البته تو تبریز و مرکز مخابراتی ما عالیهنقل قول:
چون با ارت 3 با سرعت 120 میشه دانلود کرد و من تا حالا از دوستام که خیلی هاشون شاتل دارن ندیدم کسی بگه که محدود شده
و از جمله خودم
Printable View
البته تو تبریز و مرکز مخابراتی ما عالیهنقل قول:
چون با ارت 3 با سرعت 120 میشه دانلود کرد و من تا حالا از دوستام که خیلی هاشون شاتل دارن ندیدم کسی بگه که محدود شده
و از جمله خودم
دوستان یعنی ریت دانلود 512 نامحدود با ماهی 95هزار تومن زیره 10 کیلوبایته؟
من که باور نمی کنم بخوان محدودش کنن تازه از وایمکس ایرانسل که بی در و پیکر تر نیست که اونم نامحدوده و با سرعت 128 دیگه ریت دانلودش 14 پایین تر نمیاد.
یه نگاه به این بندازید بگید این تو کدوم قانون هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
وستان یه سوال:
من قبل از آرت2 سرویس اکو 512 داشتم که برای شب ها محدود بودم.الان آرت 2 دارم سرعتم بیش تر از 24 نمیره!
میخواستم بدونم ربطی داره یا نه؟ یعنی اگر دانلود نکنم درست میشه؟
یا این ربطی به این ایام داره؟
دیروز فیلم هوگو گزاشتم دانلود بشه 28 ساعت طول کشید؟اینجوری 2 برابر پول اینترنت باید پول برق بدم که!!به آرت 3 هم تغییر بدم همین وضعیت هست؟
دوستان یه راهنمایی بکنند!
یکی یه راهنمایی بکنه دیگه؟
سلام دوستان
یه چند روزی کار دارم نیستم از شرم راحت میشید. نگید بی وفا بود:31: حلالمون کنید:46:
پینگ برای شبه و موقعی تست گرفتم که اوضاع قاراشمیش بود. در شرایط نرمال 85 هستنقل قول:
سلامنقل قول:
در حد اطلاعات خودم میگم:
اول اینکه لینک های دانلود از سایتهای دیگه رو هم چک کنید ببینید فرقی میکنه یانه
دوم اگر art2 همون 256 هست چیزی در حدود 30 کیلوبایت در حالت استاندارد بهتون سرعت میده و برای اطمینان از پشتیبانی سرعت دانلود واقعی سرویستون رو بپرسید. احتمالا بهتون راستش رو میگند:31:
سوم اگر قبلا با همین سرویس آرت 2 سرعت بالاتری داشتید و بیشتر از حد مجاز شاتل دانلود کنید(art1 هجده گیگ مجازه) ارت 2 رو نمیدونم.) سرعت شما رو خیلی کم میکنند تا دورتون تموم بشه
در یک کلام اختصاصی شاتله و شاید در دنیا بینظیر باشه:13:نقل قول:
قانون نانوشته ی شاتله که ازش برای بستن دهن کاربرها استفاده میشه تا اعتراض نکنند (بازی با کلماته:13:)
سرویسهایی با عنوان نامحدود CRA دارای پایین ترین سرعت و کیفیت هستند (تجربه دیگران)نقل قول:
سرویس Eco-128 که قبلا داون استریمش روی 2271 kbps (سرعت دانلود روزانه بالای 200 کیلو بایت در ثانیه) بود؛ الان اومده روی 576 kbps.
بعد از ماه ها رفتم شکایتم از شاتل رو پیگیری کنم همونی که توی طرح شکایت از ISP ها انجام داده بودم
هرچی کد رهگیری رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته! نامردا حسابی سرکار داشتن
سلام. دوستان می دونید چطوره که تو ساعات رایگان (مخصوصا از 3-4 به بعد) از سایت هایی مثل رپیدشیر با سرعت 250کی بی پی اس میتونم دانلود کنم ولی سایت های دیگه حداکثر 60 کیلوبایت در ثانیه؟!
من امروز رفتم درخواست تخلیه خط دادم .
گفتن ما امروز می فرستیم مخابرات فردا و پس فردا تعطیله از این به بعدش دیگه دست مخابرات هست که کی تخلیه کنه (بعد از ارسال درخواست به مخابرات ) . گفت احتمالا شنبه یکشنبه خط خالی میشه .
الان من باید خودم هر روز برم مخابرات پیگیری کنم ؟ که خط رو از رانژه خارج کنن ؟
یک ساعت طرف رفته بود رو مخم که آره شما از مشترکای قدیمی هستین و فلان و ... (من از سال 88 مشترک بودم ) . گفت مشکل چیه ؟ گفتم در یک کلام سرویشاتون افتضاح شده .:31: .
یه حرفی زد که می خواستم از خنده روده بر بشم . گفت : شما سرعتتون 128 هست دیگه نه ؟
گفتم : بله .
گفت : حداکثر سرعتتون باید رو چند باشه به نظرت . گفتم قانونا باید رو 16 باشه دیگه نه ؟ ولی الان به زور تا 11 میاد .:41:
گفت نه . حداکثر سرعت باید 1.6 باشه .:18: .
گفتم اولا اون حداقل سرعته . ثانیا اون سرویسایی که شما میگین سرویس های CRA هست که . اگه اون جوری باشه شما باید ماهی 9900 از من بگیرین نه 30 هزار تومان :18: .
خلاصه دید نمی تونه جواب بده رفت سراغ کامپیوتر و بله مصرف شما بالاست و مشترک پر مصرف هستید .
منم بش گفتم خوب خط رو خالی کنید که هم من راحت بشم هم شما :31:
گفت نه شما مشترک قدیمی هستید و ما برا مشترکامون ارزش قایلیم و ..
ولی من اینا رو نمی گم که نظر شما رو عوض کنم .
گفتم : مطمان باشید نظر من عوض نخواهد شد :13:
خلاصه در خواست دادم . من هم به سلامتی از شاطر اومدم بیرون .:10: . البته اگه تخلیه کنن این خطو سریع .
من رفتم یه ساعت با پشتیبانی شاتل حرف زدم انگار که نه انگار یه ساعت گفتم اقا این مدیریت که میگین یعنی چه میگه مدیریت دیگه یعنی مدیریت کنید منم هی میگفتم :18: یعنی چی بازم میگفت مدیریت بعد کلی کلنجار رفتم بلاخره تونستم حرفمو به کرسی بنشونم که تقییری تو سرویسم بدم بعد رفتم نگاه کردم پینگو دیدم نوسانش اینقدر زیاد شده که مرورگرم توش موند:20: