[/COLOR]پونل عزیز از تستی که انجام دادید خیلی ممنون .نقل قول:
به نظرم حداقل 150 ساعت از کارکرد پنل شما باید بگذره تا بتونیم یک نتیجه بگیریم شاید تا اون موقع مشکیش کمی عمیق تر شد
Printable View
[/COLOR]پونل عزیز از تستی که انجام دادید خیلی ممنون .نقل قول:
به نظرم حداقل 150 ساعت از کارکرد پنل شما باید بگذره تا بتونیم یک نتیجه بگیریم شاید تا اون موقع مشکیش کمی عمیق تر شد
اینکه تو avforums به مشکیش refrence داده منظورشون اینه که در بین تی وی هایی که تست کردن این جزبهترین ها قرار می گیره وگرنه اگر black =0 بخواهیم که باید حداقل 5 سال صبر کنیم تا OLED ها ارزون شوندنقل قول:
من الان 5 ساعته دارم همه چیز روش امتحان میکنم تصویرش معرکست.من فعلا رو حالت گیم گذاشتم بعد میرم تو تنظیمات پیشرفته .فقط بگم خیلی راضیم .اگر کسی آزمایشی چیزی خواست بگه تا انجام بدم.بنظرم بچه ها زیاد تو عمق نرن ممکنه غرق بشن
دوست عزیز مشکیش از نظر شما چطوره ؟ با عکس کامل مشکی هم که آدرسشو گذاشتم اگه تست کنید ممنون می شم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتحان کردم تصویر کاملا مشکی نشد ولی الان نمیشه گفت اشکال از تی ویه .بذارین کامل تستش کنم نتیجشو بهتون میگم.این عکس که شما دادین فکر کنم رزو لوشنش پایین بود یا شایدم سایزش کوچیک بوده الان با چند تا عکس دیگه امتحانش میکنم.نقل قول:
امتحان کردم کاملا مشکی نشد نمیشه گفت مشکل از تی ویه .شاید رزولوشن عکس پایین باشه یا سایز عکس کم باشه.الان با چند تا عکس دیگه امتحان میکنم ببینم چی میشه.نقل قول:
کاملا مشکی نشد ولی هنوز نمیشه گفت مشکل از تی ویه .چندتا تست دیگه میکنم جوابشو میدم.
poonel جان اگه میخوای infinite black فعال بشه باید از ورودی hdmi استفاده کنی.
یه چیز دیگه که خیلی برام جالب بود اینه که hater ها سریع دور برداشتن تا حالا زبونشون دراز نبود همین که یه نقطه ضعف به خیال خودشون پیدا کردن شروع کردن به ترول کردن سایت زیر سوال بردن و ادیتور قبول نداشتن مثل اینکه فشار موفقیتهای پاناسونیک زیاده (بترکه چشم حسود)
اه اه اصلا این پاناسونیک توطئه استکبار جهانیه میدونین اینا همشون سایتهای استکباری هستن که زیر نظر انگلیسای استعمارگر فعالیت میکنن هدفشون از بین بردن ندای حق طلبانه سامسونگ و سونیه عزیزه که مظلوم واقع شدن.
آقا دمت گرم این استکبار جهانیو خیلی خوب اومدی .نقل قول:
یک عده میان مرتب به این فروم سر می زنن منتظرن یک بهانه ای پیدا کنن ... بعضی ها شون هم led خریدن قبلا ... بعد که فهمیدن سرشون کلا رفته برای خالی کردن خودشون می یان اینجا الکی شلوغ می کنن و پستای طولانی می زنن و از شونصد صفحه اونورتر نقل قول میارن و ...
شما لطف کن با همه ورودی ها تست کن ببین چطوریه ... اگه ----- یا دستگاه دیگه ای که usb داره با hdmi وصل کن به تی وی از روی اون عکس کامل سیاه رو تست کن .نقل قول:
البته به نظرم دست کم 150 ساعت باید بگذره تا تی وی آببندی بشه و رنگ و black level , .... تثبیت شه .
با تشکر.