خب میریم دانلود مون رو می کنیم ، موقعی هم که بد شد میریم از یه جای دیگه سرویس می گیریمنقل قول:
هر چقدر هم سرعتش بد بشه خیلی بهتر هستش تا اینکه الان این پارس داره محدود می کنه !
من تو روز هم محدودم !
Printable View
خب میریم دانلود مون رو می کنیم ، موقعی هم که بد شد میریم از یه جای دیگه سرویس می گیریمنقل قول:
هر چقدر هم سرعتش بد بشه خیلی بهتر هستش تا اینکه الان این پارس داره محدود می کنه !
من تو روز هم محدودم !
خب تو که دیگه نمی خوای ادامه بدی هیچ کاری نکن الان دیگه اون در خواست رد شده اگر بخوای شکایت رو ادامه بدی باید دکمه ی تجدید نظر رو بزنی !نقل قول:
آقا من چند صفحه برین عقب تر یه سری کار هایی رو که میشه انجام داد برای کاهش نویز رو گفتم میتونید برید بخونید. در ضمن خطتون روی 2 مگ بسته شده یا سرعتی که خریدین 2 مگه که این عددا رو میده بهتون؟نقل قول:
بگو 4 مگ ببندن احتمالا میکشه خطت . اگر هم 4 مگ رو به طور کامل نکشه نزدیک 4 آپ میشه خطتنقل قول:
منم حرفم همینه. احتمالاً مبیننت سرویسای بالا 10مگابیت هم داشته که میانگین سرعتش با این 2مگ و 1مگ و 512ای که میده شده 5مگابیت. اما این سرویسها رو به صورت وایمکس رسمی به کاربراش (چه خانگی، چه شرکتی) نمیده. حالا چه سرویسیه اینا من نمیدونم. ولی به هر حال چیزی که واضحه اینه که سرعت میانگین 5مگابیت مبیننت به این معنا نیست که کاربران اینترنت وایمکس اون هم متوسط این سرعت رو میگیرن و بنابراین به این لیست و ردهبندیش نمیشه اعتماد و ازش چیزی رو نتیجهگیری کرد.نقل قول:
من اگه بنا به گفته ی خودشون تا آخر این ماه درستش نکنن احتمالا اینو فریز کنم و روی یه خط دیگه صبانت بگیرم تا هر موقع که پارس دوباره درست بشه. درستم نخواستن بکنن که کلا میگم تخلیه کنن.نقل قول:
من که بهت گفتم بگو رو 4 ببندن بعضی از مودما عددا رو واقعی نشون نمیدن تازه اگر snr واقعی تا 4هم بیاد مشکلی پیش نمیاد فقط موقع ثابت شدن لینک اذیت میکنه ممکنه 4-3 دقیقه طول بکشه تا لینکت ثابت بشهنقل قول:
حرف شما بازم متین. ولی این کار مودم هم نباید باعث بشه منی که قبلاً با همین مودم ریت 9مگابیت رو با نویز مارجین 14 میگرفتم ریتم بیاد روی تقریباً 2مگابیت.نقل قول:
بله من تو سایتشونم نگاه کردم بالای 2 مگ ندارن سرویس ولی اطلاعی از اینکه سرعت واقعی کاربراشون چیه ندارم.نقل قول:
اینی که میگم مطمئن نیستم ولی به نظرم پهنای باندتون تقریبا 2 برابر شده که احتمالا نویزتون هم 2 برابر میشه یعنی اختلاف نویز خیلی زیاده. ولی حرف شما هم منطقیه.نقل قول: