین پس فعلا مشکل خیلی جدی نداره پارس همینکه سرعت ۲ مگ زیر سرعت اسمی نمیاد ( ۲۵۰ کیلوبایت ) تو تایم رایگان جای شکرش باقیه و واسه من کافیه
منزل جدید هفته ای دیگه نقل مکان میکنیم فقط تلفن و مودم رو بردم تست کردم رو خط هیچ اینترنتی رو خط وجود نداشت که بخوام از طریق وای فای ( تو تبلتم ) از طریق اون آی پی مخصوص مودم ببینم وضعیت خط چطوره '' فقط بوق تلفن هیچ خشی توش نبود'' راهی دیگه هست که از وضعیت خط یه آمار بگیرم?? به نظر شما اگه خط هیچ مشکلی نداشته باشه تا چند مگ میکشه با توجه به ۲ و نیم کیلومتر فاصله تا مرکز مخابراتی??
'''' ولی منزل فعلی که توش هستیم بوق تلفن خیلی خش و نویز شدید داره ولی تا ۷ مگ میکشه مودم و هیچ قطعی هم ندارم
این وضعیت همین الان هست ( منزل فعلی ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk