برای سرویس بهاره 1 تا 6 هست طرح پاییز 1 تا 7 هست.البته فکر نکنم تو میزان حجمی که دریافت میکنی فرق داشته باشته بین دوتاش! شاید بهاره سرعتش بیشتر باشه ولی بهمون حجم پاییزه دانلود کنی!
Printable View
برای سرویس بهاره 1 تا 6 هست طرح پاییز 1 تا 7 هست.البته فکر نکنم تو میزان حجمی که دریافت میکنی فرق داشته باشته بین دوتاش! شاید بهاره سرعتش بیشتر باشه ولی بهمون حجم پاییزه دانلود کنی!
آقا من خودم قبلن یه بار یه داد و بیداد سنگین راه انداختم با پشتیبانی، که در آخر فهمیدم این 1 تا 6 فقط برای سرویس های جدیدشون هست، قدیمی ها هنوز 1 تا 7 هستند، هر بار هم داد و بیداد میکنم هرچی از دهنم در میاد بهشون میگم مثلن دزدا این پولا خوردن نداره حروم خورا و.... :n02:، شومام اینجوری هستید؟ :n09: در کل ما خیلی بدبختیم که داریم چندین برابر بیشتر از قیمت واقعی اینترنت، هزینه میکنیم و تازه فیلـــتر هم هستیم و پشتیبانی هم در حد حیف نان!
من که تا حالا داد نکشیدم سرشون ولی شما خوب کاری میکنی امین جان :n09:نقل قول:
من سرویسم قدیمی بوده ولی خودشون اسفند ماه تغییرش دادن. ولی به گفته ی پشتیبانی طرح مودم رایگان نیست. یعنی ساعت دانلود منم 1تا7 هست؟ :n13:
شما از کجا متوجه میشید که 1تا6 هست یا 1تا 7 . چون جدای اینکه سایت کلا مشکل داره.میزان کارکرد رو اونقدر دقیق و ساعت به ساعت نمیزنه :n36:
نقل قول:
خیلی سادست - یه روز کمتر بخواب! :n01:و زودتر پاشو :n03:ساعت 6 صبح بلند شو و قبل از شستن دست و صورت!:n10: مودم رو یه بار خاموش و روشن کن و بعدش یه مقدار دانلود کن در حد 100 مگ یا کمتر بیشتر! دوباره مودم رو خاموش روشن کن - بعد برو تو سایت مخابرات ریز مصرف رو نگاه کن ببین حجم کم کرده یا خیر!! :n13:.
از نتیجه ما رو هم بی خبر نذار ممنون
کلا وقتی بره تو ساعات غیر رایگان سرعتش از محدودیت در میاد خودکار!
کلا یه هفته ای هست تر زدن صفحه را باید 10 بار رفرش کنی تا باز شه
امشب چه خبر شده باز ؟ سرعت دانلود 6 کیلو بایت .صد رحمت به دیال آپ :n13:
نقل قول:
ممنون مال من 1 تا 7 هست.این چند وقت الکی تا 6 دانلود کردم. (حالا انگار با این سرعت ها خیلی فرق میکنه :n31:)
درسته خیلی فرق نمیکنه .
امروز خیلی سرعت کم بود .:n03::n03:
به جان خودم تو ساعت رایگان عملن هیچ کاری نمیشه کرد!! حالا فک کن میخام با پروکـســی برم که دیگه اصلن نمیشه کاری کرد! :n35:
بطور هوشمندانه ای دارن کاری میکنن که ملت کم کم عادت کنن دانلودهاشون رو در ساعات غیر رایگان انجام بدن :|
ای لعنت بر باعث و بانیش... :n03: