شاید ربطی به فرستنده باشه.
Printable View
شاید ربطی به فرستنده باشه.
نه دوستان اچ دي نيست!
با كيفيت576iپخش ميشه!
بعضي از برنامه ها چون با كيفيت خيلي بالا ضبط ميشن بعد به sdكه تبديل ميشن بازم كيفيت بالاست!
من يادمه كارگردان مختارنامه كه امده بودتو تلويزيون داشت در مورد فيلم صحبت ميكرد ميگفت هر قسمت مختارنامه300گيگ ميشه!
دوست عزیز فکر نمیکنم Export کردن کانال های به شما کمکی کنه!(چون فرکانس دریافت شبکه ها تو هر استان متفاوته). بهترین راه برای اطمینان از این که سیگنال دارین اینه که از برنامه --- viewer استفاده کنید. به این صورت که فرکانس استان خود را به صورت دستی به برنامه بدهید و بجای Scan range کلید Scan Frequence را فشار دهید این کار را چندین بار انجام دهید و هر بار جهت آنتن را کمی تغییر دهید.( اگر بخواهید این کار را با کلیدScan range انجام دهید خیلی طول می کشد). در این صورت حتی اگر کمترین سیگنال را هم در یک جهت خواص داشته باشید می توانید دریافت کنید. البته انجام این کار یه نکته کنکوری کوچک دارد که اگر رعایت نکید جواب نمی دهد. اگر مایل به انجام بودید بگید تا اونم توضیح بدم.نقل قول:
دوستان جام جام2 روی دیجیتال نیست؟ من فقط تونستم جام جم1 رو بگیرم . اگر هست فرکانسش چنده؟
سوال دوم اینکه من با دستگاه mygica که برنامه ضبط میکنم فرمتش TS هست و صدا هم نداره . مشکل از کجاست؟ چطور حل میشه؟
با VLC مدیا پلیر ببین صدا هم دارهنقل قول:
کد:http://www.isfahaneshop.com/index.php?option=com_content&view=article&id=87
بعضی تلوزیون ها خودشون دیجیتال میگرند. مثل ای ای دی سامسونگ
ممنون دوست عزیز با vlc صدا داره اما من که نمیتونم به همه بیننده ها بگم برید فیلم رو با vlc تماشا کنیدنقل قول:
با هر نرم افزاری هم که فیلم رو به avi یا wmv تبدیل میکنم صداش کلا از بین میره و دیگه توی vlc هم صدا نداره:41:
كدوم بيننده؟نقل قول:
منظورم اعضای سایته که کلیپ رو براشون آپلود میکنم و میذارم. شرمنده درست توضیح ندادم.نقل قول:
يه برنامه تبديل هست كه مي توني اين فايل هارو باهاش تبديل كني كه صدا هم داشته باشه!
اسم برنامه اينه:TMPGEnc XPress 4.7.8.309