این سوال بنده هم هست قبلا 2 مگ میداد ؟نقل قول:
Printable View
این سوال بنده هم هست قبلا 2 مگ میداد ؟نقل قول:
دیگه بالاتر از 512 نمیدن نامحدود رو.
سلام. دوستانی که تجربه دارند وضعیت مخابرات با سیستم های ف.ی.لت.ری چگونه هست و سخت گیرتر هستند ؟
ضمنا قصد دارم یک مگ محدود بگیرم . تهران منطقه آیت . کسی تجربه سرعت و ... داره راهنمایی بکنه ؟ ممنون .
و یک سوال دیگه . اگر حجمم قبل از زمان خودش به پایان برسه خودشون خودشون تمدید می کنه و می ره روی قبض یا خیر ؟
حیف خدایی اون 2-3 هفته پینگ ثابت بود نزدیکه 150 .... الان دیگه انگار نمیخواد پایین :n14:
الان که بنده امتحان کردم مشکلی نبود (گویا فقط یه نسخه آپدیت براش اومده)نقل قول:
مطمئنید ؟ با سرویس مخابرات امتحان کردید ؟نقل قول:
متوجه منظورتون در مورد سخت گیری در رابطه با فیلـ*ـتر نشدم !نقل قول:
شما که میخوای سرویس محدود بگیری بهتره حدالمکان بیشترین سرعتی که بهتون تعلق میگیره رو دریافت کنید تا لااقل سرعت بیشتر بتونه براتون مفید باشه
ضمنا من خودم کاربر سرویس نامحدود هستم ولی تا جایی که اطلاع دارم گویا اتصال بعد از اتمام حجم قطع نمیشه ولی اینکه چطوری حساب میکنن رو دیگه خبر ندارم
گرچه الان چند ماهی هست که با راه افتادن پرتال ریز مصرف مخابرات میشه این قضیه رو کنترل و نظارت کرد
وضعیت شبانه مخابرات چه طوره؟سرعت واقعی دانلودش چنده؟(واقعی نه اسمی)
الان سرویس ۱۰۲۴ نامحدود ۴۳ تومن میدن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگش چنده؟
مخابرات شبانه هم داره مگه ؟نقل قول:
سرویس نامحدود بالای 512 دیگه وجود خارجی نداره الکی خودتون رو خسته نکنید چون کلا گزینش رو حتی برای اپراتور های امور مشترکین هم برداشتن.
استیکر ها رو نشون نمیده وقتی میفرستن برام،اپدیت هم کردم برنامه رو فایده نداشت .nexus 5نقل قول:
سلامنقل قول:
دیروز من برای یکی از اقوام میخواستم ثبت نام اینترنتی بکنم
قبلا سرعت فقط تا 512 بود ولی موقع ثبت نام دیدم که 1 مگ و 2 مگ هم توی لیست ثبت نام مخابرات هست
الان هم چک کردم بود
سلامنقل قول:
من نامحدود رو گفتم وگرنه محدود تا ۲مگ میدن.
سلام
دوستان مستاجر میتونه بدون نیاز به مالک خط و همینطور بدون نیاز به حضوری رفتن فقط از طریق 2020 ثبت نام کنه؟
من هم منظورم نامحدود بودنقل قول:
واسه ارتقا از طریق سایت ۲۵۶ بیشتر نیست .من فکر میکنم داخل دفاتر مخابراتی مناطق این کار بشه
چون واسه ثبت نام جدید طبق گفته ی دوستمون میشه تا ۲ مگ هم سرویس گرفت اونم نامحدود. فکر کنم آروم آروم مخابرات داره دوباره سرویس ها رو به حالت قبل برمیگردونه
من فکر میکنم واسه سال جدید برنامه هایی داره. اگر بیاد رو ۱ مگ من خودم ۱ مگ میگیرم.
البته اینم بگم من الان سرویسم ۵۱۲ نامحدود هست. پس این سرویس ها وجود دارن. ولی احتمال از طریق سایت نمیشه درخواستش رو داد !
اصلا بحث مالک یا مستاجر نیست تو مخابرات دوستان اشتباه نکنند.نقل قول:
بجث مالک خط تلفنه! یه مستاجر هم میتونه تو خونه خط تلفن به نام خودش بخره. اصلا مخابرات کاری نداره به اینکه خونه در مالکیت چه کسیه. فقط کار داره مالک خط تلفن کیه.شما میتونید خودت یه خط بخری 50 تومن بیان وصل کنن ( تو خونه استیجاری) رو همون خطم اینترنت بگیری.هیچ وقتم به هیچکس هم لازم نیست بگی مستاجری.اصلا وقتی خط به نام خودت باشه فکر میکنن مالک خونه هستی.
یا میتونی فتوکپی شناسنامه مالک خط رو ببرید برای ثبت نام و دریافت سرویس اما برای جمع کردن سرویس خود مالک خط باید باشد.
تو ثبت نام آنلاین کد ملی و مشخصات مالک خط نیازه.
بعضیها خونه استیجار یدارن میرن خط تلفن میخرن 50 تومنه.
میره رو قبض.نقل قول:
ssh ssh+ vpn stunnel stunne;+ همه اینها کا رمیکنن.
نمی دونم چرا این اینترنت مخابرات از دیروز مشکل پیدا کرده بیشتر سایت ها باز نمی شن چه خارجی و چه ایرانی ولی با تغییر آی پی میشه رفت توی سایتهای داخل اما با خود اینترنت عادی نمیشه!!!؟؟
من صفحه ثبت نام رو چک کردم ۲مگ گزینه نامحدود نداشت.نقل قول:
الان خیلیا دنبال نامحدود بالای 512هستن اما نمیدن دیگه، یک روز مرکز مخابراتی بودم یکی کلی التماس کرد اما اپراتور گفت وقتی گزینش نیست کاری از دستش بر نمیاد.
متاسفانه این بخش رو تست نکردمنقل قول:
ولی کلا تو نرم افزارهای مشابه هم خیلی اوقات مجبورم برای دانلود استیکر از فیـ*ـلـ*ـتر شـ*ـکـ*ـن استفاده کنم !
اگه این رو برای نامحدود زده بود میشه پیش شماره رو بفرمائید ؟ (همون سه رقم اول)نقل قول:
دوست عزیز شرایط از طریق 2020 جطوریه؟ بدون مراجعه میشه کرفت؟نقل قول:
دوست عزیز درسته تا 2 مگ زدن شده اما شما فقط گزینه 128 یا 256 یا 512 رو انتخاب کنید از گزینه پایینی میتونید نامحدود رو انتخاب کنید اگر 1 مگ یا 2 مگ رو بزنید دیگه گزینه نامحدود نداره و فقط محدود ها میاد ..کامل تست کنیدنقل قول:
آقا ما رفتیم مخابرات و سرویس گرفتیم. یه Username و Password هم داد و گفت به زودی تماس میگیرن که راه افتاده و این حرفا. من یادم رفت از طرف بپرسم، این Username و Password رو باید توی همون کانکشن PPPOE وارد کنم؟ یعنی قبلاً که از یه جای دیگه اینترنت میگرفتم و کانکشن ساخته بودم و Username و Password رو وارد کرده بودم و الآن فقط کافیه اون ها رو پاک کنم و جدیدها رو وارد کنم دیگه؟ کار خاصی که نمیخواد؟
خیرنقل قول:
از توی مودم باید کانفیگ کنید
192.168.1.1 رو در مرورگرتون بزنید پسورد و یوز نیم رو admin بزنید
وارد تنظیمات مودم میشوید بعد قسمت Wizard مودم رو پیدا کنید و هر قسمتی که نیاز بود رو پر کنید
دوستان بنده 7 ساله adsl دارم و هر سال 2 تا 3 بار تلفن قطع میشه و حتی با بارش باران تلفن قطع میشه و هر چه حضوری مراجعه کنیم و تماس بگیریم کسی محل نمی گذارد .......
امسال 10 روز پیش باران بارید و تلفن قطع شد و هر چه تماس می گیرم مخابرات مرکز آزادی 5511111
کسی پاسخگو نیست و حضوری هم مراجعه کرده ام نه رییس مرکز هست هیچ وقت و نه فایده ای دارد و حتی 117 چندید روز تماس می گرفتم میگفت شماره در شبکه وجود ندارد و امروز 117 فعال شده ولی این بار می گوید شماره شما نا معتبر هست و بازرسی هم شکایت کرده ام ولی پاسخی دریافت نکرده ام و با معاونت مالی و اداری و معاونت فنی و مدیریت وووو
تماس گرفته ام کسی پاسخگو نیست ...........
چرا کسی کاری به پرسنل و مسولین مرکز آزادی ندارد اگه دست بنده بود همه رو اخراج می کردم ...
امیدوارم خدا هزار برابر خسارتی که به بنده وارد کرده اند از تک تکشان بگیرد ..
روزانه 30 هزار تومان بابت قطعی تلفن و اینترنت ضرر می کنم ...
حتی پارسال رفتم برای رفع اشکال بیان کردند مشکل نویز خط از کابل ها هست یا باید 6 ماه صبر کنید برای تعویض کابل یا هزینه کابل ها را خودتان متقبل شوید .......
این هم زندی مردم بدبخت اهواز
همیشه خاکه هوا اگه باران ببارد برق قطع می شود و بلافاصله آب هم قطع شده و تلفن و اینترنت .........:n35:
دوستان از کمپین جدید خبری نیست؟
کد 17 و 117 سامانه اعلام و رفع خرابی تلفن از سوم اسفند به 20117 تغییر میکند.نقل قول:
دوستان راهی هستش نامحدود با سرعت بالاتر از 512 بشه گرفت ؟
دوست عزیز در صورت امکان خودتون سیم ورودی خط تلفن رو تا تقسیم خود مخابرات چک کنیدنقل قول:
ضمنا قبلش حتما از سلامت سیم کشی داخلی هم مطمئن بشید
همچنین اگه براتون مقدوره یه اسکرین شات از مقادیر کیفیت خطتون بذارید تا بهتر بشه بررسی کرد
میتونید مشکلتوتون رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید تا در صورت وجود مشکل مشابه بهتر دوستان راهنمائیتون کنن
نه متاسفانه،نقل قول:
علیرغم تبلیغات در قبوض ولی هنوز چیزی از جزئیات طرح بصورت رسمی اعلام نشده !
نکته اول اینه که مرکز قابلیت فنی برای اعطای سرعت بیشتر از 512 بصورت نامحدود رو داشته باشه (که با توجه به پهنای باند کم و گرفتن کاربر هر چه بیشتر بعید به نظر میاد)نقل قول:
حالا شاید هدفتون از این سوال این بود که با داشتن نامه و چیزی ازین قبیل بشه کاری کرد
ولی اگه فرض رو بر این بذاریم که مشکل فنی هم نباشه، دیگه لزومی به نامه هم نیست چون چه بسا قبلتر بدون نامه و حتی بصورت اینترنتی میشد سرعت 1 مگ و حتی 2 مگ نامحدود رو انتخاب و دریافت کرد !
از دهه فجر تا الآن تو سایت مخابرات (tci.ir) طرح عید تا عید گذاشتن ولی هنوز نه این اپراتور های با ادب 2020 میدونن چهخبره نه مراکز مخابراتی! کسی تا حالا تلاش کرده این طرح ها رو بگیره آیا؟
دوستان کیا قندشکنشون بعد از یک مدت قطع میشه؟
درود
کسی تا حالا با این مشکل برخورده ؟ امروز کلا نتونستم شارژ کنم ، و مدام این پیغام رو میده
فکر کنم مربوط به سوئیچ بانک میشه ؟ درسته ؟
کسی راه حلی نداره ؟
چرا انقدر سرویس مخابرات خوبه !!! :n13::n13::n13:
سلام......
یک سوال تکراری دارم ولی مجبورم بپرسم.....ببخشید دیگه....
بنده قبلا از شاتل اینترنت 128 نامحدود داشتم.....ولی در حال حاضر 521 نامحدود از مخابرات گرفتم.....آیا مخابرات هم مثل شاتل با دانلود زیاد محدود میکنه یا نه؟.....چون شاتل اگر بیشتر از 20 گیگ دانلود میکردی محدود میشدیم و سرعت دانلودمون میومد پایین.....آیا مخابرات هم محدود میکنه؟
ممنون میشم پاسخ بدید
مخابرات Fair Use Policy ندارهنقل قول:
و محدود هم نمیکنه
چیش خوبه؟ قیمتش؟ پینگش؟ سرعتش؟ یا شاید منظورتون از خوب یعنی بده؟نقل قول:
اینترنت شما هم آزاد شده ؟ من هر سایت فیلتر دو بار ریفرش می کنم باز میشه؟؟؟ عجیبه ولی واقعا اینطوریه!!
نه مثل چه سایتی؟!نقل قول:
بله قیمتش مناسبه پینگش هم خوبه واقعانقل قول:
سرعت هم سرعت استاندارد خود سرویس رو میده بدون افت سرعت
پینگ سرویس نامحدود مخابرات:
داخلی
خارجی:
bbc.comنقل قول:
voa.com