-
سلام
با توجه به اینکه سرعت (توی قرارداد شاتل) 512kb هست. وفعلاً دارن بهم سرویس 2 مگ میدن؛
لطفاً بفرمائید که این پینگ که سایت speedtest بهم نشون داد، خوبه یا بده؟ و اصلاً عدد پینگ، چند باشه خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن، توی command prompt، دستور ping
-t رو نوشتم و بعد از کلی نوشته و ... برام نوشت Average = 261ms
چرا پینگ یاهو با پینگ speedtest انقدر فرق داره؟ کدومش بهتره؟
-
پینگ 563 خیلی بالاست. پینگ شاتل معمولاً حدود 300ms هست.
پینگ هرچی کمتر باشه بهتره.
مثلا اگه پینگ پایین باشه و شما روی یه لینک کلیک کنید، صفحه خیلی سریع شروع میکنه به لود شدن. اصطلاحاً تأخیر کمتره.
یا توی بازی های آنلاین راحت تر بازی می کنید.
-
دوست عزیز با سرور تهران بهت پینگ 500 داده :18: همین سرور تهران بقل گوشمون اجب دیگه پینگ با 4.2.2.4 رو هم امتحان کن فکر کنم 300 بهت از این بیشتر استفاده میکنن برای تست
پینگ یعنی اگه تو ادرس سایت رو تو مرورگرت تایپ کنی بعد اینتر کنی به زمانی که این دستور بتونه ارسال بشه وخودش رو به سرورسایت برسونه بهش میگن پینگ هر چه پینگ پایین تر باشه کیفیت هم بالاتر میره البته سرعت و پینگ با هم دیگه فرق داره مثلا یکی سرعت 1 مگ داره پینگش به فضا میزنه یکی سرعت دیال اپ پینگش عالی مثلا تو بازی انلاین رو نگاه کن دارم راه میرم از یه جا تنگ عبور کنم از لا دوتا دیوار وقتی ازش رد شدم فرتی میفتی میمیره بعد میبینم چند دققه پیش لا دو تا دیوار مونده لح شده مورده
اگه اشتباهی هم داشتم دوستان اصلاح کنن
-
یاعلی ماشاله پینگ چقدر بالاست بابا !!!
من که عید نیستم بهتر از سرویسم استفاده نکنم:31: بابا ضعف اعصاب گرفتم انقدر تو این مدت حرض خوردم از دست شاتل
-
درود
شاتل دیگه داره رو بازی میکنه و رسما کم فروشی و دغل بازی میکنه
سرویس نامحدودش که در واقع محدوده
سرویس های حجمی اش هم که شب ها سرعت در حد دایال اپ
شده وایرلس یا وایمکس بگیرید(مثله سعادت اباد که adsl فقط شاتل هست) در دام شاتل نیوفتید
-
بابت اطلاعات تون ممنونم.
پس چرا سرعت دانلودم خوبه؟ 260 کیلوبایت بر ثانیه هست.
ببینید؛ این رو الان تست گرفتم. سرعت دانلود هی بهتر میشه و پینگ افتضاح تر:
-
-
-
-
دوستان خواهشا راهنمایی کنید؟
بد از یه هفته سر و کله زدن با پشتیبان های شاتل به این نتیجه رسیدم که isp رو تغییر بدم؟
حالا کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید؟
فقط خواهشا راهنمایی کنید!از چاله به چاه نیفتم!
آسیا تک سرویس 256 نا محدودش (41900) خوبه؟
این قانون محدود شدن نداره که؟ خسته شدم!
پار آنلاین چطوره؟