شما دیشب چند مگ دانلود کردید؟نقل قول:
Printable View
شما دیشب چند مگ دانلود کردید؟نقل قول:
نه به دیشب که سرعت اینترنت 1 مگابایت شده بود ! نه به الان که در حد اینترنتی ذغالی شد ..
زنگ زدم پشتیبانی گفت همون موقع که سرعت پایینه باید تماس بگیرید.
همه جمع بشیم یه شب بریزیم سر شاتل!!!
خدا لعنت کنه این شاتل رو :19::27: .
مسخرش رو درآوردن . دیشب 450 مگ رایگان دریافت و ارسال کردم .
حق ما رو بهمون نمی دن . اونوقت میان سرعت 128 رو میزارن رو 1 مگ .
مرگ بر شاتل
پشتیبانی هم که اصلا بیخیالش بشید . فقط آدم رو می پیچونن .
دستمون هم که به هیچ جا بند نیست .:19::41:
دوست عزیزنقل قول:
اینو هستم باهات .
خداییش همه باهم جمع بشید امشب پدر این شاتل رو در بیاریم .
فقط ماها که شهرستانی هستیم باید به کجا تماس بگیریم ؟؟
همه باهم به سوی اعتراض به شاتل:31:
همه باید به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنیم . من شنبه شکایتم رو تحویل میدم . هرکی پایه هست بسم الله .نقل قول:
دیگه اینا شورشو در آوردن . اکو 512 دارم ساعت 1 ظهر با 20 کیلو دانلود میکنم میگه شما دارید با 516 کیلوبیت دانلود میکنید . حالشون رو من مشگیرم . 128 ها ببخشید که تو شکایتم پای شما ها هم وسط میاد و سرعتتون شاید افت کنه .
بچه های ارت 1 تهران.:20:
الان برای من مگا و راپید حداکثر 22 هست.
دیشب همون حدود 125 بود که بعد بین 45 و 125 متغیر بو.
ولی از خود سایت شاتل یا موزیلا دانلود میکنم 125.
ببینین مال شما هم همینطوره؟:13:
اگه راضی نیستی از جای دیگه سرویس بگیر.نقل قول:
فکر کنم ایشون پشتیبانی هستن که باهاش چت میکنین :دینقل قول:
همین آدم هایی مثل شما هستن که اینارو پر رو میکنن . همچین بزنم تو دهنشون تا بفهمن فرق 128 و 256 و 512 چیه و سرعت چقدر باید باشه . دهنشونو سرویس میکنم مننقل قول:
سلام فرزاد جان:20:نقل قول:
یکاری نکنی کلا در شرکت را تخته کنن ها:دی فقط یکم گوش مالیشون بده
راستی چرا چند روزه پی هالز باز نمیشه؟:41:
یک هفته هست پیله کردم بهشون . همش زنگ میزنم . ایمیل میدم . آنلاین چت میکنم . امروز 3 بار زنگ زدن جوابشون ندادم و گفتم حوصله حرف های تکراریتون ندارم .نقل قول:
نه نگران نباش . من فقط حقمو میخوام . بیجا میکنن مشترک اضافی میگیرن . :13:
نمیدونم . حتماً سرور down شده
من هم وقتی زنگ می زنم و میگم سرعت پایینه یا میگن عیب از مرکزه مخابرات هست یا میگن مال همه افت کرده یا...................................خوب بلدن چی بگن :2::2::41:
تنها راهش شکایت هست .نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم بهتره ادبیاتتو تغییر بدی. اینجا یک انجمن عمومی هست نه چاله میدون.
بله منم اگه سرعتم بالا بود و مشکلی نداشتم خیلی بهتر از شما میتونم صحبت کنم .نقل قول:
دلیل همه مشکلاتمون افرادی مثل شما هستن که تا یک چیزی خوب باشه میچسبن بهش . تا بد شد اصلاً انگار نه انگار دورش بودن . شما هم میبینم روزی که مشکل پیدا کنی چی میگی .
سعی نکن خود خواه باشی چون این مشکل سراغ شما هم میاد . درضمن شاتل در این حد و اندازه ها نیست که بخوام بهتر از این در موردش صحبت کنم . من بدتر از این تو پشتیبانی باهاشون صحبت کردم و هیچی نگفتن .
چون میدونن مشکل دارن هرچی فحش میخورن میگن حق با شماست . فقط یکیش یکم پر رو هست و تا کم میاره پاس میده . فامیلشم مصطفائی هست . حال این یکی رو هم میگیرم .
ادب مرد به ز دولت اوست
نقل قول:
همه اینها دلیل نمی شه شما ادب رو رعایت نکنی
چه های ارت 1 تهران. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برای من مگا و راپید حداکثر 22 هست.
دیشب همون حدود 125 بود که بعد بین 45 و 125 متغیر بو.
ولی از خود سایت شاتل یا موزیلا دانلود میکنم 125.
ببینین مال شما هم همینطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم همین مشکل دارم. فکر کنم باید اکانت رپید یا مگا خرید.نقل قول:
شما هم اگر جای من بودین که با سرویس 512 سرعتتون 20 کیلو بود و شب زیر 1 کیلو میشد بهتر از این نمیتونستید در مورد این ... ها صحبت کنید .
ببخشید اگه بد حرف زدم . پست ادیت شد . ولی نامردیه که اوونایی که بیش از حقشون دارن بهشون میدن بخوان طرفداری کنن از اینا .
جناب تلسکوپ شما یوزرت بده تا تو شکایتم بنویسم و ببینم بعدش که سرعت واقعیتون رو دارید چی میگید :19:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
ای بابا، من فکر کردم برای همه درست شده. امشب معلوم میشه. شاید دارن شهر به شهر و مرکز به مرکز درست میکنن، شایدم از منم امشب بازم افتضاح باشه، نمیدونم.:13:
نقل قول:
من از یوزر دادن نمیترسم. اگر هم خواستی با هم بریم ساختمان مرکزی شاتل. من به همون سرعت 20 کیلو هم قانع هستم. درسته الان شده 120 اما اگه فردا بشه 20 من اعتراضی ندارم . اگه ناراحت باشم میرم از جای دیگه سرویس میگیرم.
البته من آرت هستم. فکر کنم شما اکو باشید. خوب شما داری در کشوری زندگی میکنی که هیچ ارزانی بی حکمت نیست.
اگه ایراد شما با شاتل و مخابرات برطرف نشد یک نگاهی به سیم کشی ساختمان کن.
از سیم کشی نیست . همه چیز تست شده . حتی یک سیم مستقیم که فقط یک پریز هست از دمه در کشیدم .نقل قول:
از اینا نیست . شما فقط یوزرت رو بده نمیخواد باهم بریم . تو پ.خ هم بده .
ارزونی اکو بخاطر پهنای باندش هست دوست عزیز
درضمن من هم به 64 راضی هستم و 100 کیلو نخواستم . موضوع اینه که سرعتم 20 هست !!!!!
یوزرتون فراموش نشه
شما کدام مرکز هستی؟!نقل قول:
21127468 یوزر من هست.میخوای اسم و فامیلمم بگم؟نقل قول:
حافظ هستم . فلکه گازنقل قول:
شما کجایی ؟ مشکل داری یا نه ؟ همش تو جواب میگن ترافیک مرکزتون بالا هست
آره اگه اسمتم بگی ممنون
یوزری که دادین قطع اشتراک شده . حالا دیدی آقا
نقل قول:
راست میگن خوب. ایراد اکو همینه دیگه. شیر هست. اگه آرت بود این مشکل را نداشتی.پس سرویس اکو فقط به خاطر حجم ارزون نیست.
کی گفته قطع اشتراک شده؟!!! من با همین کانکت هستم.
مدرس!نقل قول:
نه من راضیم!دی:
اکو 128 دارم!
دیشب 820 و شب قبل هم 1162
جدیدا یک شب دانلود خوبه یک شب کمه قبلا بهتر بود!
اگه مشکلت حاد هست isp را عوض نمیکنی چرا؟!
من الان یوزرم رو این معرفی کردم گفتن قطع اشتراک شده !!!!نقل قول:
دیدی آقا !!!!!!!! شما اسم و فامیلت با یوزر درستت رو بده تا ببینم بازم به 20 راضی هستی یا نه :27:
دوست عزیز تغییر isp راحت ترین راه هست ولی حوصله دوباره صبر کردن یک هفته ای ..... ندارم . درضمن باید به اینا بفهمونم پول که میگیرن باید سرویس بدن .نقل قول:
یوزرت رو بده تو هم سرعتت رو کم کنم :27:
دوستانی که سرعتشون بالاست بیخودی سنگ شاتل رو به سینه نزنند. چون منم اونموقع که سرعتم خوب بود همش تعریف میکردم ولی شما هم اگر یکهفته سرعتتون بیاد پایین اونموقع داد و هوارتون درمیاد.
دوستانی که ادعای ادب و اخلاق دارند و سرعتشون 512 یا 1 مگ هست ولی قرار داد 128 بستند لطف کنند یوزرنیم یا مرکز مخابراتیشون رو بگن چون من صبح زنگ زدم پشتیبانی مرکزی و شاکی شدم ، گفتم یکعده قرارداد 128 میبندند و دان استریمشون روی 512 بسته میشه ، بهش گفتم میدونم عمدی هست و تصادفی نیست چون امکان نداره دان استریم رو تصادفی بالا ببندند ، گفتم این کار طبق قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی غیر قانونی هست و شما حق ندارید برای کاربری که سرویس 128 گرفته ، دان استریم بالاتر از 128 براش ببندید ، یارو هم دستپاچه شده بود گفت من تو کامپیوتر چک کنم و گفت بررسی میکنم و منم نامردی نکردم ! و گفتم چندتا از کاربرها رو که اینچنین وضعیتی رو دارند میشناسم و به عنوان مدرک میارم ، یارو هم گفت من پیگیری میکنم و پسفردا باهام تماس بگیر . حالا دوستانی که قرارداد 128 بستند و بیشتر از کوپنشون دارن استفاده میکنند لطفا نام کاربریشون رو بدهند تا حق به حقدار برسه.
نه . من اسم و فامیلم را برات پیغام خصوصی میکنم.ولی یوزرنیم درسته.نقل قول:
خوب به دردسرش می ارزه!نقل قول:
با اونها هیچ کاری نمی تونی بکنی!:31::27:
711XXXXXXX :31::27:
شما فکر میکنی اینا اعلام میکنن ؟ اینا تا وقتی خوب باشه طرفداری میکنن . نمیدونن ما 512 ها چه بدبختی داریم میکشیم . من که امکان نداره 15000 بخاطر شرکت جدید رفتن بدم . درضمن شاید مودم هم جواب نده . مورد بعدی اینه که باید اینارو آدم کنمنقل قول:
میشه بگی چرا ؟ مطمئن باش انقدری که پشت من گرم هست پشت اوونا گرم نیست . تا الان کاریشون نداشتم ولی دیگه صبرم تموم شده . شده ممنونع ال ADSL بشم حال اینارو میگیرم .نقل قول:
اگر قرارباشه موقعی که سرعت میاد پایین فوری تغییر ISP بدی ، میشه دور باطل! و دائما بایستی تغییر ISP بدی ، چون همه ی ISP ها به نوعی میخوان بپیچونند ، بهتره وایسی و تحت فشارشون بذاری.نقل قول:
در ضمن به من گفت تا 20 روز دیگه سیستم جدید میخوان پیاده کنند ، بنابراین شما هم زیاد عجله نکن!
ADSL که مثل دایل آپ نیست آدم هر دقیقه عوض کنه ، کلی وقت آدم رو برای رانژه و ارائه ی مدارک و ... میگیره.
منم بخاطر همین وقت گیر بودنش نمیخوام عوض کنم . آخی ی ی ی انقدر از این 20 روزا به من گفتن . انقدر گفتن تا آخر هفته و یک ساله هنوز آخر هفته نشده :18:نقل قول:
شنبه شکایتم رو تحویل میدم .