دوست عزیز از گزینه quick start شروع کنید و نراخل رو ادامه بدید تا پایان خین تصب گزینه نوع اتصال ppoe انتخاب کنید و یوزر و پسوردتا پایان مودم اتومات به نت وصل بشهنقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Printable View
دوست عزیز از گزینه quick start شروع کنید و نراخل رو ادامه بدید تا پایان خین تصب گزینه نوع اتصال ppoe انتخاب کنید و یوزر و پسوردتا پایان مودم اتومات به نت وصل بشهنقل قول:
سلامنقل قول:
پشتیبانی رو......فهم کنید که ارور910 مال مک هست:confused:
یعنی عجب نفراتی رو تو پشتیبانی میزارن:mad:
دقیقا همین کارو کردم ولی وقتی تموم میشه به نت وصل نمیشه و حتما باید با کانکشن وصل شم
مودم رو ریست کلی کنید از همون صفحه و صبر کنید بعد زدن fnish یه دقیقه طول میکشه وصل بشه.صفحه بسته میشه و وصل میشید.نشد مودمو خاموش روشن کنید بعد تنظیمات گرچه خودش ریست میشه پس از پایان تنظیماتنقل قول:
ادرس مک رو که میخوام تغییر بدم ,همون ادرس کامپیوتر رو میدم ولی ok که میکنم خودش تغییر میده
تعداد ارغام مشکل داره یا نوع دیواس پشتیبانی نمیکنه.شما از Mac address changer استفاده کنید مطمئنا نتیجه نیده برنامه خوبیهنقل قول:
اول مودم رو ریست کردم.بعد از quick start مراحل رو تا آخر رفتم ولی باز فقط از همون طریق قبل یعنی کانکشن وصل میشه.جایی تصویری توضیح نداده شاید یه اشکال کوچیک باشه متوجه بشم
نقل قول:
زنگ زدم اینبار گفتن اره مک ادرس داره سایتمون
:n27:
سرور مک ادرس داره و فیلتر میکنه اما به یه نتیجه رسیدم :شماره اشتراکتون با شماره مرکز پشتیبانی(نه2020) یا یه رنج ایپی ازشون اگه امکان داره برام پیام بدید بینم چجور موجودی پشتیبان هست.نقل قول:
،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
خب گفت مک داره بگید میخوام پورت خونه ما از هر مک ادرسی وصل بشه نمیخوام فیلتر باشه چون من چندین سیستم دارم توخونه.
نقل قول:
گفتم برداشتن ولی میگه دائمی نمیشه
گفتن اگه کانفیگ مودم روی اتوماتیک باشه دیگه مشکلی پیش نمیاد
قبلش رو بریج بود
دوستان من یه پست زدم به این نام لطفا مراجعه کنید و کمک کنید
دزدی پارس آنلاین یا خرابی مودم یا ؟
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398751&page=2293&p=7624648&viewfu ll=1#post7624648
سلام
من کرج هستم و الان پارس آنلاین دارم . کیفیتش و پینگش خوبه مخصوصا با آمریکا که تو دوتا همیشه 233 هست و تو اروپا 166-233 اما چون پر مصرف هستم برام به صرفه نیست
من نتی می خوام که حداقل 512 (برای dota لازمه) و پینگ خوب باشه . تا ماهی 40 تومن هم می تونم هزینه کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره سرعت اینکه ، سرعتم 2048 بود زنگ زدم گفتم میشه پینگم بهتر شه اینطور شد
سرعتم تا این مقدار کم شد اما جاش پینگم 40-50 تا اومد پایین که از این وضعیت راضیم
اما ماهی 43 تومن 10 گیگ 512 دارم میدم که به صرفه نیست نسبت به سرویس های نا محدود آسیاتک یا مخابرات
تو این وضعیت هم اصلا کاهش سرعت نداشتم تا الان
دوستان من با کانکشن ppoe کانکت میشم به نت ولی یه مشکل دارم اونم اینکه وقتی دانلود منیجر در حال دانلود هست کامپیوتر بعد چند دقیقه میره رو stand by و دانلود طبیعتا قطع میشه.با اینکه من زمان stand by رو زیاد کردم ولی کامپیوتر بعد چند دقیقه که استفاده نکنم میره رو stand by تو ویندوز قبلی این مشکلو نداشتم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
تستی که من می بینم با سرور لندن هست و پینگتون خوبهنقل قول:
سلام
من کرج هستم و الان پارس آنلاین دارم . کیفیتش و پینگش خوبه مخصوصا با آمریکا که تو دوتا همیشه 233 هست و تو اروپا 166-233 اما چون پر مصرف هستم برام به صرفه نیست
من نتی می خوام که حداقل 512 (برای dota لازمه) و پینگ خوب باشه . تا ماهی 40 تومن هم می تونم هزینه کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید
درباره سرعت اینکه ، سرعتم 2048 بود زنگ زدم گفتم میشه پینگم بهتر شه اینطور شد
سرعتم تا این مقدار کم شد اما جاش پینگم 40-50 تا اومد پایین که از این وضعیت راضیم
اما ماهی 43 تومن 10 گیگ 512 دارم میدم که به صرفه نیست نسبت به سرویس های نا محدود آسیاتک یا مخابرات
تو این وضعیت هم اصلا کاهش سرعت نداشتم تا الان
سرعت هم که بد نیست
به نظر من واحد تاپیک هر شرکت بشید و از کاربر ها تحقیق کنید اینجوری بهتر نتیجه می گیرید
موفق باشید
شاید مشکل از کامپیوتر باشه که حتما هم همینهنقل قول:
دوستان من با کانکشن ppoe کانکت میشم به نت ولی یه مشکل دارم اونم اینکه وقتی دانلود منیجر در حال دانلود هست کامپیوتر بعد چند دقیقه میره رو stand by و دانلود طبیعتا قطع میشه.با اینکه من زمان stand by رو زیاد کردم ولی کامپیوتر بعد چند دقیقه که استفاده نکنم میره رو stand by تو ویندوز قبلی این مشکلو نداشتم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
برای مشکلاتتون وارد این انجمن بشید و ویندوز مورد نظر رو وارد کنید
موفق باشید
دوستان من وقتی از مودم استفاده نمی کنم اینترنت قطع میشه
چرا؟
مطمئن شو خطت نویز نداشته باشهنقل قول:
گفتم شاید تو مودم گزینه ای باشه که وقتی استفاده نکنی قطعش کنهنقل قول:
همچین چیزی نیست؟
توی حالت pppoe یک گزینه ای مثل connect on demand وجود داره که توی اون یک تایمی رو مثلا دو دقیقه می دی که اگر در مدت 2 دقیقه اینترنت بیکار باشه اینترنت قطع میشه و اگر مرورگرت رو مثلا باز کنی دوباره وصل میشه. معمولا این گزینه رو کاربرها فعال نمی کنن اما من فعالش کردم شما هم چک کننقل قول:
مودمم D link 2640 u روش کانفیگ کردنش رو کسی توضیح میده؟ vci و vpi شرکت هم بلدم به جز اینا به چیز دیگه ای احتیاج نداره؟شرکتی گرفتم نه از مخابرات:n13:
سلامنقل قول:
شما به یوزرنیم و پسورد هم غیر از vci و vpi نیاز دارید که باید از سرویس دهنده بگیرید
در اینترنت و انجمن هم آموزش های زیادی است که با یک جستجوی کوچک پیدا میکنید
مثلا:
سلام خدمت دوستان
من یه مودم tplink وایرلس دار دارم
مشکلم اینه ک در حالت bridge میتونم ب اینترنت وصل شم اما در حالت pppoe نه
اصلا وصل نمیشه
تنظیمات و پسوردش هم یکیه اما نمیتونم وصل شم.کسی راه حلی داره؟
آقا یکی از رفیقام رمز مودم وایرلس شو عوض کرده بعد حالا دیگه با رمز جدید بالا نمیاد.بهش گفتم رمزت رو همون قبلی کن کرد بازم نشد چکار باید بکنه.؟
لطف سریع جواب بدید ممنون:n16:
مودم چ مارکی؟نقل قول:
در صورت کلی بره تو تنظیماات مودم و تنظیمات وایرلس یا ببینه کد رو یا مودم رو ریست کلی کنه یا wps رو فعال کنه و با wps وصل بشه که کد نمیخاد.
TapatalK
بله چون مک مودم از شبکه فیلتره و مک سیستم بازه.زنگ بزنید و حین اتصال ppoe بگید مک فعلی که تقلای وصل شدن داره رو برام از فیلتر خارج کنید.بعد به تنظیمات مودم شک کنیدنقل قول:
TapatalK
اگر وضعیت این هست که با Bridge وصل میشه و با pppoe وصل نمیشهنقل قول:
بله چون مک مودم از شبکه فیلتره و مک سیستم بازه.زنگ بزنید و حین اتصال ppoe بگید مک فعلی که تقلای وصل شدن داره رو برام از فیلتر خارج کنید.بعد به تنظیمات مودم شک کنید
پست بالا تایید میشه
این روش رو خودم انجام دادم قبلا اما چراغ اینترنت روشن نمیشه و وصل نمیشه یوزر و پسوردم هم درسته vci و vpi هم درسته با bridge به اینترنت وصل میشه اما با pppoe وصل نمیشهنقل قول:
یک بار مودم را با سوراخ یا کلید پشتش ریست کن ( 15 ثانیه نگه دار) و بعد دوباره با pppoe کانفیگ کننقل قول:
سلام دوستان
كارت شبكه من وصل هست ولي به اينترنت وصل نميشم علامت 2 تا مانيتور روشن اون پايين مياد و از بين نميره و همينطور ميمونه ؟
سلام وقت بخیر
جدیدا خونه رو عوض کردیم و اومدیم خونه جدید این خونه از قبل سرویسش ماله مخابرات بوده حالا یه مشکل عجیب دارم به هبچ عنوان نمیتونم وصل نت بشم تنها فقط و فقط به یک صورت میشه و اونم اینکه من گوشی تلفن رو بردارم اینجوری وصل میشه مثل کاری که الان کردم که فقط بیام مشکلم رو بگم همچین که گوشی تلفن گذاشته میشه اینترنت هم قطع میشه خیلی از راهها رو هم امتحان کردم رفتم اسپلیتر گرفتم فایده نداشت خط رو مستقیم به خود مودم وصل کردم یا تلفن رو از اسپلیتر قطع کردم هیچکدوم فایده نداشته مودمم D-link هست و بصورت pppoeهم استفاده میکنم
دان استریم زمانی که نت وصله جه قدره؟نقل قول:
در کل خطط ظاهرا نویز داره
تمام راههایی که امتحان کردی رو دونه به دونه بنویس
فکر نکنم از نویز باشه چون دقیقا روز قبل اینکه خونه تخلیه بشه و خونه تحویل ما بشه بنده خدا داشته استفاده میکرده
اسپلیتر رو عوض کردم
سیمهای متصل شده همه رو یه بار عوض کردم
مستقیم و بدون اسپلیتر به مودم وصل کردم
تلفن رو از اسپلیتر قطع کردم و فقط خود مودم وصل بوده
هیچکدوم فایده نداره فقط باید گوشی تلفن رو بردارم تا بوق ازاد بشه که اینجوری وصل میشه همچین که گوشی رو بزارم قطع میشه
منظور از استریم زمانی رو هم متوجه نشدم ممنون میشم توضیح بدی
احتمالا مشکل از تلفنت باشهنقل قول:
منم قبلا این مشکل رو داشتم چک که کردم دیدم تلفنم خط رو قطع میکنه
تلفنت رو از اسپلیتر جدا کن یه بار ببین درست میشه
مودمت هم یه بار ریست کن دوباره کانفیگ کن شاید درست بشه
ولی هر چی هست مشکل از تلفنته
از اونی هم که قبلا استفاده میکرده بپرس ببین مشکلی نداشته
دلیل عدم نمایش شماره تلفن تماس گیرنده هنگام روشن بودن ADSL چیه؟
مودمت چیه؟نقل قول:
منظور از استریم زمانی رو هم متوجه نشدم ممنون میشم توضیح بدی
صفحه اول مودم گزینه ی downstream هست عددش مهمه
یعنی وقتی خاموشه شماره نمایش می ده؟!نقل قول:
دلیل عدم نمایش شماره تلفن تماس گیرنده هنگام روشن بودن ADSL چیه؟
بلـــــــــهنقل قول:
مشکل جالبی داریدنقل قول:
تلفن دیگه ای ندارید؟
نه متاسفانه!وقتی مخابرات میگه به ما مربوط نمیشه! پس احتمال داره از خودِ تلفن باشه!یعنی ممکنه؟؟؟ ولی هنوز شبهه بر انگیزهنقل قول:
اگر می توتنستید با یک تلفن دیگه امتحان می کردید عالی می شدنقل قول:
اگر ندارید اسپلیتر و خط مودم و از اینجور وسیله ها رو و با هم جابه جا کنید
متوجه منظورم شدید؟
سیمی که از بیرون میاد بُردیمش ؛ از همینجا یک سیم کشیدم واسه مودم که یه اتاق دیگه هست. دوباره از همونجا یه سیم کشیدم تو اتاق دیگه واسه تلفن!نقل قول:
خوب اینجا دیگه نیازی به اسپلیتر نیست قاعدتا"!درسته؟
بهتره یه تلفن گیر بیارم.
تا دلت بخواد مودم رو ریست و دوباره کانفیگ کردمنقل قول:
تلفن رو هم جدا کردم فایده نداشت
مودم D-link 2730uنقل قول:
downstream:3071