سلام...
فكر ميكني يعنيحدس ميزني چرا من همه آي دي هاي مسنجرم رو دليت كردم...؟
Printable View
سلام...
محسن جان اين هم سوالات من
سعي كردم همه نوع سوال رو در بر داشته باشه
۱. اگر قرار باشه خدا لطفی در حقت بکنه از اون چه می خواي ؟
۲. اگر قرار باشه کاری بکنی که به نفع روح تمام آدم هاي روی این کره خاکی باشه چه کار می کنی ؟
۳. اگر بخواي زندگی ات رو توي يك جمله توصیف کنی چه میگي ؟
4. نظرت رو در مورد پايتخت ايران توي يك جمله بگو
5. دوست داري به گذشته برگردي يا به آينده بري ؟
6. ميشه آينده رو تغيير داد ؛ در مورد جوابت يك كم توضيح بده
7. دوست داري يك موبايل داشته باشي كه MP3 Player باشه ؛ يا يك موبايل جدا و يك MP3 Player جدا داشته باشي ؟
8. پول خوشبختي مياره ؟
9. هواپيما سوار شدي ؟
10. نظرت در مورد ( آدم تا وقتي كه زن نداره فقط زن نداره اما وقتي كه زن گرفت فقط زن داره )
11. نظرت در مورد ( از هر هزار مرد يكي رهبر مردهاي ديگر مي شود وبقيه دنباله رو زن ها هستند )
12. ساعت مچي دستت ميكني ؟
13. انگشتر دستت هست ؟
14. آيا واقعاً 13 نحس هستش ؟
15. تا حالا شده با خودت بگي " اي كاش من جاي اون بودم " ( كسي كه بهتر از تو باشه )
16. Civick يعني چي ؟
17. " افجه " توي كدوم استان هستش ؟
18. گاوخوني يك بيماري هستش يا چيز ديگه ؟
19. ميشه كاري كرد كه مثلث 6 ضلع داشته باشه ؟
20. من كارت گرافيك 64 هستش ؛ بازي هاي زيادي نمي تونم نصب كنم ؛ چه بازي هايي رو بهم پيشنهاد ميكني ؟
21. نظرت در مورد Wisdom
نظرت درباره من
نظرت درباره امضام
نظرت در باره اواتارم
(توضيح دو سه خطي لطفا)
سلام آقا محسن
چطوری خوبی خوشی سلامتی
چندتا سوال اساسی ازت داشتم
1-تا حالا بازی سه بعدی ساختی ؟
2-بنظرت گیم میکر برای ساختن بازی برنامه مناسبیه ؟
3-بعد از نصب ویندوز معمولا چه برنامه هایی نصب میکنی ؟ :evil:
4-از چه برنامه هایی خوشت میاد ؟و از کدووما بدت میاد ؟
5-هک بازی بهتره یا هک سایت ؟
6-بهترین چیزی رو که هک کردی وخودت از کارت خوشت اومد چی بود ؟ :evil:
ie-7 :puke: بهتره یا ff
8-ترینر ها رو با کدوم برنامه میسازی ؟ :whistle:
9-تا حالا برای برنامه ای کرک ساختی ؟
اگه اره اسم برنامه؟
10-آنتی ویروست چیه ؟ :devil:
فعلا خداحافظ.
من نمیدونم چرا یهویی باحات حال کردم
شانست گفته پسری... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم
شاید واسه اینه که باعث شدی فضولیم درد بگیره و بفهمم چند سالته که فهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 2 تا از جمله های خودت و یه چیزه دیگه میشه راحت حدس زد که چند سالته
چند میدی لوت ندم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد چرا اینقدر دست خطت ضایعس؟ Kolang رو چرا اینجوری KolAng مینوسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهت اصلا نمی آد که شیطون باشی(از اون لحاظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا عشقولانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کرده باشی. درسته؟
راستی چند سالته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی امضاتو ویرایش نمیکنی؟ (که صندلی نشین شدی)
سلام...
منم دليت كردي ؟ :tongue: خوب حتما يه دليلي داره ديگه ... فكر كنم اونا خواستند ! نه ... آهان ... چون تو ديگه هيچ كسا نميشناسي ! :tongue:
سلام مجدد
خوب هستين
داستان چي شد
10 تا از بچه هاي اصفهاني فرما بگو
كس خاصي هست دلت بخواد بياد ازت سوال بپرسه
10 تا كاربر مورد علاقتا بگو
مهم ترين مزيت پي سي چي بوده برات
چندتا از اواتورهايي را كه دوست داري بگو
هيچ قت به امضاي بچه ها دقت مي كني ؟
براي طراحي يك بازي كامپيوتري اولين مرحله چيه ؟
مرسي
محسن جان اين هم سوالات من
سعي كردم همه نوع سوال رو در بر داشته باشه
سلام ! بفرماييد ! شما جون بخوا ! :biggrin:
۱. اگر قرار باشه خدا لطفی در حقت بکنه از اون چه می خواي ؟
1- سلامتي همه !
2-درمان ويروس ايدز :tongue: !
3-هرچه زودتر اين درسا تموم شه ! :sad:
۲. اگر قرار باشه کاری بکنی که به نفع روح تمام آدم هاي روی این کره خاکی باشه چه کار می کنی ؟
جنگ با ستم ! :ohno:
۳. اگر بخواي زندگی ات رو توي يك جمله توصیف کنی چه میگي ؟
درس , درس , كار ! :sad:
4. نظرت رو در مورد پايتخت ايران توي يك جمله بگو
جاش خوبه ... آبا هواشم خوبه ! ولي خوب ترافيكش كه ... اين مشكل ترافيكش هم حل شه ديگه خوب مي شه ! البته فقط ترافيكش مشكل نداره ! خوب چون جمعيت زيادي داره مشكلات دزدي و كلاه برداري توش زياده ! از نظر كار هم كه نگو ! :sad:
5. دوست داري به گذشته برگردي يا به آينده بري ؟
برم آينده ! برم 2 سال بعد از درسا ! چه حالي ميده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. ميشه آينده رو تغيير داد ؛ در مورد جوابت يك كم توضيح بده
اين چيزا دقيقا تو امضام گفتم ... ولي درباره جهان هست ... ولي درباره ي آيندم ميشه گفت :
تو مي توني سرنوشت خودتو عوض كني ... ولي نه سرنوشت ديگران !
7. دوست داري يك موبايل داشته باشي كه MP3 Player باشه ؛ يا يك موبايل جدا و يك MP3 Player جدا داشته باشي ؟
خوشبختانه اين موبايلم اينا داره !
ولي من دوست دارم يك Mp4 جدا داشته باشم ! :tongue:
8. پول خوشبختي مياره ؟
اگه هدفش خرج پول شر و حريصي نباشه , خوب چرا نياره ؟ ولي خوب . يه عواقبي بدي هم داره ! مثلا مثل زير زمين ميشه ! :tongue:
9. هواپيما سوار شدي ؟
بله !
10. نظرت در مورد ( آدم تا وقتي كه زن نداره فقط زن نداره اما وقتي كه زن گرفت فقط زن داره )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظريه جالبيه ! ولي اين مورد فقط براي زن ذليلا كاربرد داره !
11. نظرت در مورد ( از هر هزار مرد يكي رهبر مردهاي ديگر مي شود وبقيه دنباله رو زن ها هستند )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا نمي دونم ! ولي كلا نه خانواده ي ما نه كلا دوستانمون اين كار نيستند ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12. ساعت مچي دستت ميكني ؟
بله ! فقط Omax :tongue:
13. انگشتر دستت هست ؟
نه ! تا بعد ببينيم چي ميشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14. آيا واقعاً 13 نحس هستش ؟
نمي دونم والا ! اصلا نمي دونم چرا به 13 مي گند نحس !
15. تا حالا شده با خودت بگي " اي كاش من جاي اون بودم " ( كسي كه بهتر از تو باشه )
شده ... خيلي هم شده ! بالاخره تو طبيعت هر انسانيه ! نمي شه انكارش كرد !
16. Civick يعني چي ؟
:blush:
17. " افجه " توي كدوم استان هستش ؟
تو منطقه لواسونه ! دم قله ساكا !
18. گاوخوني يك بيماري هستش يا چيز ديگه ؟
باتلاق گاو خونه خوب باتلاقه ! حالا نمي دونم بيماري هست يا نه ! راستي يه روستا هم دم باتلاق اسمش گاوخوني هست ! ;)
19. ميشه كاري كرد كه مثلث 6 ضلع داشته باشه ؟
اون كه ديگه ميشه 6 ضلعي ! :happy:
20. من كارت گرافيك 64 هستش ؛ بازي هاي زيادي نمي تونم نصب كنم ؛ چه بازي هايي رو بهم پيشنهاد ميكني ؟
والا بازي نسل سوم كه 128 به پايين را نداره ! ولي خوب بازي هاي قديمي مثل Max payne و Serious sam به 64 مي خوره !
21. نظرت در مورد Wisdom
قبلا فعاليتت يكم زياد تر بود ... ولي الان يكمي كم شده ! الان هم داشتم پروفايلت را نگاه مي كردم ! :tongue:
هرچي اخبار تو انجمن اخبار زده بودي قفل شده بود ! :blush: ولي خوب ! تاپيكاي جالبي داشته ! مثل*چند زلزله بزگ دنيا را روي مانيتور امتحان کنيد* :tongue:
[نظرت درباره من
فكر كنم از تاپيك زدن مي ترسي و بيشتر تو تاپيك هاي فعال شركت مي كني ! با داشتن 500 و اندي پست فقط حدودا 30 تا تاپيك زدي ! ولي خوب تو همون تاپيكايي هم كه قفل نشده بود موضوعات جالبي داشت !
نظرت درباره امضام
شتريست كه در خونه ي هركي مي شينه ! چه مي شه كرد ؟ بايد خوند ! :sad: البته ديگه تا چند سال ديگه اينجوري نيست ! كارنامه اي بيد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در باره اواتارم
خيلي به رونالدو علاقه داري ( با وجود اينكه مي خواستي با حذف شدن برزيل از جام جهاني 2006 نام كاربريتو عوض كني ) ... ولي مثل اينكه چون علاقت به رونالدو بيشتر از ايناست نمي توني دل ازش بكني ! :tongue: ... ببين ! عاشق كه مي گند همينه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(توضيح دو سه خطي لطفا)
تو اديتور سه خط شد ولي وقتي پستش كردم 2 خط شد ! :sad:
سلام آقا محسن
سلام ! خوبيد ؟
چطوری خوبی خوشی سلامتی
هي ... ميگذرونيم ! ولي يكم ناراحت ! فردا دوباره شروع ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا سوال اساسی ازت داشتم
1-تا حالا بازی سه بعدی ساختی ؟
دارم مي سازم ! هواپيمايي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-بنظرت گیم میکر برای ساختن بازی برنامه مناسبیه ؟
براي ساخت بازي هاي دوبعدي كه بهترين برنامش ! ولي خوب كاراي ديگه اي هم ميشه باش كرد ! مثل ويروس نويسي ! :evil:
3-بعد از نصب ویندوز معمولا چه برنامه هایی نصب میکنی ؟ :evil:
سي دي كينگ (2006) را بر مي دارم و از دم هرچي برنامه به نظر خوب مي ياد نصب مي كنم !
4-از چه برنامه هایی خوشت میاد ؟و از کدووما بدت میاد ؟
از آنتي ويروس هايي كه هي نخواند آپديت بشند و سرعت كامپيوترا نگيرند خوشم مي ياد ( چون پيدا نكردم همچين آنتي ويروسي هيچ آنتي ويروسي هنوز نصب نكردم )!
از برنامه هايي كه كرك نشدند و كركشونم هيچ جا نيست خيلي بدم مياد !
5-هک بازی بهتره یا هک سایت ؟
هك سايت ... لذتي كه در هك هست در هيچ چيز ديگر نيست ! :evil:
6-بهترین چیزی رو که هک کردی وخودت از کارت خوشت اومد چی بود ؟ :evil:
آخه چيزيا هنوز هك نكردم ! مي خوام تازه ياد بگيرم ! ولي خوب با نرم افزار گروه آشيانه يه 15 تا كامپيوترا هك كردم ! ولي اون اسمش هك نيست ! مفت خوريه ! :happy:
ie-7 :puke: بهتره یا ff
هيچ كدوم ! فقط اپرا !
8-ترینر ها رو با کدوم برنامه میسازی ؟ :whistle:
دلفي !
9-تا حالا برای برنامه ای کرک ساختی ؟
نه ! زياد كرك كردن دوست ندارم !
اگه اره اسم برنامه؟
:blush:
10-آنتی ویروست چیه ؟ :devil:
ندارم فعلا ! شايد بعدا يه آنتي ويروس خوب پيدا كردم !
فعلا خداحافظ
خوشحال شدم ! مرسي !