دست شما درد نکنهنقل قول:
Printable View
دست شما درد نکنهنقل قول:
دوستان آقا رضا پیداش نیست به نظر شما کجاست الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما نظر ثبت کن.ازت ادرس منطقه و شماره تماس و... میخوان تا رسیدگی کنن.
خوب علت کندی سرعت مشخص شد.:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:نقل قول:
واقعا خنده داره.پس اینا تو این مدت چیکار میکردن.هی میان پهنای باند داخل کشور رو بیشتر میکنن.بخدا مشکل ما اینترانت نیست. مشکل ما اینترنت جهانیه. پهنای باند اونو افزایش بدین.
تا کی میخوان این حرفای همیشه تکراری رو خورد مردم بدن خدا میدونه!نقل قول:
با این همه تدابیر(حذف نامحدود , پولی کردن شبانه و...) در اومده میگه:
هر چند ماه یکبار هم میان میگن پهنای باند کشور افزایش پیدا کرد و.... ولی دریغ از اینکه چیزیش به کاربر بدبخت برسه:n27:نقل قول:
به دلیل سرعت ورود تجهیزات، برنامهها و اپلیکیشنهای جدید و وابسته به اینترنت، حجم مصرف اینترنت در کشور به شدت بالا رفته است. برای مثال کاربری که تا پیش از این، ممکن بود یک گیگابایت ماهانه مصرف اینترنت داشته باشد هم اکنون مصرفش به ۲ یا ۴ گیگابایت در ماه رسیده است؛
میگن افزایش پیدا کرده اینه داغون شده بیشتر سرعت.سرعت نسل چهار از 20 مگابیت به 1 مگابیت رسیده اونم بزور
اامروز ازپشتیبانی ایرانسل بابت مشکل کم شدن سرعت 4gایرانسل زنگ زده می گد شما بین 128کیلوبیت تا بیست ویک مگابیت مجاز هستید سرعت داشته باشید واگر زیر 128شد به خدمات مشترکین تماس بگیرید
من تست گرفته بودم 1 مگابیت و نیم بود سرعت نسل چهار.به من زنگ نمیزنن که بگم مشکل رو بهشوننقل قول:
اینجور که به من گفت سرعت بین 128کیلو تا بیست ویک مگابیت استاندارد 3gو4gاست و اگر کمتر از ضد وبیست وهشت شد گفت زنگ بزنم یه جورایی محدود کردند!!!!!!
برای منم دیشب 4gحدود یک ونیم مگابیت بود متاسفانه. وگفت پهنای باند وترافیک منطقه هم تاثیر دارد,
نه عزیز خبری از محدودیت نیست ! مصرف 3G 4G انقدر زیاد شده که پهنای یاندی که دارن اصلا جوابگو نیست! دیروز صبح من با 4G ده مگابیت سرعت داشتم..عصر بین 3-8 نوسان داشت..و شب ساعت 2 به بعد در حد 512 کیلوبیت شد و پر از تایم اوت ... این نشون میده یکی پهنای باند اصلی پره یکی منطقه شلوغه...اون اوایل هم اینجوری شد...بسته ها رو گرون کردن خیلی خوب شد با 3G من 25 مگ تو منطقه خودمون که الان به 0 نزدیک شده میگرفتم! چون هیچ کس دیگه به اون صورت نمیرفت سراغ اینترنت ایرانسل! از وقتی که دوباره ارزون کردن و حتی ارزون تر از ADSL شده دیگه ریخته به هم... ما تو تهران یه ISP کوچیکی هم داریم که 90 مگ پهنای باند با 500 تا یوزر داشتیم تا پارسال...هر روز مشترکین جدیدی میان میگن که ایرانسل ارزون تر از شماس و میرن سراغ اون و الان به جایی رسیده که 350 تا یوزر داریم با 50 مگ پهنای باند :n29: و تا سال دیگه هم باید جمع کنیم با این قوانین جدید!نقل قول:
تو اوپتیمایز دقیقا چیککار میکنند؟نقل قول:
اصل حرفش درسته دیگه شما ببین از زمانی که داره شهرها تری جی میشه چقدر به کاربرای اینترنت اضاف ششده در عوض پهنای باند بین الملل چقدر اضافف شدهنقل قول:
سرعت من حالت 3 جی بین 500 تا 1.5 مگ متغییره ( دانلود)
محمد شهر کرج
تنظیمات بهتر برای بالا بردن کیفیت سرویس که باید روی دستگاهاشون اعمال بشه و یکسری کارای بهینه سازی که قبلا انجام نشده بوده.نقل قول:
سرعت 4gالان تست کردم یک مگابیت بود توشیراز
آره درسته دقیقا.قبل از این که نسل سه ایرانسل راه اندازی بشه سرعت نسل دو در حد 6 یا 7 کیلوبایت بود.بیشترش تا 9 بود.بعدش نسل سه از آزمایشی در اومد دیگه سرعت پایدار نبود.الان نسل چهار اومد نسل سه سرعتش اینجوری شد.حالا هم کسی گوشی نسل چهار ساپورت نداره بیشتر هم سر نسل سه میرن.نقل قول:
من دوستم اینجا نمایندگی ایرانسل داره باهاش رفته بودم مراسم افتتاح شبکه نسل چهار ایرانسل در رشت.بعدش مدیر عامل ایرانسل آقای دزفولی اومد صحبت کرد.گفت ما به نسل چهار تا پهنای باند 20 مگابیت میدیم.بعدش یه نفر بقل من نشسته بود دیدم آیفون داره یه لحظه دیدم آرم ای تی ای اومد بقل آرم اپراتور بعدش یه تست زد سرعت تا اون ته اومد.من اون موقع سونی آیون داشتم سیم کارتم هم نسل چهار بود ولی اصلا پیدا نمیکرد فورجی رو.در تعجب بودم.ولی اون موقع که تست کرده بود فک نکنم اصلا یوزری داشت استفاده میکرد
یه دکل سیار بود پشت هتل میخواستم عکس بگیرم دیدم تا گوشیم رو درآوردم همه حضار داشتن نگاه میکردن خجالت کشیدم گذاشتم گوشیمو تو جیبم.بعد تو این موندم چرا گوشی من فورجی رو پیدا نمیکرد یه جوری شده بود حالم
من تو تهران منطقه پونک با 4G ایرانسل و مودم LH92 نزدیک 6.5 مگابایت سرعت میگیرم
ایا میشه سرعت مودم adsl و 4جی ایرانسل رو باهم ترکیب کرد؟و روی pc استفاده کرد؟
از طریق نرم افزاری با connectify dispatch میشه و توی دانلود منیجر که کانکشنها متعددن تا حدی خودش رو نشون میده اما کلا نرم افزاریش دنک و فنگ زیاد دارهنقل قول:
من قبلا با GPRS و یه گوشی قدیمی سامسونگ به اینترنت وصل میشدم تا اینکه مودم LH92 و سیم کارت نسل 4 ایرانسل رو گرفتم
حالا یه مشکلی عجیبی که دارم اینه که حتما اول باید به اینترنت متصل باشم تا کانکشن مودم LH92 فعال بشه!!! یعنی حتما اول باید با همون GPRS متصل بشم
که بعدش کانکشن مودم LH92 متصل بشه و شروع به کار کنه و جالب اینکه هر وقت کانکشن اینترنت قدیمی رو قطع کنم اینترنت مودم جدیده هم از کار می افته :n36:
نقل قول:
آره نسل سوم دقیقا شده مثل نسل دوم قدیم که سرعت صفر بود! من مودم رو فقط روی 4G قفل کردم تا بتونم از اینترنت استفاده کنم اون هم در حد حداکثر ۲ تا ۳ مگابیت ! اگر بیاد روی نسل سوم سرعت صفر میشه.
عجب سرعتی داره. اصلا فکر نمی کردم! 1 گیگ رو در کمتر از 8 دقیقه دانلود کرد.
عکس زیر رو ببینید با سرعت 2203
بله دوست عزیز سرعتش خوبه و دوستان بالاتر هم گرفتند اما اون لحظه ای رو بیاد بیار که برای پیدا کردن و دادن این لینک باید ده دقیقه حداقل وقت بزاری از بس که سایتها رو مزخرف باز می کنه شرایط همیشه اینطوری نمی مونه.نقل قول:
پس زیاد خوشحال نباش که حزن و اندوه را در سریعا تجربه خواهی کرد با همین اینترنت سریع السیر
کدام استان ها لیست اپدیت شد؟
این سرعت دانلود سرور داخله ، حالا شما یه لینک خارج از کشور دانلود کن ببین سرعتت چند میشه ؟نقل قول:
اینترمخ ایرانسل لعنت الله علیه
محتوای مخفی: تست پینگ
پهنای باند 3G چه ربطی به پهنای باند کل کشور داره؟نقل قول:
ایا الان مشترکین اینترنت همراه اضافه شدن مثلا باید رو پهنای باند اسیاتک و شاتل و...تاثیر بزاره؟!
رشت هم اکنون . 3G بسته شبانه
از چند حالت خارج نیستنقل قول:
یا ایرانسل پهنای باند کافی نخریده ( قوی ترین احتمال)
یا بلد نیست توی شبکش توزیع کنه
یا اساسا سیستم شبکش جوابگو نیست و نمی تونه این همه مشترک رو با هم مدیریت کنه در نتیجه می بینیم که خیلی از وقتها وبگردیش افتضاحه از طرفی خیلی از جاها مثل همین تهران هنوز 4 جیش سیگنال خوبی نداره و خیلی ها که دستگاههای 4 جی دارن ناچارن برن روی تری جی پس شبکه تری جی بیش از حد شلوغ میشه. مثلا من خودم دو تا دیوایس 4 جی دارم اما ناچارم برم روی تری جی چون 4 جیم فقط 1.5 مگ میکشه اونم نه همیشه. صد بار شکایت کردم جواب نداد همین آقا رضای آرین میگفت تا خرداد مشکل شما حل میشه اما بهمن شد اسفند، اسفند شد خرداد وضعیت 4 جیم بهتر که نشد هیچ، بدتر هم شد. حالا ایشون بیاد صدتا پستم بزنه ارزشی نداره چون من واقعیت رو حس می کنم ایشون حرفشو میزنه
سلام برار.کجایی پیدا میدا نیستی.کدوم ساعت این تست رو گرفتی.برای من از یک مگابیت بالاتر نمیره سرعت. سمت بیمارستان قایم این سرعت رو بهت دادنقل قول:
سلام گرفتارم برار . اره دخانیات تست گرفتم . ساعت 4 صبحنقل قول:
مصاحبه چند روز پیش مخابراتو بخوننقل قول:
خوب اون شرکتایی که میگی شاتل و... اینا هم باید پهنای باندشون رو ببرن بالا
اینترنت مخابرات تو چند تا استان فروشش متوقف شد مخابرات هم گفت زیر ساخت الان چند ماهه درخواست دادیم پهنای باند نمیده!!! الان اینا به هم ربط ندارن؟ خب پهنای باندشون کمه
خسته نباشید جایی مشغولی.خسته نباشید.قبلا سرعت بهتر بود الان داغون شدهنقل قول:
نقل قول:
سلام
ایران در بین کشورهای خاور میانه طبق چیزی که شنیده ها حاکیست : رتبه ی اخر از لحاظ گسترش پهنای باند بین المللی هست حتی بین کشورهای عربی و فکر میکنم پاکستان..
متاسفانه طی این چند سال به شدت کم کاری شده در این باب
نقل قول:بحث من سر این هست چرا با وجود این همه خبر که اعلام میشه ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور(اعم از داخلی و بین الملل) اضافه شده باز دوباره همچنان مشکل سرعت داریم و چرا مشکلات کاربران تمومی نداره.نقل قول:
همین اخرین بار پروژه تلاش زیرساخت افتتاح شد و یقین میدونم بازم چیزیش به کاربر نهایی نمیرسه.:n03:
قبول دارید که پهنای باند داخلی کشور بیشتره؟ پس چرا حداقل امیدی نیست سرور داخلیمون در بازه های شلوغی مشکل نداشته باشه.
از طرفی انقدر اختلاف بین مخابرات و زیرساخت و شرکتهای pap زیاده که ضررش فقط به چشم کاربر میره. مثلا مرکز ما پهنای باندش پر شده به پشتیبانی اسیاتک که زنگ زدم درخواست افزایش پهنای باند بدن از این کار ممانعت کرد و یا گفت این پروسه زمانش خیلی طولانیه.(خلاصه یه کاری میکنن که به همین شرایط فعلی راضی باشی)
دوستان این حساب چندکاربره آیا خطری چیزی نداره؟؟؟
دزدی توش نیست؟؟؟
من دو تا سیم کارت و دو تا گوشی دارم
تو اون سیم کارتم که فورجی هست بسته 50 گیگ 75 تومنی رو فعال کردم
میخوام رو گوشی دوم که سیم کارت تری جی داره هم از این بسته استفاده کنم
اگه فعالش کنم نشه یهو محدودیتی دزدی چه میدونم؟؟؟
مشکلی پیش نمیاد؟؟؟