پارس آنلاین مصرف شبانه رو محدود میکنه. خوبم محدود میکنه. کلا شبانه پارس آنلاین به درد نخوره حتی سایت ها رو هم به سختی باز میکنه. مزیتش روزانه بود که اونم گند زد توش همین چند وقت پیش. فعلا پارس آنلاین تو دوره اوجش نیست.نقل قول:
Printable View
پارس آنلاین مصرف شبانه رو محدود میکنه. خوبم محدود میکنه. کلا شبانه پارس آنلاین به درد نخوره حتی سایت ها رو هم به سختی باز میکنه. مزیتش روزانه بود که اونم گند زد توش همین چند وقت پیش. فعلا پارس آنلاین تو دوره اوجش نیست.نقل قول:
امروز از پارس آنلاین 2 بار بهم زنگ زدن... اولی که راحت گفت برو از صبا نت بگیر چون ما مشکل پهنای باند داریم. ولی دومی خیلی اصرار کرد که تا آخر شهریور صبر کن چون ما برای پهنای باند درخواست دادیم به زیرساخت و حتما برش میگردونیم به حالت قبل.
من همش بلوکمنقل قول:
میگم که پاشو بریم صبانت !
بله شما درست میگین. ولی خط من که ریت دانلودش بالا نرفته، پایین اومده. یعنی از 9000 تا رسیده به 2000 تا. خط من رو اگه روی 16مگابیت بسته بودن، با توجه به کشش قبلی خطم مثلاً میزد 12000kbps با snr 6 و atten 47 حرف شما درست بود. اما الآن ریتم از قبل هم کمتر شده. ضمن این که وضعیت آپاستریم که نه ریتش تغییری کرده و نه فرکانسهاش، هم به هم ریخته. قبلاً snr و atten آپاستریمم به ترتیب 24 و 17.5 بود. الآن شده 6 و 22. با تغییر پروفایل معمولاً آپاستریم نه نویزش نه میراییش تغییر چندانی نمیکنه. چون هم ریتش کمه و هم فرکانسهاش ثابتن تو ADSL2plus.نقل قول:
بله. من همون پارسال که پارسآنلاین شروع کرده بود به 9مگ بستن خطها گفتم که بهتر بود پارسآنلاین میاومد سرعتها و سرویسها رو پله پله با تفاوت قیمت تعریف میکرد تا هم انتظار الکی برای بعضی کاربرا ایجاد نشه و هم به قول شما کاربر هم اگه خطش مشکلی داشت بتونه یقه شرکت رو بگیره. فکر کنم فقط پارسآنلاینه که الآن از این سیستم برای سرویس دادن استفاده میکنه.نقل قول:
به نظر من کاش این کارو بکنن چون این به این معنیه که به اندازه ی پولت بهت سرویس میدن نه اینکه همه چی کشکی باشه و وقتی هم سرعت میاد/ میارن پایین دستت به جایی بند نباشه.
من مطمئنم که پارس آنلاین شبانه رو اگه از 2 Gig بیشتر دانلود کنی محدودت میکنه. یکی از کارشناساشون گفت البته سیاستشون اینه که بگن این کارو نمیکنیم. من که البته با اینکه اصلا دانلود شبانه ندارم ولی کلا محدود بودم کل عمرم شبا.نقل قول:
صبانت هم تا چند ماه پیش که سرویس 12 مگ نمیداد سیاستش محدودیت شبانه بود اینا واسمون نقشه کشیدن .......نقل قول:
باور کن چند وقت دیگه گندش درمیاد البته شبی 20 گیگ واقعا وسوسه انگیزه راه قانونیش رو هم گذاشتن اولا نوشتن که شبانه تضمینی نیست و هیچ حقی واسه مشترک ایجاد نمیکنه ثانیا اسم سرویس هاشون تا 12 مگ تا 8 مگ و تا 6 مگ هست که بازم راه دررو دارن
دوستان یه مسیج برام اومد از تنظیم مقررات نوشت شکایت شما مردود شده ارسال درخواست تجدید نظر تا 3روز امکان پذیر است رفتم تو سایت شماره پیگیری رو زدم پایین نوشته درخواست تجدید نظر اول الان اگه اینو بزنم چی میشه؟من از شکایتم منصرف شدم میخوام کنسل بشه این گزینه رو بزنم یا نه؟
پارس نیا :n03::n03::n03::n03:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط motefarreghe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه سوال،من خطم شدید نویز داره سر خط با پارس چک کردم برام تیکت ثبت کرد،حالا به پارس زنگ زدم میگه از مرکز مخابرات مشکل نیست،میگه یکبار دیگه برو سر خط !!آخه مگه خرم یه کار رو چند بار انجام بدم مگه بیکارم،گفت شاید سیم کشی های از درب منزل تا مرکز مشکل داشته باشه.اگه من به مخابرات بگم با هزینه خودم عوض می کنه؟به مرکز مخابراتی زنگ بزنم؟اونجام زنگ زدم سریع می گه 17 را بگیر .بد جالبیش اینجا که سریع قطع می کنن.شکایت کنم ؟خیلی عصبانی ام
---------------------------------------------------------
از طرف پارس زنگ زدن گفتن کارشناس میارن ببین چک کنن،دوستان پیشنهادی دارید من انجام بدم تا از دست نویز لعنتی خلاص شم؟من فقط به پهنای باند 4 مگ راضی ام تازه الانشم 2 مگ نویز خیلی خوب نیست
SNR margin Upstream : 11 db Line Attenuation Upstream : 30 db روی 2 مگ
SNR margin Downstream : 13 db Line Attenuation Downstream : 52 db
بله من اشتباهی فکر کردم نوشتین 16000. ولی این رو هم در نظر داشته باشین:نقل قول:
نقل قول:
آره درست میگی من دقت نکرده بودم. فقط یه چیزی، وقتی خطتو بالا میبندن و SNR MARGIN میاد طرفای 6 و پایین تر، بعضی مودما خود به خود پهنای باندو کم میکنن تا SNR MARGIN بیاد بالاتر برای جلوگیری از قطع و وصلی .. ممکنه مشکل ش همین باشه. این عددو تو مودم های Zyxel میدونم میشه تعریف کرد واسه مودم ولی Default روی 6 هست.
من خودم تجربه اینو داشتم اون موقع که خطم نویز داشت و تازه برده بودن روی 9000. بعضی وقتا پهنای باندمو که نگاه میکردم اومده بود روی 4000 با اینکه از شرکت 9000 بسته بودن. بعد ساعاتی که نویز کم بود دوباره برمیگشت روی 9000. اول با پشتیبانی چک کنید ببینید شرکت نبرده بالا پهنای باندو؟
یه احتمال دیگه هم هست مثلا جایی تو خونه دوشاخه برق رو اشتباهی کرده باشید تو پریز تلفن که در این صورت نویز شدید میفته رو خط. یه بار واسه من اینجوری شده بود. وگرنه با عقل جور در نمیاد یه دفعه انقدر نویز بیافته رو خط.