آسیاتک برای سرویس 16 مگابیت ریت خط رو چند میبنده؟
پروفایل رو روی interleved میزارن یا روی fast؟ امکان تغییر هست؟
برای آپلود annex m فعال میکنه بیشتر از 1 مگابیت سرعت بده؟
Printable View
آسیاتک برای سرویس 16 مگابیت ریت خط رو چند میبنده؟
پروفایل رو روی interleved میزارن یا روی fast؟ امکان تغییر هست؟
برای آپلود annex m فعال میکنه بیشتر از 1 مگابیت سرعت بده؟
اگه خطتون جواب بده همه رو انجام میدهنقل قول:
برای سرویس فست فقط یکبار در هر دوره انجام میده و اگر بخواهید کنسل کنید باید ازشون به واحد شکایات درخواست بدید شاید بتونن بهتون کمک کنن و این موضوع رو کنسل کنن و همینطور برای این سرویس هزینه میگیرن چونکه میگن سرویس گمینگ هست...نقل قول:
خط شما اگر ۱۶ مگ پاسخگو باشه بیشتر از ۱۷ یا ۱۸ نمیبندن.. و هرچقدر هم بگی حالیشون نمیشه مگر اینکه پشتیبانی لایه بالاتر باهات تماس بگیره که اونم میپیچونه یه جورایی...
من ندیدم بالاتر از ۱ مگ ببندن.. اما میتونی امتحان کنی...
بنده قبلا بارها و بارها تو همین تاپیک در جواب و راهنمایی بعضی از دوستان از سرویس های آسیاتک و حجمی که در قبال مبلغی که پرداخت میشد، دفاع کردم مخصوصا در مقابل کسانی که از مخابرات و سرویس های اون حرف میزدن... که قبلا به حق هم بوده اما اخیرا با افزایش سرسام آور و بی منطق قیمت ها و بدتر از اون کاهش حجم ها شدیدا توصیه میکنم بگردید و از ISP های دیگری که برحسب مبلغ دریافتی نسبت به سایر ISP ها سرویس خوب با حجم بالا میدن رو خریداری کنید!
سال پیش همین موقع ها سرویس 1 ساله با سرعت 8 مگابیت با حجم بین المللی 1200 گیگابایت رو گرفتم 500 تومن اما همین سرویس که تا یکی دو ماه پیش تنها شش ماهه میتونستم با این مبلغ بگیرم به یکباره حذف شده و قیمت سرویس ها و حجم ها سر به فلک کشیده! یعنی من اگه بخوام یه سرویس یکساله بگیرم تنها یک گزینه برای سرعت های 8 و 16 مگ هست که قیمت های شدیدا تیزی دارن! قیمت 8 مگ 12 ماهه که البته 2100 گیگابایت بین الملل هستش رو باید 1 میلیون و 80 هزار تومان پیاده شد و سرویس 16 مگ رو با حجم 4200 گیگابایت بین الملل 1 میلیون و 730 هزار تومان!!!
خب منی که به این مقدار حجم نیازی ندارم و همون یک ساله 1200 گیگ کارم رو راه مینداخت و منطقاً هم برای مصارف خانگی حجم و قیمت های 4200 گیگ و 2100 گیگ زیادی هست باید چیکار کنه؟! هیچ انتخاب هوشمندانه ای جلوی مشتری نذاشتن!
سرویس های جشنواره شون هم به درد اکثریت نمیخوره؛ سرویس جشنواره بهاراجه رو الان یک ساله 8 مگ رو با تنها 700 گیگ بین الملل میدن 600 هزار تومن و سرویس یک ساله 16 مگ رو با همون حجم 700 گیگ میدن 800 هزار تومن! هرچند ورداشتن مثلا 1400 گیگ شبانه از ساعت (2 تا 8 صبح) هم گذاشتن اما دیگه تاریخ مصرف این ادا و اصول دانلود شبانه اونم با سرعت زپرتی ADSL گذشته! مگه ملت وقت و انرژی و سیستم شون رو از کنار جوب پیدا کردن!؟ چه کاریه خب میریم از همراه اول هر ماه بسته 1 تا 11 صبح با آستانه مصرف 450 گیگ ماهانه میگیریم به قیمت 20 هزار تومن و اون میزانی که ممکنه در طول چندین ساعت چندین گیگابایت دانلود کنیم رو در عرض یکی دو ساعت با نهایت سرعت دانلود میکنیم و سریع به فایلها میرسیم!!!
الان با این وضع تنها توصیه ای که میکنم سرویس های ISP مخابرات هستش (سایر ISP ها رو بنده اطلاع ندارم)
الان برای مصرفی که بنده دارم سرویس 1 ساله با همون حجم 1200 گیگابایت رو مخابرات میده 600 هزار تومان و 6 ماهه رو با حجم 600 گیگابایت میده 300 تومان.
اونم با پینگی به مراتب پایین تر و ایستاتر! منزل پدرم مشترک آسیاتک هستش و منزل خودم بنا به انحصار فیبر نوری در مخابرات، مشترک مخابرات و مدتهاست در مقایسه هر دو ISP در تمام ساعات روزمره میبینم پینگ مخابرات به نسبت آسیاتک به شدت ایستاتر و بهینه تر هستش و برای بازی های آنلاین به شدت بهتر از آسیاتک هستش و کیفیت و ایستایی سرعت دریافتی هم به همون میزان بهتر از آسیاتک هستش.
خلاصه گفتم بیام بگم شاید بعضی ها سر سری از کنار این قضایا رد میشن و کلا بی خیال هستن، در حالی که شخصا روی هیچ ISP تعصب کورکورانه ندارم و هرکدوم سرویس های متنوع و مشتری مداری در اختیار بزارن رای من هم عوض میشه.
تنها سرویس مناسب آسیاتک سرویس 6 ماهه 500 گیگ بینالملل به قیمت 150 تومن هست که برای مشترکین جدید هست که فکر می کنم با تخلیه و ثبت نام مجدد بشود خرید.نقل قول:
سلام مهندس جان منم قصد منتقل شدن به مخابرات دارم نمیدونم پروفایل فست دارن یا نه تا چه سرعتی میبندن و... شرمنده اگه میشه از نویز خط و سرعت دانلود مخابرات یه تصویر بدید ممنوننقل قول:
مخابرات پروفایل فست داره. سرعت دانلود هم تا جایی که کشش داشته باشه میبندن. برای من روی 20 مگ بستن که تا 18 مگ میتونم دریافت کنم. البته در بیشتر مواقع سرعت 16 مگ رو دریافت میکنم.نقل قول:
شرمنده میشه عکس کیفیت خط رو بفرستید ؟نقل قول:
مگه کاربرای قبلی بیکار و علافن که سر این بازاریابی های منسوخ و تاریخ مصرف گذشته که یه زمانی برای جذب مشتری همیچین قوانینی میذاشتن ISP ها، وقتشون رو تلف کنن و وارد بازی تخلیه و ثبت مجدد بشن؟ چه کاریه خب! الان فرضا من کاربر جدید قبل از کوچ به یه ISP جدید و دیدن جشنواره های رنگ و وارنگ فصلی و گذرای ISP، دقت و توجه اصلیم روی قیمت گذاری و حجم های دریافتیم هست که قراره در ماه ها و سالهای آینده چقدر برام آب بخوره نه اینکه با یه جشنواره گذرا مشترک دائم بشم.نقل قول:
سلام از بنده هست گرامی:»نقل قول:
بنظرم حرف و بحث و راهنمایی یا حتی تعریف و تمجید یا ملامت برای سرعت دریافتی از یک ISP خیلی اشتباه هستش چون خیابان به خیابان، منطقه به منطقه، شهر به شهر و استان به استان زیرساخت های مخابراتی و فاصله با شهر دیگه فرق میکنه همینطور کیفیت و مرغوبیت و بافت فرسوده بودن یا نبودن یک خونه. تنها بنظرم ملاک اکثریت نه سرعت (که یه چیز تجربی و متفاوتی هست برای هر شخص بنا به فاصله مخابراتی و زیرساخت های مخابراتی شهری و خونگیش) بلکه قیمت گذاری ها و حجم های منصفانه و متنوع و ایستایی و بهینه بودن سرویس دهی هستش که باید مورد راهنمایی و بحث و مناظره باشه وگرنه کیفیت سرویس دهی و سرعت همونطور که گفتم خونه به خونه و منطقه به منطقه فرق میکنه.
در کل گفتنی رو بنده گفتم ولی ممکنه بنا به دلایلی که یه خط بالا گفتم یکی از سرویس مخابرات شدیدا ناراضی باشه و یکی شدیدا راضی.
من شخصا چون خونم بافت جدید و نو ساز هست و از طرفی مجهز به فیبر نوری نتیجتا سرعت و کیفیت سرویسی که ازشون میگیرم رضایت بخش هست مثلا همیشه سرویس 16 مگ رو خریداری میکنم و معمولا سرعت دریافتیم بین 13 الی 14 متغییر هست که رضایت بخش هستش. علت اینم که 16 مگ رو نمیگیرم برمیگرده به کیفیت سیم کشی از مخابرات تا منازل که طبق بررسی از خود مخابرات متوجه شدم کابل های فیبرنوری از بدو خروج از مخابرات مستقیما که به خونه ها نمیرسه بلکه از وسط تا یه جاهای به کابل مسی وصل میشن و دوباره به کابل فیبر نوری منزل ما وصل میشن که باعث میشه به جای سرعت غایی 16 مگی که بنده خریداری میکنم عملا نتونم از کل بستر و پهنای باند استفاده کنم و نتیجته سرعت بین 13 - 14 مگ میرسه.
نقل قول: