سلام خدمت اساتید سیستم صوتی:n16:
پخش تصویری واسه سمند چی پیشنهاد میکنید، جی پی اس و دوربین عقب هم ساپورت بکنه ؟؟؟:n13:
پخش تصویری واسه سمند چی پیشنهاد میکنید، جی پی اس و دوربین عقب هم ساپورت بکنه ؟؟؟:n13:
يه مدت درگير بعضي مسايل بودم بيخيال سيستم بودم وگرنه من هميشه ارادتمند شما هستم اقا حميد.
ساب الپاين ١٠٠٠وات rms بودنشون ادم رو وسوسه ميكنه كه يه بار حداقل تستشون كنه ولي وقتي شما ميگيد sqx بهتره قطعا همينطوره. ولي spl الپاين بيشتره نه؟
تشكر
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نه بابا خرت پرتای من غلط میکنن خراب شن خش بیفته رو صداشون با چنگال پارشون میکنم یکی دیگه جایگزین میکنم:n05:نقل قول:
فکر کنم سوالمو کامل نخورندی
ماشین یکی از دوستانه که تازه خریده 4 روزه یه سیستم کوچولو روش بوده از همون لحظه که خرید فروشنده گفت به اصطلاح مثلا سیستم ماشین میزون نیست
یه پخش پایونیر فکر کنم 3250 باشه و یه جفت تیوتر ts20 و یه جفت 6975 سیصد وات قدیمی با یه آمپلی گمنام که بعضی از پیناش معلومه آب شده سیاه شده هنوز جایی نشون ندادیم
صدا هر چند لحظه میره و یه خش صدا میمونه با یه صدا به اندازه اسپیکر موبایل بعد یهو صدا دوباره خودش میاد تموم سیمای پشت پخش چک شده
ممکنه از ولوم صدای پخش باشه؟یا نه همون آمپلی هست
سابای رو تاقچه کیفیت کمتری دارننقل قول:
برای ساب حتما آمپلی نیازه بدون آمپلی اصلا صدا نمیتونی بگیری
تیوتر وظیفه پخش صداهی فرکانس بالا رو داره همون پیس پیس خودمون ساب برای صداهای فرکانس پایینه بوم بوم
این یه نمونه از تیوترای قدیمی خوش صدای پایونیره که دیگه به خاطر قیمت بالاش توصیه نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام اقاحمید پس بارجدیدگلیدن کی می رسه؟ خسته شدم از بی سیستمی:n03:
سلام دوستانیه بنده خدایی هست میگه باند 718 کنوود دست دوم میده 180.یکی اینکه قیمت چطوره؟چجور باندایین؟چیارو باید موقه تحویل گرفت باند در نظر بگیرم؟میگه قدیمیه و اصلالانم رو ماشین خودش بسته شدن
مرسی که پاسخ میدید.اوکی پس پخش رو 7056 میگیرم که 500 ایناس قیمتش، باند رو هم 7158 که 210 ایناس.کلا با نصبش فک کنم 800 بشه نه؟ اگر یکم دیگه پول جور کنم یه آمپ ببندم صدا بهتره؟ یا اگه نبندم زیاد فرقی هم نمیکنه؟؟؟؟نقل قول:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
آقا ممنون از پاسختون.پخش رو همون 7056 میگیرم ولی کامپوننت چجوریه؟ قیمتاش گرونتره؟ میشه یه مدل که هم بیس خوبی داره هم صدای خوب معرفی کنید ببینم؟ اونوقت آمپ هم میخوان اینا؟؟نقل قول:
یه سوال دیگه اگه باندا رو بزارم رو طاقچه عقب صدا فقط از پشت میاد یه جوری میشه فک کنم ، میشه بلندگوهای جلوی خوده ماشینم وصل کرد که از جلو هم یه صدایی بیاد یا نه؟
دوستان و اساتید محترم کیفیت پخشهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره ؟
این مدله بیشتر مد نظرمه
ممنون میشم اگه بیشتر راهنماییم کنید
سلام اقا حمید
این بار جدیدتون نیامد؟
قیمت CO 609 با ML 75.4 رو میخواستم
اگر بارتون نیامده اخرین قیمتش تو بازار چند بود؟
دوست عزیز قیمت امپ قبلا 520 تومن و قیمت باند co609 هم 455 تومن بود.نقل قول:
موفق باشید
سلامنقل قول:
شما میتونید از اسپیکرهای 10 سانتی استفاده نمائید.
عزیزم قیمتی که در نظر دارید؟ضمنا سمند رو باید ایندش بگیرید.زمینه اش هم خیلی کمه.چون کم وارد میشه. مثلا پایونیر 7550 یه تعداد محدود آمد فکر کنم شرکت تمام کرده باشه. قیمتش هم حدود 1500 بود.نقل قول:
انشاءالله خیر بوده.نقل قول:
بله خب 1000 وات از نظر SPL حجم بیشتری رو تولید میکنه ولی با توجه به رده X که کیفیتی هست و مقایسه کردی با SQX من عرض کردم.
این هم فایل تست این ساب بی نظیر:
بعید نیست. ولی من با توجه به ریمارک بودن آمپ به اون بیشتر مشکوکم.:n13:نقل قول:
سلام.با پرس و جوئی که کردم،فعلا تا آخر اردیبهشت که خبری نیست.نقل قول:
چیا لازم داری ببینم هلیکس سچیزی داره برات بگیرم؟
هلیکس کامپوننت H236 از رده Precision که اصل آلمان هست رو پیشنهاد میکنم. جفتی 750 تومن.آمپلیفایر A4 رو هم برای SQ و کیفیت بالا 100% توصیه میکنم. اونم دو تا بیشتر موجود نداره شرکت که 1.850 فروشش هست.
حالا شما بفرمائید چی لازم دارید من پیگیری کنم ببینم چیزی هست؟
صدای خوبی نداره ولی 130-40 بیشتر ارزش نداره.نقل قول:
یکشنبه دوستان گفتن بار کن وود میاد و قیمت 7056 رو میتونم خدمتتون عرض کنم.نقل قول:
در مورد کامپوننت باید عرض کنم این نوع اسپیکر بیشتر برای کیفیت صدا ازش استفاده میشه و بیس و کلا فرکانس پائین رو از طریق ساب ووفر تامین و رنج فرکانسی رو پوشش میدن.بله 100% آمپلیفایر نیاز دارن.
اگر کیفیت خوب میخواهید با تجه به نبودن بار گلیدن من هلیکس رو جایگزین اون میدونم. همون کامپ و آمپ که بالا عرض کردم.
در مورد استیج صدا و نصب اسپیکر مسلما اگر استیج جلو کامپوننت داشته باشید و عقب هم اسپیکر جدا و چه بهتر از همون کامپوننت نیز برای عقب استفاده بشه بسیار در کیفیت و چرخش صدا تاثیر گذار هست.به نظر من اسپیکرهای OEM زیاد جالب نیستن.
مارک معروف نیستن.نمیشناسمشون.نقل قول:
منظورتون بار جدیدشون هست دیگه؟!:n02:من چیکاره بیدم.:n08:نقل قول:
قیمتها رو علی جان فرمودن.
آیا PREMIER PRG-6500می تونه ساب 1500wرا راهاندازی کنه می خواهم این ساب را به باکس بندازم
سلام حامد جان.این آمپ ریمارک هست.خیر نمیتواندنقل قول:
پس کدوم آمپ تا 150 هزار تومان می تونه یا ساب 1400wیا 1500wرا راه اندازی کنه ؟
سابتون چیه عزیز که 1500 وات نیاز داره؟!!!نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هنوز انتخاب نکرده ام ولی یا Kenwood KFC-HQR3000
یاHelix Blue B12W
یاHertz ES300D
نه عزیز اونی که شما دیدی پیک پاور بوده نه توان RMS این ساب هانقل قول:
این ساب ها نهایت توانی که نیاز دارن اون کنووده هستش که 600 وات نیاز داره که با یه 9105 کنوود میشه درایوش کرد و اون دو تا ساب دیگه هم یه 8106 کافیه براشون
اگرم بودجتون خیلی کمه دیگه ارزوترین آمپایی که هست و میشه برا ساب استفاده کرد و مارک معتبر هستن یکی 5602 پایونیره که میشه بریج ببندینش و 450 وات بهتون بده یکی هم jbl300.1 که قیمتاشون حدود 270 تومنه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما پیک رو در نظر نگیرید
مقدار ار ام اس رو مورد بررسی قرار بدید ....
ساب هایی که فرمودید با 150 تومن که نه ولی با یه امپ دو کانال250 تومنی (مارک) راه میوفتن....
با سلام خدمت اساتید
سواله من اینه که کامپ hertz dsk 165 (80 rms
با hertz dsk 130 (60 rms
چقدر اختلاف قدرت دارن ؟
و من خوندم ک ووفر این دوتا کاغذیه . یعنی چی ؟
اگه تو این رنج کامپ بهتری هست بفرمایید .
دوستان من یه ساب پایونیر 306 دارم دنبال یه آمپ ارزون و خوب میگردم لطفا راهنماییم کنید
سلام. من 6ماه اسکول شده بودم.کنوود6984با آمپ 526کنوود وپخش 3053بست بودم.دیروز خواستم رو کش صندلی هامو بشورم کل صندلی هارو درآوردم گفتم بذار ببینم اگه باندامو بدون آمپ وصل کنم صداش چجوری.وقتی که مستقیم وصل کردم خودم جا خوردم صدا مستقیم با به باند زدم خیلی بلند تر وبا کیفیت تر وبیس نرم تری داشت.فقط تو وولو بالا کم میاوورد و صدا خراب میشد تنها تفاوتش همین بود تو ولوم بالا ولی لووم کم صدا بدون آمپ خیلی بهتر بود.اگه inptt sensitivity رو که روی 4بود میاوردم روی 1صدا با پخش یکی میشد. ولی در عوض رو وولوم بالا به باندا فشار می اومد. منم آمپ رو کلا برداشتم از رو ماشین. حالا دوتا سئوال دارم کسی چرا اینطوری شد یعنی باند کنوود 6984 آمپلی خور نیست ؟؟ وسوال دومم من با این آمپلی میتونم یه باکس درایو کنم . چون فکر کنم تو حالا بریج 120وات rmsبده ساب 120واتی هست یا بیس داره ؟
با سلام
من کواک hcx690 رو با آمپ 8604 پایونیر و پخش 5450 پایونیر سری اول که ساخت مالزی هست بستم به نظر شما اینها با هم صدای خوبی میدن یا اگه پخشمو عوض کنم تاثیر خیلی زیادی تو صدا میزاره ؟
سلام.من استاد نیستم.نقل قول:
خیلی اختلاف ندارن.ضمنا این رده از هرتز رو پیشنهاد نمیکنم.ضعیف هست و تیوترهاش میسوزن.
ووفرهای کاغذی نسبت به ووفرهای پروپیلن یا کولار و فایبر گلاس اصولا از کیفیت بهتری برخوردارن.دارای MMS کمتر و Sens بالاتر هستند و لذا راحتر توسط آمپلیفایر های نه چندان قوی دراوی میشوند.
به نظر MX165 گلیدن به مراتب کیفیت صدای بهتری داره و با توجه به امپدانس 3 اهمی و ساختار طراحیی که داره با آمپلیفایرهای تا 80 وات RMS به خوبی درایو میشه.
آمپ پایونیر 5602 تهیه کنید و بریج بزنید به سابتون.قیمت جدیدش رو ندارم.نقل قول:
از نظر تئوری این موضوع صحیح نیست. چون زمانی که آمپلیفایر قدرت سر راه اسپیکر قرار میگیره باعث تقویت رنج فرکانسی یا همان فرکانس ریسپانس قابل اجرا توسط آمپلیفایر میشه.نقل قول:
ولی در عمل گاهی این اتفاق البته تو رنج رده قطعات پائین می افته.
از روی آمپ ف ی ل ت ر رو که رو حالت LPF قرار نداده بودید؟
شما الان این سیستم رو بستی و دارید استفاده میکند،خود سرکار چه نظری دارید؟:n02:نقل قول:
سلام حمید جان
CO609 رو روی خودتاقچه فابریک پراید 131 بزارم یا روی تخته بزارم؟؟
:n12::n12::n12:
یه سوال به ذهنم رسید؟؟؟؟
اسپیکری که تو خونه داریم رو اگر به دستگاه سی دی، واکمن، MP3 پلیر و . . . وصل کنیم صداش خیلی کمتر هست از زمانی که به کامپیوتر وصل میکنیم!!!!!
این به خاطر اینه که خروجی کامپیوتر 4 ولته و خروجی دستگاههای دیگه 2.5 ولته؟؟؟
اگر اینجوری باشه پس خیلی مهمه که پخش ماشین رو ادم یه 4 ولتی بگیره!!!!!!
آقا این پخش های مارشال برا چی اینقدر ارزونه مخصوصا تصویری هاش(نسبت به برندای دیگه)؟ قضیش چیه مشکل دارن یا اصلی نیستن ؟
مثلا مدل های
Marshal Me-2486
یا
Marshal Me-2247
کلا مارشال چه جور برندیه؟ ارزش خرید داره؟
دوست عزیز این کامپی ک فرمودین چند قیمته ؟نقل قول:
تو رنج 150 تا 200 بهترین کامپ چیه ؟
ایها ناس نظرتون راجب این ساب باکس چی هستش ؟ ؟؟؟؟؟؟؟ ساب روتاقچه ای بهتره یا این ؟؟؟؟؟؟
چند بار پرسیدم کسی جواب نمیده
حمید خان من از این ترکیب 690 + 8604 + 5404 راضیم ولی میخواستم بدونم پخشم در سطح این سیستم هست یا اگه عوض بشه بهتر میشه
درسته که از نظر تئوری این امر درست نیست ولی متاسفانه همینطوره.نخیر رویLPFنبوده اصلا این LPFچی هست حمید جان.نقل قول:
نگفتی 6984کنوود امپ خور هست یا نه من خودم تقریبا وقتی بدون آمپ دیدم صداش بهتره یقین پیدا کردم که آمپ خور نباشه.
البته اینم بگم حمید آقا م نامردی نکردم یه بار جفت باندارو به حالا برج بستم صداش خیلی بلند شد ولی گفتم شاید بسوزه زود قطع کردم.
اگه گین یا همون SENSITIVITYرو پایین بیارم ضرر نداره واسه باند. چون فقط تو ولوم بالا فشار زیادی به باند میاره ولی در عوض تو وولو پایین ومتوسط صدا خیلی بهتره مگه میشه تو ماشین بشینی و صدا تا آخر باشه.
راستی اگه بی خیال بشم این آمپ526میتونه ساب باکس و درایو کنه اگه آره چه مدلی؟
حمید آق من یبار این سئوال و پرسیدم به نظرت خرو جی های ضبط و نمیشه بریج بست که دوبرابر بشن.من دیروز از یه خروجی پخش به دوتا باند وصل کردم ولی اصلا صداش کم نشد.
سلام به همه دوستان و اساتید
بنده یه پخش پایونیر 8550 و ی جفت باند پایونیر 6975 که با یه آمپ مافکو دو کانال رو ماشینم سواره.الان یه ساب گرفتم پایونیر w310d4که موندم یه امپلی 2 کاناله دیگه واسه ساب اضافه کنم یا یه 4کاناله بگیرم و اون دوکاناله رو بزارم کنار.؟در ضمن اینم بگم که یه امپ 4کانال exford دارم که 4 روز کار نکرده خراب شد و الان تعمیر شده و نمیدونم نصبش کنم یا بفروشمش؟:n29:
حالا از اساتید درخواست کمک داشتم که بنده رو ارشاد کنند:n27:
سلام.ممنون از راهنماییهاتون.آقا پس من تو همین چند روز میخوام برم بخرم. همون پخش 7056 کنوود و باند 7158 jvc .فقط یه سوال میگن تو صدای بالا چون امپ نداره کیفیت بد میشه درسته؟ یعنی چقد صدا باید زیاد بشه؟؟ و یه سوال مهم و اصلی اینکه از کجا باید برم بخرم؟؟ یه جایی که تو پاچم نکنن و مطمعن باشه چون من اصلا وارد نیستم تو این زمینه؟؟؟ میشه هزینه ی نصبش رو پراید رو هم بگید؟؟، خیلی ممنونم.
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
تا بودجه 180 چه ضبطی خوبه
نمی خوام هزینه کنم
فلش بخوره همین
شاید بعدا یه باند اضافه کردم
مثل 6975 یا 718
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم به توصیه ای که به بنده شد و گوش نکردم خواهشا شما عمل بفرمائید که دچار پشیمونی و هزینه کردن مجدد نشید . یه کنوود u457 به قیمت 270 تومن بردارید که انشالله واسه ارتقاهای بعدی دچار کمبود pre-out و کیفیت صدا نشید.
موفق باشید
سلام .. اقا ما رو راهنمایی کنید خواهشا ..
میخوام باند بگیریم موندم چیکار کنم . بین پایونیر 6995 , 6975 , 6985 , jbl p963 گیر کردم
خودم دوست دارم 6995 رو بگیرم به نظر خودم که عالیه اما داداشم میگه jbl بگیر
دوستان اگه از قیمت ها هم اطلاعی دارید بگید ...
بودجه خودم 400برای خرید باند
, پخش ماشینم هم پایونیر 3650 که یک ماه خریدم
6995 5way 6" x 9
- 600 Watts Max Power (100 Watts Nominal)
- New Multilayer Mica Matrix Cone Design for Optimum Sound Reproduction and Responsiveness
- Soft Dome Tweeter with Wave Guide for Increased Sensitivity
4way 6985
- 550 Watts Max Power (100 Watts Nominal)
- New Multilayer Mica Matrix Cone Design for Optimum Sound Reproduction and Responsiveness
- Soft Dome Tweeter with Wave Guide for Increased Sensitivity
6975 3way
- 500 Watts Max Power (90 Watts Nominal)
- Lightweight Elastic Polymer Surround
jbl p963
- 6" x 9" Power Series Car Speakers
- Peak: 660 watts per pair / 330 watts each | RMS: 220 watts per pair / 110 watts each
- Frequency Response: 40 - 23000 Hz
- Sensitivity: 92 dB
- Top Mount Depth: 2-15/16"
سلام, بهتره مقداری بودجه رو افزایش بدی و یه جفت co بگیرینقل قول:
واسه پراید 111 یه پخش میخوام یه جفت باند. تا حالا ضبط و باند فابریک خود پراید روش بوده. یه چیزی میخوام شفافیت و تفکیک و بیس خوبی داشته باشه.(چیز دیگه ای هم موند؟:n02::n02:) حالا چی بگیرم که نه خیلی معمولی باشه نه خرج الکی باشه
تشکر دوستان.نقل قول:
سابای رو تاقچه کیفیت کمتری دارن
برای ساب حتما آمپلی نیازه بدون آمپلی اصلا صدا نمیتونی بگیری
تیوتر وظیفه پخش صداهی فرکانس بالا رو داره همون پیس پیس خودمون ساب برای صداهای فرکانس پایینه بوم بوم
این یه نمونه از تیوترای قدیمی خوش صدای پایونیره که دیگه به خاطر قیمت بالاش توصیه نمیشه
ماشین ضبط یک طبقه ای میخوره.
تفاوت ساب های صندوق عقب با تاقچه ای خیلی هست؟
محل نصب تیوتر کجاها میتونه باشه و کجاها بهتره؟
بودجه 1 تومان
سلامنقل قول:
بهتره رو mdfنصب بشه
در مورد سوالتون چون تجربه ندارم نمیتونم چیزی عرض کنم ولی در مورد خروجی پری پخش 4ولت یا های ولتاژ بهتره.
Mx165بود؟الان موجود نیست ولی قبلا 360بود.نقل قول:
تو این رنج فکر کنم از پایونیر یا کن وود بتونید تهیه کنید.
این بوم باکسها صدای بدی ندارن مخصوصا تو خودروهای هاچ بک.ولی با توجه به اینکه از بایینترین رده ساب ووفرها درش استفاده میشه ممکنه دمپینگ خوبی نداشته و تو برخی موزیکها ساب ول بزنه.ساب بهتره داخل باکس باشه.نقل قول:
بسیار عالی.به نظر من اگر بودجه دارید پخشتون روبا کن وود 7056تعویض نمایید.نقل قول:
Lpfمخفف low pass f i l t e r هست.برای ساب ووفرها استفاده میشه.نقل قول:
به نظر من اسپیکرتون نیاز به آمپ نداره.در مورد سنس هم باید گینتون رو با خروجی pre ampپخش مچ نمایید.
آمپ مافکو کیفیت بالایی نداره.برای ساب هم بهتره آمپ مونو تهیه کنید.نقل قول:
اسپیکر رو شرکت 15روز دیگه میاره الان موجود ندارن.7056هست 530.اگر مایل باشید میتونم هر دورو براتون تهیه کنم.نقل قول:
در مورد اینکه ممکنه توولومهای بالا دیستورت بشه صدا این امکان هست.ولی میتوتید فعلا هزینه برای آمپ نکنید مستقیم استفاده کنید اگر دیدید کیفیت خراب میشه بعدا آمپ تهیه نمایید.
میزان بودجه ای که در نظر دارید و بفرمایید.نقل قول:
سلامنقل قول:
یه سری ساب ووفر هست که طراحی شدن برای مصارف Free Airمثل گلیدن rs free airولی همین ساب رو من براش باکس سیلد طراحی کردم به مراتب کیفیت بیس بیشتر شده.محل نصب تیوتر اگر کامپوننت باشه میتونه
1-نزدیک محل نصب ووفر باشه
2-پشت قاب آیینه ها باشه
3-رو داشبورد نصب بشه
بودجه برای ساب و آمپ 1تومن؟بیشتر اهل چه سبک موزیک هستید؟اگر اهل Low Bassهستید سابهای 15اینچ کاملا مناسب هست.در غیر اینصورت 12یا10اینچ بر اساس نوع ماشین میتونند مناسب باشن.
800.......نقل قول: