حذف شود....نقل قول:
Printable View
حذف شود....نقل قول:
[QUOTE=broosli;8872332]به قطعی که فک نکنم ربطی داشته باشه چون قطعی هایی که از سمت شرکته معمولا در مراکز مخابراتی و برای تعداد زیادی از مشترکین اتفاق میفته و دیگه ربطی به اینکه مشترک سرویسش 2 مگه یا 128 نداره
چیزی که من متوجه شدم (و دیدم تو سایت پارس هم به طور مختصر نوشته بود) اینه که تو سرویس های حجمی پارس آنلاین در ساعات خلوتی شبکه (از 3 تا 10 صبح) سرعت (تک کانکشن که با سرعت لود شدن عکس وفیلم و.. برابره و در واقع نشون دهنده ی کیفیت سرویس مشترکه و نه سرعت دانلود)مشترک با سرعتی که خط روی اون بسته شده (مثلا 16 مگابیت) برابره ولی در ساعات اوج مصرف (8 تا 1 شب) چون سرعت ها افت میکنه حداقل سرعت (تک کانکشن) با سرعت اسمی سرویس خریداری شده (مثلا 2 مگابیت) برابر میشه و بنابراین کسی که سرویس خریداری شده اش سرعت اسمی بالاتری داره افت سرعت کمتری رو در وبگردی، بازی آنلاین، تماشای زنده تلویزیون و...حس خواهد کرد
در مورد سرویس های جشنواره هم با توجه به اینکه سرویس خودم جشنواره است باید بگم که سرعت اسمی (حداقل سسرویس های جشنواره 2 مگ دانلود و 1 مگ آپلوده (که در واقع بالاترین سرویس حال حاضر پارس آنلاین به شمار میاد و دروقاع بهترین سرعته) و سرعت دانلود قابلیت ارتقا تا 16 مگ (به شرط اینکه خط مشترک کشش داشته باشه و snr اونقد افت نکنه که باعث قطعی بشه) رو هم داره و در کل از نظر سرعت هیچ مشکلی و محدودیتی نیست (حتی تو ساعات شلوغی هم سرعت تک کانکشن که در واقع نشون دهنده ی کیفیت نت و سرعت لود ویدیو و عکس و... است از 220-230 کیلوبایت (سرعت اسمی سرویس) کمتر نمیشه) از نظر قیمت حجم اضافه و... هم که مثل سرویس های معمولیه و شبانه هم (مثل بقیه سرویس های حجمی پارس) از ساعت 2 تا 7 بامداد 1/3 حساب میشه:n16:
---------------------------------------------------------------------------------
البته درست به قطعی ربط نداره
قبلا زمستان 94 یکی از دوستان بهم جواب داد
گفت فرقش اینه اگر پهنا کم بیارن اونی که 2 مگ داره اولویت داره تا اونی که 128 داره یعنی اون 2 مگی با سرعت بیشتری میتونه دانلود کنه تا اونی که 128 داره
ولی آخه من چند ما پیش 128 نامحدود داشتم چندین ساعت قطع بود برام
پشتیبانش بهم گفت ما تو اونروز پهنا کم آوردیم و نتونستیم پهنای 9 مگ رو به همه بدیم
دقیقا اون حرف دوستمون درست بوده منتها من دیدم بعضی از مشترکین سرویس های حجمی پارس میگن حتی تو ساعات شلوغی هم هیچ فرقی بین سرویس 128 با 2 مگ نیست باید بگم شاید تو سرعتی که دانلود منیجر نشون میده (مولتی کانکشن) فرقی به نظر نیاد ولی تو سرعت تک کانکشن (که در واقع اصل سرعت اینترنت هم همین تک کانکشنه و مشکل اکثر isp ها تو ایران (مثل مخابرات، بای وب، آسیاتک و ... اینه که تک کانکشن ضعیفی دارن و به خاطر همین با وجود سرعت دانلود (منیجر) بالا اکثر مشترکین این شرکت ها از کندی اینترنت مینالن) ولی خوشبختانه پارس و یکی دوتا شرکت دیگه (شاتل و فک کنم صبانت) این مشکل تفاوت شدید بین تک کانکشن و مولتی کانکشن رو ندارن (من خودم بای وب که داشتم سرعت دانلود تا 1100 کیلوبایت هم بود ولی درهمون لحظه سرعت تک کانکشن در حد 30-40 کیلوبایت بود که اصلا برای کارهای غیر از دانلود (از قبیل تماشای فیلم و عکس و بازی آنلاین و تلگرام و اینستا و ...) به درد نمیخوردنقل قول:
در مورد حرفی که پشتیبانی به شما زده هم باید بگم که یکی از ضعف های پارس به نظرم همین (لایه بندی) پشتیبانیه
وقتی شما زنگ میزنید پشتیبانی پارس در واقع با پشتیبانی لایه 1 تماس گرفتید که زیاد معلومات و اختیارات و... ندارن و صرفا درخواست های مشترکین رو ثبت میکنن به همین علت دلایلی هم که میارن زیاد درست و منطقی نیست (من خودم تازه که سرویس گرفته بودم خط رو 4 مگ دانلود و 512 آپلود بسته شده بود! بعد زنگ زدم 1585 دانلود رو تا 9 مگ و آپلود هم تا 1 مگ بالا برد ولی گفت بیشتر از 9 مگ دست ما نیست خلاصه با کلی دردسر و تست (قطعی و وصلی) از طرف پشتیبان های لایه بالاتر (که من هیچ وقت نتونستم مستقیما باهاشون صحبت کنم) و... بعد از 1 هفته 10 روز خطم رو 12 مگ دانلود و 1 مگ آپلود تثبیت شد
در کل میخوام بگم اونایی که تلفن جواب میدن زیاد مطلع نیستن و این دلیل هم که به شما گفته اصلا منطقی و درست نیست (اگرهم به فرض قطعی ایجاد شده به خاطر کمبود پهنای باند بوده خب پهنای باند شما 128 کیلوبیت بوده که کمترین پهنا محسوب میشه اومدن مال شما رو قطع کردن که اونی که 9 مگ پهنای باند داره وصل بمونه؟!!!) البته شاید هم منظورش این بوده که پهنای باند پارس تو مرکز شما محدود بوده و چون پهنای باند مصرفی مشترکین بیشتر از پهنای باند در دسترس شده باعث شده تو اون چند ساعت قطعی پیش بیاد (تو های وب هم به علت وجود فشفشه و پرشدن پهنای باند هر روز این مشکل وجود داشت و فقط هم به یه مرکز و شهر خاص محدود نمیشد ولی من ندیدم هیچ حرکت خاصی (مثل افزایش پهنای باند شرکت یا مثلا ایجاد محدودیت تو استفاده از فشفشه و ...) از سمت بای وب برای توقف این روند قطعی ها به علت کمبود پهنای باند اتفاق بیفته و حتی به صورت خیلی احمقانه ای های وب دانلود شبانه رو حذف و به جاش سرعت همه سرویس ها رو تا 16 مگ ارتقا داد که طبیعتا وضعی که راجع بهش صحبت کردم بسیار بدتر از قبل خواهد شد)
باز چی شده ؟ دو هفته هست که مدام نت ما قطع و وصل میشه، پارس آنلاین که میگه از سمت ما نیست ....
سلام دوستان.پارس آنلاین طرح نداره مودم رایگان با حجم بده
اگه جشنواره ثبت نام کنی مودم رایگان همراه حجم بهت میدننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید نوسان Snr ندارید؟نقل قول:
منظورم اینه که مودمو هر بار رفرش کنید Snr نوسان شدید داره مثلا از 20 بپره روی 00
اگر مشکلتون این باشه من با پارس زیاد داشتم،دائما هم قطع و وصل میشد
مشکل از خودشونه
باید بهشون بگید خطم رو روی بهترین کیفیت بذارن یعنی روی حالت Adsl2plus
دوستان این هدایای جشنواره یکیشون یه روز بهت اینترنت نامحدود میده که 70 امتیاز لازم داره
خواستم ببینم سرعت دانلود تو این هدیه چقدره ؟همون سرعت اسمی هست؟
این لینک رو از کجا آوردید ؟ قبلا تو خود سایت بود سرویسهای ارزونتر هم بود ولی الان نیستنقل قول:
parsonline.com
هر چی میگردم نیست.
اینجا چرا اینجوریه نمیشه لینک گذاشت . لینکها رو هم نشون نمیده باید عضو شد.