ست کردن آی پی ایران نه تاثیری نداره ولی خارج خیلی تاثیر داره روی پینگ و سرعت تک کانکشن الان یه اکانت تست کریو دارم خیلی خوب سرعتو میبره بالا ولی حیف هر 3دقیقه یک بار قطع میشهنقل قول:
Printable View
ست کردن آی پی ایران نه تاثیری نداره ولی خارج خیلی تاثیر داره روی پینگ و سرعت تک کانکشن الان یه اکانت تست کریو دارم خیلی خوب سرعتو میبره بالا ولی حیف هر 3دقیقه یک بار قطع میشهنقل قول:
یعنی هیچکس نبود راهنمایی کنه ؟
دوستان تو پرتک واسه من سرویس 10 مگ سه تا تعرفه بیشتر نیست یکی 3 گیگ در ماه یکی هم 3 ماهه 15 گیگ یکی هم یه ساله .چند روز دیگه هم اشتراکم تموم میشه میخوام تمدید کنم سوال من اینه که این سرویس یه ماهه 10 مگ با سه گیگ دانلودذ شبانه داره یا نه ؟ در ضمن سرویس قبلیم 10 مگ با 8 گیگ دان بود و شبانه هم داشت .
سوال بعدیم تو پرتک یه قسمتی داره به عنوان عملیات بانکی و بانک مجازی اونجا واسه چیه ؟ مثلا من میتونم هزینه 10 مگ با 8 گیگ دانلود رو از اونجا پرداخت کنم و زنگ بزنم بهشون که برام تمدید کنن یا نه ؟
چند روز پیش دوستان 10مگ-3گیگ-1ماهه تمدید کردن شبانه هم داشتنقل قول:
شماها مشکل کاهش شدید حجم ندارید؟
3 روز 1 گیگ مصرف شد
در صورتی که شاید 300 مگ هم استفاده نکردم
بله دقیقا من روزی 1 گیگ مصرف میکنم :n04:
اولش که اومدیم پرتک مصرفش خوب و منصفانه بود ولی الان ر.ید.ن
بایک دانلود 2کانکشنه راحت 700کیلوبایتو میده:n10:
راهی برای رد شدن از محدودیت اکانتینگ:n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز دقیقا با nb manitor چک کردم لب تاپ 60 مگ مصرق کرده
گوشیم 30 مگ
اما هی بی اس امروز 500 مگ از من کم کرده
به پشتیبانی بگم فایده داره؟
:n10::n10:سرعت تک کانکشن
ماشالله ماشالله میزارم رو 2 کانکشن و فقط یک دانلود سرعت از 20 شروع میشه میره تا 700و دیگه پایین نمیاد:n20:
اقا مخابرات کلا ترفیک خوری داره منی که از مخابرات کرمان دارمم همینطوره.تو تاپیک مخابرات اصفهانم برو همینطوره.نقل قول:
بابا ایول به این اکانت یوتیوبو میزنم انگار ویدیو رو قبلا دانلود کردم و الان دارم پخشش میکنم:n02:
از یوتیوب چطور میشه دانلود کرد ؟
Sent from my GT-I9300
فری شبانه حال ندارم دیگه خاموش روشن کنم! مشکلی نداره؟
Sent from my GT-I9300
از برنامهنقل قول:استفاده کن خیلی توپهنقل قول:
itube
دوستان پردیس دارم سرعت خیلی کنده واسم 512 هستش . ببینید وضعیت خط چطوره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
وی لیچ رو جستجو کنید...100 مگ دانلود رایگان میده
نقل قول:
شما برید به همون آدرس اکانت و مقدار حجم رو ببینید... بعد به اندازه 5 مگ دانلود کنید....بعد صفحه اکانت رو دوباره رفرش کنید.... ببینید کم میکنه یا نه
راستش یک هفته هستش که روشن خاموش نمیکنم و اصلن از اعتبارم کم نمیکنه
موفق باشید
نقل قول:
شیلتر شده انگار !
هر شب که ساعت 2 مودم رو خاموش نمی کردم سرعت دانلود شبانه ام 240 بود امشب که خاموش کردم سرعت دانلود ام 120 شذه
ازت شارژ میخورهنقل قول:
با دانلود منیجرنقل قول:
نمیشه ! لینک به دانلود منیجر میده ولی وقتی استارت میزنم دانلود نمیکنه !نقل قول:
اون نرم افزار بالایی رو دانلود کن ببین واست کار میکنه ؟
آنتی ویروس کاسپر اسکای نصب کن با idm میتونی دانلود کنینقل قول:
سوال منم هست ! لطفا جواب بدین !نقل قول:
نه مشکلی ندارهنقل قول:
ببین این سایتشه بیا اخرین نسخشو دانلود کن
بیایی پایین درموردش توضیح داده
داداش خطت خوبه فک نکنم مشکل از خطت باشه احتمالا پهنای باند کم اوردن مشکل از اکانتته .حالا بگو چه جوری کمه ؟ با idm یا واسه پیج باز کردن ؟نقل قول:
هم پیج باز کردن هم دانلود خیلی نوسان داره . ولی بعضی ساعت ها هم دانلود 120 میره. idm خوب معمولا خوبه تک کانکشن سرعت بده . پینگ هم زیاد جالب نیستنقل قول:
کدوم اینترنت بهتره؟
1- مخابرات
2- پارس آنلاین
3- شاتل
4- بدر رایان جنوب
5- های وب
6- صبا نت
از هرچی باشه از خطت نیست .احتمالا یا مرکز مخابراتتون شلوغه یا یه چیز دیگهنقل قول:
به نظر من صبانت چون اکثرا راضین.دور پارس و شاتل و که خط بکش کلا داغون.پارس که بری تو تاپیکش مفهمی چه خبره شاتل هم که محدود میکنه خرابنقل قول:
اگه واسه دانلود می خوای هیچکدوم اینا بدرد نمی خوره وایرلس رفاتک واسه دانلود خوبهنقل قول:
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
آقا ما 2ماه پیش برا دانلود شبانه شکایت کردیم تازه جوابش اومده نوشته:
مشترك گرامي باسلام احتراماً حسب اعلام شركت ارتباطات ثابت ايران دانلود شبانه ديتا براي جشنواره ها يي كه اعلام گرديده اعمال ميگردد
احتمالا این دانلود شبانه هم برا جشنواره ی تابستانه
باید از اخرین نسخه دانلود منیجر استفاده کنینقل قول:
این مشکل رو فقط کاسپر اسکای میتونه حل کنهنقل قول:
من قبلا چند وقت بود دانلود منیجر رو آپدیت نکرده بودم بعد همین مشکل واسم پیش اومدنقل قول:
لینک میگرفت ولی دانلود نمیکرد
این ترافیک خوری بد رو اعصابممه
شما مشکلی ندارید؟
فری 40 گیگ فیلمم پرید ! [emoji52][emoji17]
حواسم نبود دیلیتشون کردم!!! دیگه حال ندارم فیلم دانلود کنم به خدا!
من الان 10 مگ 8گیگ تو پنلم نیست. نمایندگی میتونه برام تمدید کنه همینو؟
Sent from my GT-I9300
منم دیگه دانلود ندارم شبی 4-5قسمت سریاله رو دانلود میکنم فقط هر قسمت هم حدودا 150مگنقل قول:
مثل اینکه قراره مهر دانلود شبانه رو جمع کنن:n03:
باید موقع شروع دانلود شبانه مودم ریستارت بشه ساعت 6هم یکبار ریستارت بشه که از شارژ نخورهنقل قول:
دیشب این کارو کردم سرعت دانلودم امد رو 128
+ همین الان هم داره کم می کنه خرکی
از منم خیلی کم میکنه دیشب 4-5تا تست با اسپید تست گذاشتم با همون اکانته رفتم دیدم 500مگ ازم کم کردنقل قول:
امروز هم 70مگ کم کرد در حالی که مودم خاموش بود
ولی کلا مودم باید موقع شروع و اتمام دانلود شبانه ریستارت بشه وگرنه میبینی -200مگ سر دانلود شبانه ازت کم میکنه
کاراشون بر عکسه! مهر که باید شبانه باشه برعکس تابستون!نقل قول:
جمع هم شد مشکلی نیست ما که میخوایم بریم خدمت [emoji52][emoji3]
Sent from my GT-I9300