مخابرات سرویس تابستانه اش هنوز حذف نکرده یا همون تمدید کردهنقل قول:
سرویس 2 مگش شبانه داره
اتفاقا سیم مسی بهتر چون میتونی از شرکت های دیگه بگیری
Printable View
مخابرات سرویس تابستانه اش هنوز حذف نکرده یا همون تمدید کردهنقل قول:
سرویس 2 مگش شبانه داره
اتفاقا سیم مسی بهتر چون میتونی از شرکت های دیگه بگیری
سلام،
کسی از سرویس 256 نامحدود استفاده کرده؟ چطوره؟!
تو سایت زده حداقل حجم دریافتی 5 گیگ. منظورش اینه بعد از 5 گیگ استفاده، به سرعت اصلی برمیگرده؟؟
بعد 5 گیگ محدود میشی و شنیدم که ممکنه حتی محدودتر هم بشی از یک هشتم کمتر
شبانه رایگان شامل نامحدود هم میشه؟!نقل قول:
چیزی به اسم شبانه رایگان تو صبانت وجود نداره
و کلا سرویس های نامحدود همه شرکتها ساعات رایگان نداره ساعت رایگان مخصوص محدود هاست
نامحدود میخوای مخابرات و فن اوا
فن اوا جدیدا گرون کرده البته
با توجه به صحبتهایی که دوستان اینجا کردن تخیله و دایری مخابرات یکروزه و بلکه یکساعته است . بهرحال دست خودشونه و زودتر میخوان پولو بگیرن .نقل قول:
بنابراین من فکر میکنم اول بپرسی از مخابرات تون که پورت خالی دارن که نداشته باشن باید بری لیست انتظار که ممکنه یکی دوماه هم معطلی داشته باشه.
بعد درخواست تخلیه بدی و چون یکطرف کار مخابراته حتما سریعتر تخلیه میشه . منم از 85 صبا بودم ولی دیگه موندن جایز نبود و الانم کاملا راضیم که فسخ کردم.
رفقا اوضاع صبا نت تهران چطوره؟سرویس 128 محدود سرعت خوبه....فقط واسه وب گردی میخوام
اینجا رو داشته باشید!
با توجه به مصرف شما سرعت سرویس در ساعات شبانه محدود گردیده است، شما در صورت تمایل میتوانید از پیشنهاد ویژه صبا نت در ساعات رایگان شبانه بصورت 1/3 بها با سرعت بالا از سرویس خود بهره برداری نمایید توجه داشته باشید که در صورت انتخاب 1/3 بها امکان بازگشت به حالت عادی سرویس وجود ندارد !
به قول شاعر گفتنی هر دم از این باغ بری میرسد!
احتمالا واسه این بوده یه عده دو برابر ترافیک روزانشون دانلود میکردننقل قول:
بعدش که محدود شدن پیشنهاد 1/3 رو میزدن
الان معلوم شد چرا این دکمه پیشنهاد ویژه چن روزه کار نمیکنه
داشتن یه کرم جدید بهش میریختن :n27:
این پیغام الان برای شما نمایش داده شد؟نقل قول:
هنوزم که من می زنم روی دکمه ی 1/3 بازم پیغام قدیم میاد که
بعبارتی در طی این دوره ی جدید که از 22 مهر شارژ کردم همچنان این دکمه عمل نمیکنه. حالا جالبه که برای شما عمل کرده!نقل قول:
سرویس شبانه با اعمال محدودیت سرعت
تغییرات شما قبلا اعمال شده لطفا پنل خود را ببندید و مجددا باز نمایید
نه عزیز دل. اصلا این دکمه رو برای همین منظور گذاشتننقل قول:
یعنی کسانیکه دو برابر حجم خریداری شده شون، در شبها دانلود رایگان انجام دادن و همچنان نیاز به دانلود شبانه بدون محدودیت سرعت دارند از این طرح باید استفاده کنند
از ابتدایی که طرح به اصطلاح نیم بها راه افتاد (و تدریجا تبدیل شد به طرح فعلی که در واقع یک سوم بها هست) هدف همین بود که تا جای ممکن دانلودرها رو بخیال خودشون نگه دارن
اما واقعیت اینه که اگر اهل دانلود شبانه باشید بقول شاعر این باده کفاف مستی ما نکند
تایید میشه:n02::n16:نقل قول:
الان این پارس واقعا اذیت داره ارور میده چندبار ناقص دانلود میکنه تورنت سرعت ندارهنقل قول:
تنها راه دانلود خوب استفاده از سایت های مستقیم کننده پولیه
یادش بخیر شبی 5 گیگ بدون دردسر با تورنت
آخیش راحت شدم از دست صبانت حالا فن آوا دارم دانلود راحت و بی دردسر
فناوا که توی تعرفه هاش سرعت بالای 2 مگ نداره!نقل قول:
فنآوا همه رو روی 6 مگ میبنده و حدود 170کیلوبایت هم سرعت شبانه داری.بعضیا هم شانس آوردن و روی 8 مگ براشون بستند.نقل قول:
نقل قول:
من هنوزم سرعت تورنتم خوبه , در واقع نسبت به صبا عالیه . همه تورنتها که نمیشه بیرمق باشن ایناهم که محدود نکردن پورتشو
شما الان هرکدوم از تورنتهای yify رو بگذاری با حداکثر سرعت دانلود میشه.
یه لطفی بکن تنظیمات تورنت و همینطور قسمت advance بفرست
شاید به علت دستکاری تو تنظیمات خراب کرده باشمش
باید از صفحاتش عکس بگیرم بگذارم . حالا شما امشب یه تورنت 720 از همین yifi بگیر بگذار دانلود شه سرعتت رو ببین
اگر تا سقف پر نکرد سرعت رو معلوم میشه تنظیمات ایراد دارن وگرنه ایراد متوجه ترکر و سید و پیرهای تورنتت میشه .
ممنون
تورنت yifi گذاشتم اما فرق زیادی نکرد
دیگه گوگل هم به زور باز میکنه
این هفته میخواستم برم جمش کنم دیدم همش تعطیلیه و حدود 1 هفته بدون نت میشم
شنبه اون هفته 100% تخلیه میکنم
میخوام برم پارس انلاین - یکی راضیه یکی ناراضیه !؟
فن اوا هم تو شهر ما نمایندگی میگفت مشکل پهنا باند داریم فعلا سرویس نمیدیم منم رفتم شکایت کردم :n22:
های وب هم که میگن حجم میدزده و از این قرتی بازی هاش مثل فشفشه و.. خوشم نمیاد نمیدونم جریان این فشفشه چیه ؟!
پارس آنلاین ؟ فن آوا ؟ های وب ؟ چه کنم :( ؟؟
واسه من دانلود شبانه مهمه بعدش پینگ درست حسابی
پارس نیا که پارس هم نابود شدنقل قول:
من که میرم مخابرات
های وب or فن آوا ؟
پینگ + دانلود شبانه واسم مهمه
اره شبانه رو محدود کرد مثل همین صببانت 1/3 بها کرد اون دیگه اصلا حق انتخاب نزاشت :n30:نقل قول:
خوب یه ..... ی داره از بالا به اینا زور میکنه که یکی یکی اینکارو بکنن . این دیگه مثل روز معلوم شده وگرنه پارس مثلا میکرد 1/5 یا یه رقم دیگه
اینکه همگی دارن یه فرمول رواجرا میکنن مشخصه از یکجا هماهنگ شده .
حداقل پارس یکماه زودتر داره میگه نه مثل صبا که اول محدود کرد بعد اعلام .
اونایی که میگن پینگ صبانت خوبه میشه بگن چیش خوبه ؟؟؟
روز زیر 150 هست ولی از ساعت 10 شب به بعد اینه وضعیت :n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوی اینترنت ملی و سیاست فرهنگی داره میاد تا یک سال دیگه چیزی به اسم شبانه وجود نخواهد داشت و همه هجوم میارن نامحدود نامحدودها هم که سرعت افتضاحه پس باید با اینترنت پولی همه بسازن و جیب شرکت ها را پرپول تر کنن اینم یک جور پول پارو کردنه و اشتغال زایی هستش تو مجارستان خواستن رو اینترنت مالیات بزارن همه ریختن با نور موبایل هاشون تو خیابون سریع لغوش کردن اینجا ۴۰ برابرم نکنن قیمت اینترنتو نمونه اش تعرفه اینترنت موبایل هیچکی صداش درنمیاد.نقل قول:
سرعت افتضاح شده
پهنای باند داخلی اضافه شده نه خارجینقل قول:
اینها همه پیش زمینه ی اینترانت
انتظار داشتم غیر از کاربرا صدای isp ها یا شرکت های اینترنتی در بیاد
ولی هیچی نشد در آخر
مرد حسابی من میگم تا دو سال پیش با سرعت 800 900 دانلود میکردم الان شبانم چه داخلی چه خارجی شده 60 چی پهنای داخلی اضافه شده
[حذف شو لطفا
با تشکر
دزدی اینجا دزدی اونجا دزدی همه جا
جالبه تعرفه های مربوط به 4 مگ رو هم از قسمت فروش حذف کردن تا زورکی بین 2 یا 6 مگ یکی رو انتخاب کنی
ناچارا 6 مگ انتخاب میکنی با اینکه نویزت روی 14 هست میبینی Downstream روی 5 مگ و پایینتر اومده
می پرسی چرا میگن خودکاره چون نویزت بالاست سرعت اومده پایین
میگی نویز 14 مگه بالاست؟ برگردون سرجاش بابا حال نداریم!
برمیگردونه روی 6 مگ ولی چند روز بعد همین آش و کاسه ...
این به کنار، بیش از 10 روزه هر روز هی میگم بابا پنل مزخرفتون رو درست کنین تا حداقل قابلیت 1/3 رو بتونم فعال کنم هی میگن مشکل نرم افزاریش امروز درست میشه فردا درست میشه
دزدای بی همه چیز !
واقعا آدم لذت می بره از همه جای این مملکت مشتری مداری و احترام به حقوق مردم می باره:n21:
آقا الان شبانه ی صبانت هنوز همون قانونی هست که چند وقت پیش گذاشت یا تغییر کرد ؟!
که یعنی 2 برابر حجم روزانه دانلود میشه کرد و بعد از اون سرعتو کم میکنه یا مثلا نیم بها میشه !
الان پارس که گند زد ، میخوام دوباره برگردم صبا !
آره همون جوره. باز خوبه اول میشه دو برابر رو مصرف کرد بعد اگه خواستیم بریم سراغ یک سوم. پارس که همون اول یک سوم اجباریش کرد:|نقل قول:
آره دیگه پارس افتضاحه دیگه واقعا !!نقل قول:
حالا من مصرفم بالاس ، یعنی ماهی 10 گیگ بیشتر ! و دانلود شبانه هم همون 20 گیگ بیشتر لازم ندارم !
الان اگه این 6 مگ نامحدود رو بگیریم ، تا چند گیگ دانلود سرعت خوب داریم؟
نقل قول:
آخه ایراد از خودمون هم هست . همین صفحه ایرانسل رو نگاه کن : من نامه افزایش تعرفه موبایل رو زدم . یکی اومده مسخره میکنه اون یکی میگه ای بابا بیخیال
خوب چی باید گفت به این ملت هزل پرداز؟ تازه کلی هم تشکر میشه ازشون ! اینو دیگه نمیشه تحمل کرد .
مجارستان که سهله , در حد این مصری ها هم نیستیم .
وقتی بعضیا هنوز اینترنت رو عاملی بیگانه و منحرف کننده میبینند، بیشتر از این نمیشه انتظار داشت.نقل قول:
نمیدونم کی میخوان بفهمند که :
چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید.
اگه پارس سیاست جدید خودشو تغییر نده من میام صبانت . حالا چند تا سوال داشتم ممنون میشم یکی جواب بده :
من میتونم همون اول سرعت 12 مگ رو بگیرم ؟ ( با شبانه رایگان )
سرعت دانلود شبانه 12 مگ چقدره ؟
چند گیگ میشه شبا دانلود کرد ؟
دوستا من میخوام برای اولین بار بیام صبانت چند تا سوال داشتم :
من میتونم همون اول ( با عنوان مشتری جدید ) سرعت 12 مگ رو با دانلود شبانه رایگان بگیرم ؟
سرعت دانلود12 مگ شبا چنده ؟
چقدر میشه شبا دانلود کرد ؟
ممنون میشم جواب بدبد .
شما سرویس 12 مگ با حجم سه گیگ
میتونی 6 گیگ رایگان بگیری بعدش محدود میشی شبی 100 تا 200 مگ
پیشنهاد ویژه بعد محدودیت میتونی انتخاب کنی که مثل پارس حساب میکنه
یعنی شبی فقط 200 مگ میشه گرفت ؟ !نقل قول:
پیشنهاد ویژه چیه ؟؟