بستگی داره. اگه مشکل از اتصالات از کافو تا دم در خونه شما باشه که اونا رو درست میکنن (بهتره سیم ها رو بهم بپیچونید) ولی اگه لازم باشه کابل از کافو تا در خونه شما عوض بشه با هزینه خودتون باید باشه. قبل از کافو رو هم که امکان نداره به خاطر یه کاربر عوض کنن مگر اینکه تعداد زیادی توی محله ی شما این مشکل رو داشته باشن و اونم بعد از طی مراحل اداری که فکر کنم خیلی طول بکشه.نقل قول:
اگه دیدید مشکل از سیم کشی خونه شماست، بهترین راه اینه که یه کابل خوب مستقیم از جلوی در بکشین به پشت مودم (احتمالا رو کار میشه البته) ولی من این کارو کردم عجیب جواب داد.
بعید میدونم زیر ساخت همچین دستوری داده باشه چونکه اگه اینجوری بود به من نمیگفتن تا آخر شهریور صبر کن مثل سابق میشه. ولی اگه سرعت های واقعی رو بفروشن که مطمئنا خیلی بهتره و اصولا هم باید از اول این کارو میکردن.نقل قول:
توی چندتا از سایتها نوشته بود که شرکت زیر ساخت از شرکت هایی که اینترنت می ده خواسته بود که سرعت اسمی رو بده به کاربرا ،فکر کنم مشکل دوستان برای این باشه که سرعتشون کم شده،البته این یه مزیت هست در صورتی که قیمت ها رو کاهش بدن!!نه اینکه دوباره همین قیمت ها باشه.چون اگه مثلا سرویس های اسمی 2 و4 و6 و8و 12 بدن قیمت ها می تونه پایین تر و پله ای باشه،و خیلی از مشکل های کمبود پهنای باند و پینگ پایین می تونه حل بشه.تازه می تونه برای خود کاربرا خوب بشه چون اگه کسی کمتر از سروریس خریداری شده رو دریافت کنن می تونه اعتراض کنن و جواب مشخصی داشته باشه،چون الان در حقیقت وقتی سرعت 256 محدود یا هر سرعتی که می گیریم تا 9 مگ پهنای باند می بندند سرعت شما تا 9 مگ می تونه افزایش پیدا کنه که خب شرکت تضمین نمی کنه که همیشه این سرعت رو داشته باشیم و جای اعتراض هم نمیذاره !اینا همه در صورتی خوبه که قیمت ها رو واقعا پایین بیارن