اره اعلام خرابی که کردی کاری نکردننقل قول:
شکایت بزن 195 مورد داره برای این
به اسم تامین کابل سرقت شده
برای منو کمتر از ۲ روز اومدن دوباره سیم کشیدن
Printable View
اره اعلام خرابی که کردی کاری نکردننقل قول:
شکایت بزن 195 مورد داره برای این
به اسم تامین کابل سرقت شده
برای منو کمتر از ۲ روز اومدن دوباره سیم کشیدن
ممنون از جوابتون راستش هم ۲۰۱۱۷ و هم ۱۹۵ همون اول شکایت کردم ولی هیچ رسیدگی نکردن در مورد قسمت "تامین کابل سرقت شده" میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
ممنون رفتم ثبت کردمنقل قول:
کسی اینجا از پوینت تو پوینت شاتل یا بقیه شرکتا استفاده میکنه؟ تاپیکش رو ندیدم که بپرسم
هزینه هاش که از 4-5 تومن به بالاست
کسی تجربه ای داره؟
بعد اینکه شاتل و اسیاتک (که به سرویسش میگه owa) فرقشون چیه توی این مورد؟
برای گیمینگ پیشنهاد میشه؟
من قبلا از اسیاتک داشتم و توصیه نمیکنم شاتل هر چی باش ه از اسیاتک بهتره هم پینگش هم پایداری شبکهنقل قول:
مشکلش چی بود اسیاتک؟ چون کارشناس اومدن هزینه داره، مطمعن نیستم که به هر دو شرکت بگم کارشناس بفرستن برای ارزیابی منطقه و سرعتو این حرفانقل قول:
پینگ مشکل داشت؟ کیفیت؟ پشتیبانی؟
والا پینگ اسیاتک مشابه ایرانسل و مبین نته ولی شاتل پینگش در حد سرویس گیمینگ adsl بود البته مال همسایمون بود من خودم اسیاتک داشتم و همزمان با همسایمون که تست میزدم اون همیشه پینگش پایینتر بود و تک کانکشن شاتل بالا بود ولی تک کانکشن اسیاتک داغون .شاتل پهنای باند رو محدود نمیکرد ولی اسیاتک محدودیت داشت و هر سرویسی میخریدی دقیقا همون سرعت رو میداد .اشکالش هم این بود که اولا دکل هاش باطری نداشتن و وقتی برق اون منطقه قطع میشد نمیشد از اینترنت استفاده کرد دوم اینکه پشتیبانیش همیشه سعی میکرد مشکلات رو بپیچونه و بندازه گردن مشتری و تا حالا نشده مشکلی داشته باشم و برام درستش کنن خیلی علمی و بازی با کلمات و تکنولوژی میگفت همینه که هست اواخر هم که پارسال بود سرعتش دیگه لاکپشتی شده بود و مثلا من سرویسم 50 مگ بود در حد 16 مگ بهم میداد منم دیگه درخواست جمع اوری دادم .برای کارشناسی و اینا اگه خودت رادیو داری میتونی سرچ کنی و وضعیت سیگنالت رو ببینی اگه سیگنالت خوب نبود ptp هم احتمالا جواب نمیده از من میشنوی اسیاتک رو بی خیال شو فقط شاتلنقل قول:
سلام دوستان عزیز، قبلا اینجا دوستانی اسم مدل واقعی مودم v304f یوتل رو نوشته بودن، من پیداش نمیکنم الان
مدل واقعیش چیه یا از کجا میشه فهمید چیه تا آپدیتش کنم؟
مرسی از توضیحاتتنقل قول:
با این حساب شرایط اسیاتک برات خیلی افتضاح بوده و باز تعجب میکنم از اونور چه قد شاتل خوب بوده!
یه جا گفتی "هر سرویسی میخریدی دقیقا همون سرعت رو میداد" اخه مگه سرعت نباید بنا به لوکیشن و انتن دهی باشه؟ چه طور روی این محدودیت میذارن؟ داخل سایت اسیاتک نوشته سرویس هاشو، زده از 4 مگ تا 50 مگ! منطقا نباید محدودیتی روش بذارن درسته؟
آخرش جمع آوری که کردی رفتی سراغ شاتل؟
اون سیمکشی ها و روترو این داستانا از اسیاتک که داشتی بدردت خورد؟ یا دوباره هزینه کردی؟
همسایتون اوکیه هنوز با شاتل؟ راضیه؟
در مورد سیگنال هم که گفتی لوکیشن رو شاتل بررسی کرد گفت سرویس دهی میکنیم حالا باید کارشناس بیاد تا دقیق نظرشو بگه که چه سرعتی میتونی بگیری
مودم zisaنقل قول:
کد:https://virgool.io/@kamalrujan1990/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%DB%8C%D8%A7-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%AA-gzdrpjdwmt49
خواهش میکنمنقل قول:
اول از همه بگم هر اپراتوری توی هر نقطه از کشور کیفیت متفاوتی داره و نمیشه گفت مثلا چون شاتل تو منطقه ما خوب بوده هر جای دیگه هم خوبه ممکنه یه جا اینقدر داغون باشه که اصلا قابل استفاده نباشه همین adsl شاتل من تو این 5 سال مشکلی نداشتم و سرعت و پینگ ثابت بوده ولی اینجا توی تاپیک ببین کاربرا چطور دارن ازش مینالن خلاصه باید ببینی اون پاپ سایتی که قراره ازش انتن بگیری وضعیتش چطوره و چقدر بار روش هست
من متوجه منظورت از سرعت نشدم ولی شاتل کلا سرعت رو باز میذاشت و مشابه اینترنت همراه بود هر چقدر گیر کاربر میومد میتونست استفاده کنه گاهی 80 مگ گاهی 100 مگ گاهی هم 20 مگ ولی اسیاتک اگر سرویس 20 مگ میخریدی حداکثرش همون 20 مگ بود ولی معمولا کمتر میداد و نوسانش بیشتر بود
اسیاتک رو جمع اوری کردم مبین نت خریدم چون احساس کردم دیگه تکنولوژی ptp قدیمی شده و داره جمع اوری میشه خیلی از شرکت هایی هم که تو منطقه ما پوشش داشتن دیگه سرویس نمیدن و اکثرا servco گرفتن و شدن فروشنده td lte .کابل و تجهیزات هم همشون به دردم خوردن و ازشون به خوبی استفاده کردم ولی خب مگابیتی هستن باید ارتقا بدم و تجهیزات گیگابیتی بخرم .همسایمون دو ساله که رفتن دیگه نیستش اما تا اخرین لحظه مشکلی نداشت شاتل و از مال من خیلی بهتر بود . ببین این که شاتل از روی لوکیشن گفته سرویس میدیم مهم نیست چون اگه یه ساختمون خیلی بلند تو مسیر باشه به مشکل میخوری ولی اگه خودت تو مجتمع هستی و پشت بام حداقل 20 متر ارتفاع داره هیچ مشکلی نیست از هر اپراتوری بخای میتونی سرویس بگیری.
خواهش میکنمنقل قول:
اول از همه بگم هر اپراتوری توی هر نقطه از کشور کیفیت متفاوتی داره و نمیشه گفت مثلا چون شاتل تو منطقه ما خوب بوده هر جای دیگه هم خوبه ممکنه یه جا اینقدر داغون باشه که اصلا قابل استفاده نباشه همین adsl شاتل من تو این 5 سال مشکلی نداشتم و سرعت و پینگ ثابت بوده ولی اینجا توی تاپیک ببین کاربرا چطور دارن ازش مینالن خلاصه باید ببینی اون پاپ سایتی که قراره ازش انتن بگیری وضعیتش چطوره و چقدر بار روش هست
من متوجه منظورت از سرعت نشدم ولی شاتل کلا سرعت رو باز میذاشت و مشابه اینترنت همراه بود هر چقدر گیر کاربر میومد میتونست استفاده کنه گاهی 80 مگ گاهی 100 مگ گاهی هم 20 مگ ولی اسیاتک اگر سرویس 20 مگ میخریدی حداکثرش همون 20 مگ بود ولی معمولا کمتر میداد و نوسانش بیشتر بود
اسیاتک رو جمع اوری کردم مبین نت خریدم چون احساس کردم دیگه تکنولوژی ptp قدیمی شده و داره جمع اوری میشه خیلی از شرکت هایی هم که تو منطقه ما پوشش داشتن دیگه سرویس نمیدن و اکثرا servco گرفتن و شدن فروشنده td lte .کابل و تجهیزات هم همشون به دردم خوردن و ازشون به خوبی استفاده کردم ولی خب مگابیتی هستن باید ارتقا بدم و تجهیزات گیگابیتی بخرم .همسایمون دو ساله که رفتن دیگه نیستش اما تا اخرین لحظه مشکلی نداشت شاتل و از مال من خیلی بهتر بود . ببین این که شاتل از روی لوکیشن گفته سرویس میدیم مهم نیست چون اگه یه ساختمون خیلی بلند تو مسیر باشه به مشکل میخوری ولی اگه خودت تو مجتمع هستی و پشت بام حداقل 20 متر ارتفاع داره هیچ مشکلی نیست از هر اپراتوری بخای میتونی سرویس بگیری.
آره خودم فهمیدم توی این چن سال که اینترنت داخل ایران شانسیهنقل قول:
کلا به دو هزارتا پارامتر بستگی داره که چه نتی بهت بدن و هیچی استیبل و صد در صد نیست اینجا متاسفانه!
من خودم الان سرویس ADSL از شاتل دارم که به خاطر دوری از مرکز و شرایط خط بد سرویس 8 مگ گرفتم ولی سرعت روی 4-5 مگ ست شده که فک کن با این سرعت چیکار میشه کرد اخه
نه میشه استریم دید نه میشه دو دیقه بازی کرد بسکه پینگ پایین بالا میشه به خاطر اینکه یکی یک اینستا یا یک سایت باز کرده پهنای باند همش درگیر شده مثلا...
سر همین تنها راه نجاتم رو همین p2p دیدم و چیز دیگه ای پیدا نکردم براش؛ که اینم یه چیزی حدود 5-6 تومن کمتر بیشتر هزینش میشه.. که حالا شاتل بهش میگه p2p یه سری میگن اینترنت اشتراکی و ... نمیدونم چه فرقی دارن باهم ولی فک کنم یکی باشن
گفتی گاهی 80 مگ و تا مثلا 100 مگ سرعت میگرفتی! 100 مگ یه چیزی حدود 11-12 مگابایت سرعت دانلودت میشده! how : ))
برای این تعجب میکنم چون اکثرا زدن تا سقف 50 مگابیت، یعنی دیگه انتن دهی و شرایط ایده آل باشه ماکسش میشه 50 که حدودا 5-6 مگابایت سرعت دانلودت میشه اگه درست گفته باشم
بعد وقتی میگی 100 میگم چه طور ممکنه : ))
پس شاتل عین نت همراهه p2pش یه جاهایی میره بالا یه جاهایی میاد پایین؛ فک میکردم شرایط استیبل باشه مثل ADSL
مزیت مبین نت نسبت به p2p شاتل رو میگی لطفا چیه که از اون سرویس تهیه کردی؟
با شاتل هماهنگ کردم که کارشناس بفرستن بیاد بگه شرایط اوکیه یا نه
بیاد ببینم چی میگه
از اونور میگم خب شاتل اومد چک کرد، برم به اسیاتک هم بگم بیاد اونم چک کنه شاید اون یک شرایط دیگه ای داشت تا بعد تصمیم بگیرم از کدوم استفاده بکنم
که البته بدون هزینه هم نیست اومدن کارشناس!
زیاد شد ببخشید : ))
خیلی ممنوننقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
ولی مدلشو نزده و تازه ممکنه که بعضی قطعات داخلش فقط مثل این باشهنقل قول:
مدلشو میخوام
به اون سقف سرعت توجه نکن ایرانسل هم تی دی رو نوشته حداکثر 80 مگ ولی هیچ محدودیتی نداره و در مناطق خلوت تا 180 مگ هم همین الان راه میده ولی مبین نت قفل کرده روی همون 40 مگ بستگی به اپراتورش داره اسمی همشون سقف سرعت دارن ولی بعضی هاشون تو سیستم قفل میکنن بعضی هاشونم ازاد میزارن دست خودشونه .اون شاتل هم همونطور که گفتم مال دو سه سال پیش بوده شاید الان قفل کرده باشه و بیشتر بهت نده .در مورد مبین نت من اینترنتهای زیادی رو تست کردم تنها چیزی که تو این مدت سرعت کامل ازش گرفتم همین مبین نت بوده تعرفه اش از نظر من از تمام سرویس های بی سیم ارزونتره و هر جایی که نسل چهار همراه اول یا مبین نت انتن بده قابل استفادس و من همیشه سرعتم ثابت 40 مگه به جز این چند روز که اینترنت رو قطع و محدود کردن .به نظر من فقط تی دی بگیر ارزونتر درمیاد اون وایرلس دیگه قدیمی شده بعدا پشیمون میشی بابت خرجی که کردی .میتونی یه مودم b612 غیر اپراتوری بگیری هم از تی دی استفاده کنی هم از همراه هر وقت هم با اپراتور حال نکردی یه سیم دیگه میندازی روش الان اکثر اپراتورها سیم خالی هم میفروشن بدون مودم این تنها راهه بلاخره یکیشون سرعت و کیفیت خوب بهت میده .نقل قول:
اها دستت درد نکنهنقل قول:
کارشناس شاتل اومد، تا بالا پشت بوم رو دید گفت اصلا اینجا خوب نمیشه به خاطر ساختمونای مرتفع تر و حتی گفت ارزش نداره تست بشه
گفت تنها همون تی دی جوابه برای من که گفت مبین نت فقط قابلیت امکان سنجی رو داره که بیان بگن خوب میشه یا نه
با این وضع انتخابم محدود شد به همین تی دی مبین نت و ایرانسل (که انتن دهیش ضعیفه) و همراه اول (که اوکیه اینجا)
بازم فک کنم باید تماس بگیرم با مبین نت کارشناس بفرسته بیان چک کنن ببینن چه جوریه
فقط میگی از نظر پینگ و ساپورت گیمرا وضعیت مبین نت برات چه جوریه؟
از مبین نت بخوام سرویس بگیرم حتما باید سرویس با مودمش رو تهیه کنم؟ تا حالا تجربه ای نداشتم نمیدونم دقیقا
ببین اگر از مبین نت بخای بگیری باید از خودش مودم بخری و مودمش هم فقط سیم مبین رو میخونه و به درد سیم کارتهای دیگه نمیخوره ولی بقیه اپراتورها مثل اسیاتک و ایرانسل مبناتلکام اینا میشه سیم کارت بخری ازشون و مودم از خودت باشه . ایرانسل تی دی فقط روی پوشش تی دی ایرانسل هست ولی مبین نت طرح 360 اگر بخری هر جا که خودش ساپورت نکنه میتونی از انتن همراه اول استفاده کنی و معمولا فول انتن میشه دقیقا مثل رایتل که رومینگ میکنی رو همراه اول .تی دی پینگش خیلی مناسب گیم نیست تنها سرویس مناسب گیم فقط سرویس گیمینگ روی adsl هست و لاغیر هر جا هم پینگ خوب بهت بده بلاخره بعد یه مدت میپوکه و ثابت نیست اصلا بی خیال گیم و اینا شو تو ایران .ولی اپراتورهای اصلی پینگشون مشابه هم هست مبین نت یه خورده بهتره .نقل قول:
اقا من مدتیه یه مشکلی برام پیش اومده اگه کسی میدونه مشکل چه جوری حل میشه لطفا راهنمایی کنه :
یه مدته وقتی با کروم میخام تست سرعت بگیرم ارور میده و اصلا تست نمیگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با فایرفاکس مشکلی نداره حتی چند بار هم کروم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما مشکلش حل نشد بعد روی لپ تاپ با همین اینترنت و همین کروم تست کردم درست کار میکرد .کسی میدونه مشکل از کجاست؟
سلام دوستان اینترنت من چند وقتیه داخل بازی های ps4 مثل call of duty cold war multiplayer پکت لاس 20 درصد دارم من اینترنت چک کردم مشکلی نداره لطفا کسانی که بازی میکنن لطفا اطلاع بدن برای شما هم اینطوری هست یا خیر؟
این گزینه رو توی General آف کن on demand texture streamingنقل قول:
اگر پینگ میگیری و لاست نداری اما تو بازی لاست داری یعنی سرعتت به شدت پایینه. دفعه بعد که مشکل داشتی تست سرعت بگیر از اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه از اسپید تستنقل قول:
دوستان سلام
شاتل برای مشترکین جدید بسته پیشنهادی نداره؟
ی سه ماهه میخوام بگیرم و ماهی 150 گیگم مصرف دارم
دوستان این شاتل خیلی اذیت میکنه از ساعت 3 عصر تا 12 شب اینترنت من داغون میشه بازی که هیچ تلگرام هم مشکل دارم
همه شرکت های isp اینطوری شدن یا فقط شاتل؟
غروب ثبت نام کردم مهمولا چند روز طول میکشه تا وصل بشه؟
من فرار کردم آسیاتک اینم شب ها جالب نیست اما حداقل قابل استفادست. از حدود ۱۰ شب تا ۱۲:۳۰ سرعتش یک پنجم میشه اما شاتل واسه من میشد یک صدم ! اونم از پنج عصر نه ده شب.نقل قول:
سلام
بهترین تنظیم مودم برای شاتل چیه؟ ممنون میشم جواب بدید
نقل قول:
adsl2+
Annex A ( اگر نویز خط زیاد باشه = SNR خط زیر 10 )
Annex M ( اگر نویز پایین باشه = SNR خط بالای 10)
ممنون از پاسختوننقل قول:
فقط annex a و annex m دارم a تو تنظیماتم نیس اون adsl capabilty همون تیک خوبه؟
کاربرد اون تیک رو نمی دونم چیه. اما طبق عکس اوکیه الان تنظیمات ( اگر که قطعی چراغ مودم نداشته باشید )نقل قول:
کاربرد اون تیک رو نمی دونم چیه. اما طبق عکس اوکیه الان تنظیمات ( اگر که قطعی چراغ مودم نداشته باشید )نقل قول:
شاتل شدیدا رو پروتکل وایرگارد اختلال ایجاد داره میکنه
همینطور خیلی از پورت ها جواب نمیده
یوتیوب هم با dpi bypass بزور ویدیو پخش میکنه
DNS پیشنهاد میدین ست بشه داخل مودم یا ست نشه بهتره؟
خیلی جالبه یه وقتایی پینگ هر کوفتی رو میگیرم اوکیه ولی داخل WOW یه جوری بالاست انگار پهنای باند شدیدا درگیره!
تاثیری نداره شاتل اینترنت همراهش رو از بقیه قرض میگیره و ثابت رو کلا ول کرده. پهنای باند ندارن. همون موقع که پینگت بالاست تو wow از تو speedtest.net تست سرعت بگیر میفهمی چه وضعیه.نقل قول:
چندین روز است که کاهش و نوسان شدید پهنای باند وجود داره. وقتی با وی...ان متصل میشی پهنای باند زیر 2 م.بیت است و بدون اون نوسان زیاد پهنای باند اتفاق می افته. در تماس با شاتل گفته می شه که این موضوع خارج از اختیار شرکت است. تا به الان همچنان مشکل افت پهنای باند وجود داره. باز این خوک ها دارند خرابکاری می کنند. خود شرکت شاتل نیز برعکس اونچه که میگه در این مشکل دخیل است.
شرکت شاتل در مرکز مخابرات نظری تهران کمبود پهنای باند شدید داره. چندین روز است که در تماس برای پیگیری مشکل افت سرعت و پهنای باند، صدای ضبط شده ای اعلام می کنه که دلیل آن خارج از شرکت شاتل است که البته بهانه بیش نیست تا خودش رو از کمبود پهنای باند مبرا کنه. یک ترفند مثلاً قانونی برای عدم جبران خسارت و اینجور چیزا.
این شرکت هم داره آشغال میشه.
کاربران اینترنت کارزاری برای شکستن انحصار مخابرات و افزایش سرعت اینترنت راهاندازی کردند
در این کارزار، از رئیسجمهور، رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر ارتباطات خواسته شده است به انحصار شرکت مخابرات پایان دهند تا اینترنت ثابت بتواند رشد و توسعه پیدا کند و کاربران خانگی شاهد افزایش سرعت اینترنت ثابت باشند.