من تو بازی street fighter IV مشکل دارم کیبوردم توبازی اصلا کار نمیکنه.بابا یکی کمک کنه؟؟؟
Printable View
من تو بازی street fighter IV مشکل دارم کیبوردم توبازی اصلا کار نمیکنه.بابا یکی کمک کنه؟؟؟
فارکرای 2.....
درایو گرافیکی تون رو آپدیت کنیدنقل قول:
سلام
من لبتاپ ASUSK52JT دارم
می خوام روش بازی General Zero Hour رو نصب کنم
بعد از نصب شماره یک و دو نمی تونم اون رو اجرا کنم
ویندوزم 64 بیت سون هست .خیلی دوست دارم اجرا کنم
سلام دوستان
من بازی R.U.S.E نصب کردم اما موقع اجرا Product Code میخواد
لطفاً راهنمایی کنید . . .
آخرین نسخه نصبهنقل قول:
من gta vice city و sanandres رو نصب میکنم ولی توی هر دو بازی ماوس کار نمیکنه یکی میگفت کلید esc چند بار بزن درست میشه ولی درست نشد ویندوزم 7 64 بیت کارت گرافیکیم ATI
ببین شاید توی تنظیمات بازی موس disable شده باشه...نقل قول:
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
احتمالا بازی رو کرک نکردی...نقل قول:
با سلام.
به احتمال زیاد همتون با GAMES FOR WINDOWS LIVE آشنا هستید و اونو در بازی هایی مثل GTA یا RESIDENT EVIL5 دیدید.اون از شما میخواد که به طور آنلاین آکانت بسازید تا بتونید بازی رو سیو کنید.ولی با این آموزش میتونید از شرش راحت شید.این برنامه ورژن های جداگانه ای رو داره.واسه بعضی ها کارشون راحته و احتیاجی به آموزش نداره فقط مثل عکس زیر عمل کنند.
کد:http://up.--------.com/images/zxwvjmfpjyu6rt7by2i.jpg
ولی واسه بعضی ها CREATE OFFLINE PROFILE رو در صفحه ای که بالا نشون داد نداره.به همین منظور وقتی صفحه بالا رو مشاهده کردید و CREATE OFFLINE PROFILE رو ندیدید.ناراحت نشید.فقط کافیه SCROLL موستون رو به طرف پایین حرکت بدید.در اونجا یک گزینه در خط اواخر صفحه مشاهده میکنید به نام CREATE NEW PROFILE روی اون کلیک کنید.در مرحله ی بعدی ی اسم انتخاب کنید و بعد DONE رو بزنید.همین
لینک منبع دومی:
کد:http://support.microsoft.com/kb/954921
اقا این بازی Bulletstorm رو نصب کردم موقعه ای که میخوام برم تو بازی میگه X3DAudio1_7.dll was not found
این یعنی چی؟ این چی هست که نمیتونه پیداش بکنه؟
بازم سلام
کسی نمی تونه مشکل منو حل کنه
بابا کمکم کنید لطفا
آخرين نسخه DirectX رو دوباره نصب كن.نقل قول:
سلام من بازی red faction armageddon گرفتم بازی راحت اجرا میشه ولی بعد پنج دقیقه بازی کردن ویندوز ارور میده و یگه برنامه رو باید ببندید در ویندوز XP و 7 هر دو تاش امتحان کردم همین مشکل داشت کرک عوض کردم ولی باز همین مشکل وجود داره یا اصلا بالا نمیومد یا میومد بیرون تو تاپیک خودش مطرح کردم کسی جواب درست نداد گفتم شاید اینجا جواب بهتر بدند
سلام دوستان من بازی PES2011 - Persian Edition رو نصب کردم و موقعی که میخوام اجرا کنم ارور
copystop security system
an internal exception occuted {addres:0x7600c675
pleas contact [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tank you
و وقتی ok را میزنم.
oprotection failur...
باز یه ارور فارسی میاد و میگه
با تشکر از اینکه نرم افزار مارا انتخاب کردید
اشکال در شناسایی قغل نرم افزار : 200-
سلام
روشی وجود داره که بشه نسخه بتا بازی fear 3 رو به نسخه اصلی تبدیل کرد و مراحل بعدی رو هم بازی کرد..؟؟
سلام دوستان
من این بازیF.E.A.R.3 تو ویندوز 7 نصب ولی وقتی روی ایکنش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته وبازی اجرا نمیشود درضمن این اپدیتF.E.A.R.3.Update.1-SKIDROWرا و اخرین ورزن دایرکس وکارت گرافیک روی سیستم هست ولی وقتی این بازی را تو ویندوز xp نصب میکنم به راحتی بازی اجرا میشود
ممنون نصب کردم ولی بازم همون ارور رو میدهنقل قول:
نقل قول:
حتماً سيستمتون رو Restart كنيد.
اگه باز هم مشكل حل نشد، يك نگاهي به CD/DVD بازي بياندازيد ببينيد كه DirectX توش هست يا نه؟ بعضي وقت ها نسخه داخل CD بهتر از آخرين آپديت كار ميكنه.
اگه مشكل ادامه داشته باشه بهتره دوباره بازي رو نصب كنيد.
و شايد هم آپديت كارت گرافيك ممكنه مشكل روحل كنه.
به صورت قانونی،آره وجود داره...............نقل قول:
شما میری پول بازی رو میدی و مراحل رو دان میکنی و بازی میکنی ولی کرک شده نمیشه...........
سلام من بازی call of duty :blackopsرو نصب کردم اما با اینکه رم2 مدل گیگابایتGA-945pl-s3 رو دارم وبا حضور گرافیک 512مدل hd3450 scs 64bit DDR2 دارم اما در مرحله اول کنذ وبعد یا از بازی خارج یا سیستم هنگ میکند باwindow XP-sp3 یا سرویسپک3 رو دارم در حالی که روی جلد call of رم2 و حداقل گرافیک 256 میخواهد یکی میشود به من بگویید ایراد از چیست وباید چه کار کنم؟ درضمن هارد من 500 مدل seagate و ویندوز من ورِن 2011میباشد
این ایمیل منه اگر کسی خواستار جوای به من از طریق چت بود از طریق ایمیل بگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان راه حلی دارند؟نقل قول:
دوستان عزیز من یه چند وقت شده دلم بدجوره هوای دیابلو 2 رو کرده واسه همین خواستم نصبش کنم که نمیشه . یعنی وقتی دیسک 1 رو میذارم که نصب کنه سیستم اونو نمیخونه و تقریبا میشه بگی که هنگ میکنه و تا دیسک رو بیرون نیارم درست نمیشه درضمن ویندوزم 7 هست و دو نسخه از بازیو دارم که هر دوتاش اینطوری میشه . یکی از دارینوسه و دیگریشم اصلیه .
البته قبلا روی xp جواب میداد ولی روی 7 نه .
آیا راهی به نظرتون میرسه ؟
کسی جواب ما رو نمیده مشکلم صفحه پیش مطرح کردم کسی جواب نداد
داخل dvd هم چیزی نبود گرافیگم هم اپدیت شده هست بیخیالش شدمنقل قول:
دوس عزیز گرافیکتون برای اجرای این بازی ضعیفه...ضمن اینکه این بازی برای اجرا حداقل نیاز به یه سی پی یوی 2 هسته ای قوی(ترجیحا سه هسته ای)نیاز داره...نقل قول:
تنها راه حلی که به نظرم میرسه اینه که ببین آیا میتونی از DVD های بازی ایمیج بگیری بعد نصبشون کنی....اگه حتی قادر به ایمیج گرفتن هم نیست باید DVD رو تعویض کنی!نقل قول:
دوست عزیز این بازیهای فارسی اخطارهاشون هم عین خودشون بد بی پدر مادره و اصلا نمیشه اصلیت و نسبشون رو مشخص کرد:13::31:نقل قول:
از من میشنوی نسخه_ی انگلیسی بازی رو تهیه کن خیلی بهتره دیگه از این ایرادهای عجیب غریب هم راحت میشی راستش یکی از دوستان خود من هم نسخه_ی فارسی PES رو گرفته بود با اینکه خیلی ادعاش میشد حرفه ای دوبله شده ولی آنچنان افتضاح بود که هر دومون نزدیک بود روی کیبورد بالا بیاریم:31:
کسی نفهمید مشکل gta من چیه؟
Counter_Strike_Source_v63
هنگام نصب پسورد می خواهد نمیدونم چیه کسی بلد نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز یه سر به این آدرس بزننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6265279
سلام
موقه اجرای Call Of Duty 7 :Black Ops این پیغام میاد!
میخاستم ببینم اصلا روی سون اجرا میشه ؟
سلامنقل قول:
آخرین ورژن DirectX نصب کن.
روی ویندوز سون هم 100 درصد اجرا میشه من دیروز نصب و اجراش کردم روی ویندوز 7.
شما باید برنامه DirectX تویه خوده DVD بازی رو نصب کنید.............
سلام:11:
بازی Homefront رونصب وشروع کردم اماوسط بازی برفکهای رنگی و هنگ میکنه که بایدریستارت بشه لطفاراهنمایی کنید:42:
کرک رو از اینجا عوض کن:نقل قول:
درایور گرافیکت رو هم به روز کن ببین درست میشه...کد:http://gf.wiretarget.com/homefront.htm
با سلام خدمت دوستان این بازی Age of Empires 3 The WarChiefs رو چطور میشه از تریال دراورد؟اگه میشه دوستان کرک و یا شیو اصلی کردن بازی رو در اختیارم قرار بدید. ممنون
درایوها فول و آخرین کرک اسکیدرو بازم بعداز30 دقیقه استپ کرد وبایدازکیس ریستارت بشه ویندوز فول هستش ایکس پینقل قول:
سلام دوستان
برای دایمی شدن بازی Euro Truck Simulator باید چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید
ما بعد از 11 سال دیابلو رو ریختیم.... هیچ وقت فرصت نشد این شاهکار رو امتحان کنم....
ولی خب یک مشکل اساسی هست... موقع نصب من با daemon tools یک درایو مجازی ساختم... بازی حالت سینگل اشو که نصب می کنم درسته ، ولی وقته می خوام فولشو نصب کنم می گه سی دی play disk رو بذار... وقتی با daemon این دیسک رو unmount می کنم و پلی دیسک رو می ذارم و OK می زنم دیگه جلوتر نمیره و همین طوری می مونه ، اون پیغامی که سی دی فلان رو بذار میره ، و ظاهرا شروع به نصب می کنه... ولی اصلا جلو نمی ره.... نمی دونم مشکل ازکجاست؟ نرم افزار مشکل داره؟ باید چند تا دروایو باشه که یکیش پلیدیسک و اون یکیش اینستال دیسک باشه ، باید رایت کنم....نمی دونم... اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام
کارت گرافیک جیفورس 9500 جی تی است.
رم نمی دونم چه مدلیه ولی 2 گیگه.
مشکل بازی اینکه نصب می شود و اولش که فرد روی تخت هست نیز خیلی خوب اجرا می شود
ولی وقتی در کوبا یعنی اولین مرحله در کافه شروع می شود با کندی حرکت روبرو می شوم
یعنی می گیرد و ول می کند و یواش یواش می رود جلو صحنه بازی خراب می شود زمین زرد می شود و .....
کارت گرافیکم یک گیگ هست یا نه ؟ یا باید ارتقاء بدم یا اینکه با نصب نرم افزاری مشکلم حل می شود.:11:
لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر:20:
سلام دوستان من با اويل 4 يه مشكل دارم...
وقتي كه از جنگل خارج ميشم، ميرم تو ده (كه وسطش آتيش روشنه) صحنه رو خيلي بد نشون ميده يعني هيچي معلوم نيست، همه جا سفيده فقط يه سايه اي از آدما پيداست... ميخواستم بدونم راه حلي داره؟
يا مشكل از كجاست؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
مرسي