داداش خودتم بچه اردبیلی؟؟نقل قول:
Printable View
داداش خودتم بچه اردبیلی؟؟نقل قول:
سلام؛نقل قول:
من 4 سال پیش این رو از استادم شنیدم و بیشتر از 9 ماه مفت و مجانی براش حمالی کردم، آخرش فهمیدم همچین طرحی وجود نداره!
به نظرتون اگه همچین طرحی بود، کدوم دانشجو حاضر میشد بره خدمت؟
سلام...ممنون از پاسختون...نقل قول:
ولی تو دانشگاه تهران میگن شده!..راستش این حرفم معتبر نیست....ولی باید مطمئن شم....یعنی راهی وجود نداره که مطمئن شم چنین طرحی وجود داره یا نه؟
اینم بگم هر دانشجویی رو استاد قبول نمیکنه پس چندان آسون هم نیست.
والا من شنیدم سرباز هیئت علمی .وجود هم داشت قبلا و طرف میرفت استاد دانشگاه میشد حتی حقوق هم داشت مثل یک استاد و .... اما الان با این وضع بعید میدونم .داستانش هم این بود که طرف به جای 2 سال خدمت 4 سال توی دانشگاه تدریس میکرد.نقل قول:
نقل قول:
ببخشید دیر جوابتون رو میدم
من توی آموزشی معاف از رزم نشده بودم
اما معاف از رزم های ما کارشون این بود که ما هر کلاس رزمی که میرفتیم اونا رو سوا میکردن یا میفرستادن آسایشگاه یا میگفتن کنار بشینید
در مورد شست و شوی عمومی هم همه باید بشورن فقط زمان اردو که بقیه رفتن معاف از رزمها توی آسایشگاه میمونن و نظافت بین اینا تقسیم میشه
کل نظافت هم نیم ساعت طول نمیکشه عزیزم بقیش رو میری پینگ پونگ و فوتبال دستی بازی میکنی اگه داشته باشه اسایشگاهتون و اگر هم نداشته باشه میری میخوابی
اینو میگن ولی همون سالی 30 روز رو میدن تا سقف 180 روزنقل قول:
دیگه بیشتر از 180 روز نمیدن ولی میتونی از مرخصی بسیج فعالی استفاده کنی که باید بذاری آخر خدمتت که فکر میکنم بابت هر 3 ماه بسیج فعال در حین خدمت 4 روز مرخصی بهت تعلق میگیره که حدودا 20 روز میشه چنتا تعطیلی و جمعه بخوره میشه 1 ماه
سلام دوستان من 6 سال غیبت دارم میخواستم ببینم اگه الان بخوام دفترچه پست کنم میتونم برای معافی یا معاف از رزمی اقدام کنم یا نه و اینکه چقدر اضافه میخورم
سلام دوستان من 6 سال غیبت دارم میخواستم ببینم اگه الان بخوام دفترچه پست کنم میتونم برای معافی یا معاف از رزمی اقدام کنم یا نه و اینکه چقدر اضافه میخورم
دوست عزیز من 9 ماه وقتم رو برای همین موضوع گذاشتم، بهرحال اگه فکر می کنین این طرح هست از نظام وظیفه سؤال بپرسیدنقل قول:
بعد هم چرا هر دانشجویی رو استاد قبول نکنه؟ اتفاقا استادای دانشگاه از خداشونه یکی باشه که مفت و مجانی کلاس حل تمرین برگزار کنه، برگه های امتحانیشون رو تصحیح کنه، نمره ها رو توی سایت وارد کنه، به اعتراضا رسیدگی کنه، براشون جزوه یا کتاب تایپ کنه، مقاله یا کتاب خلاصه کنه، انتخاب واحدها رو تأیید کنه، فرم هایی که باید پر کنن رو براشون پر کنه (بخصوص فرم های گرنت و ارتقا که هر کدوم 40-30 صفحه ای هست و پر کردنش قشنگ 6-5 ساعت وقت می خواد!!)، سرجلسه امتحان مراقب باشه و برگه ها رو جمع کنه و دقیق شمارش کنه و ...
من اون 9 ماه همه این کارها رو انجام دادم + یه سری کار دیگه نه فقط برای یه استاد، برای چند تا استاد هم کار کردم ولی تهش مجبور شدم مثل سرباز عادی برم خدمت.
مطمئن باش اگه همچین طرحی بود لااقل 40-30 درصد دانشجوها خدمت نمیرفتن!
سلام.
لیسانس نرم افزار از قم یگانه پسر کجا مییوفته آموزشی و یگان؟
باتشکر