5 دفاعه بازی کن :n02:
Printable View
5 دفاعه بازی کن :n02:
آقايون چرا جوابمو نميديد دفاعم بيش از حد ضعيفه 5 دفاعه هم كمكم نميكنه بازيكن هاي مناسبي دارم تيمم رئاله لطفا از نظر تاكتيكي كمك كنيد
سلام دوستان
من ی مشکلی با فیفا دارم اونم اینه ک خیلی بازی تیک داره.......بعضی مواقع خیلی روونه ولی خیلی از مواقع تیک داره.....میشه کمکم کنید.........
و همچنین بازیم خیلی کرش میکنه......یعنی بعد یک یا دو تا بازی ک انجام میدم وسط بازی سوم میپره بیرون ( خیلی از اوقات نه همیشه)
مشخصات سیستم من هم اینه:
processor: pentium (R) Dual-Core CPU E5300 @2.60GHz 1.60 GHz
Ram:2GIG
Graphic: 1GIG
System Type:32BIT
دیشب عالی بود سرعت...بچه ها راجع به اولتیمت تیم میخاستم یه سوال کنم...اگر من 100 بوینت فیفا بخرم از طریق مایکروسافت پوینت میتونم بازیکنای خفن واسه تیم خودم که تا حالا 10 تا بازی بیشتر نکرده بخرم؟کدوم پک رو باید تو استور بخرم؟
سوال 2:این تیمی که معمولا فیفا اخر فصل مینوشت تحت عنوان تیم برتر المان یا تیم برتر لوشامپیونا الان نمیشه بازشون کرد؟
سلام خدمتم تمام عزیزان
تو این مدت که نتم خراب بوده به کریر مود پناه اوردم
لیگ دسته دوم اسپانیا ادلانته رو با تیم هرکول اغاز کردم در حالت ورلد کلاس دارم بازی میکنم امشب صدرصد قهرمانی و صعود رو به لیگ دسته یک جشن میگیرم
جام حذفی هم اتلتیک بیلبائو و گراندا رو شکست دادم با قاطعیت امشب هم برم واسه نیمه نهایی با بارسا دوستان دعای خیر کنن:n12:
یه بازیکن رو فروختم که 9 گل زده بود واسم با کلی پول
الان دنبال یکی هستم اورالش زیر 70 باشه بودجه هم زیاد ندارم دوستان کدوم لیگ بازدهی بیشتری داره بازیکن بردارم
با سپاس
آقايون چرا جوابمو نميديد دفاعم بيش از حد ضعيفه 5 دفاعه هم كمكم نميكنه بازيكن هاي مناسبي دارم تيمم رئاله لطفا از نظر تاكتيكي كمك كنيد
دوستان لطفا جواب بدید!!منم همین مشکل رو دارم!به نظرتون با نصب سیستم 64 بیتی ممکنه مشکل حل بشه؟!البته من برای کرش نمیگم.برای همون لگ داشتن،نصب سیستم عامل 64 بیت میتونه کمک کنه؟!نقل قول:
این عکس رو جیمز هدفیلد تو پیج خودش در فیس بوق قرار بود بالای عکس هم به صورت مسخره نوشته بود:
hahaha
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میری لالیگا راحت میتونی تمام بازیکنای خوب آدلانته رو با پول خوب جذب کنی............نقل قول:
از تمام لیگای انگلستان،به جز لیگ برتر،هم میتونی خوب بازیکن بگیری،شاید از Npower Championship هم حتی نتونی بازیکن خوب بگیری،اما نا امید نشو،برو لیگای پایین تر......................
بچه ها فعلا توئنته رو 2 بر 1 تو خونه ی خودشون بردم و صدر نشین شدم با اختلاف 3 امتیازی تو گروهم مثل پارسال سومم به خاطر باخت از چلسی و تساوی خانگی مقابل اسپارتاک باید به لیگ اروپا برم چون بازی بعدی با چلسی و گالا تا هستم این استرومن خیلی بازیکن عالی هست و خسه رودریگز و مرتنز و depay خط حمله استثنایی من هستند ذخیره هام هم lens و narsingh هستند