من خودم دو تا از این مودم ها دارم و نصاب رو هر دوتاش یک هولوگرارم که روش نوشته MTN رو چسبوند , بدون این هولوگرام هم مودم گارانتی نداره چون معلوم نمیشه که باز شده یا نهنقل قول:
Printable View
من خودم دو تا از این مودم ها دارم و نصاب رو هر دوتاش یک هولوگرارم که روش نوشته MTN رو چسبوند , بدون این هولوگرام هم مودم گارانتی نداره چون معلوم نمیشه که باز شده یا نهنقل قول:
من یه پیگیری می کنم ببینم چی میشه. اگر نتیجه ای گرفتم می گم بهتون.نقل قول:
فقط یه سوال .. شما این دوتا مودم رو کی تحویل گرفتی؟ .. یعنی چند وقت پیش؟
واسه منم هولوگرام نزد
اينم اگه مي دونيد لطفا جواب بديد
نقل قول:
من طرح 128 اعتباري پايه گرفتم. قيمت هرماه 124800 رياله.
الان كه ميخوام واسه ماه بعد شارژ كنم بايد دقيقا همين مقدار رو بريزم؟ اگه مثلا 10000 تومن بريزم چي ميشه؟
يا اگه بخوام هزينه اشتراك 6 ماه رو يه جا بدم كه ارزونتر بيفته بايد چيكار كنم؟
اخه توي قسمت پرداخت قبوض هيچ گزينه اي واسه انتخاب وجود نداره. همينطوري فقط ميشه پول ريخت به حساب ايرانسل
اصلا باید اون هولوگرام رو مودم باشه وگرنه مودم رو جزو گارانتی حساب نمیکنن و حتی ممکنه بگن خودت برچسب رو کندی!!!!نقل قول:
یک مودم که موقع تحویل سرویس (2 روز بعد از ثبت نام) تو بهمن ماه پارسال بود و یکی دیگه هم همین اواخر اردیبهشت (1 هفته بعد از درخواست برای اضافه کردن مودم اوردن
1-این که دیگه سوال کردن نداره سرویستون قطع میشه تا اون مبلغی که مونده رو بریزیدنقل قول:
2-1 هفته مونده به پایان دوره باید به ایرانسل زنگ بزنی که برات درستش کنن
با سلام . دوستان این طرحِ مودم با تخفیفِ 50% که تا 26ام مهلت داره به چه صورته ؟ باید چندماه سرویس بگیریم ؟
چون برای ثبت نام هم که اقدام کردم هیچی نزده بود :13:
من امروز چند بار اینترنتم قطع شد(همون مثلث زرده میومد کنار کانکشن) برای اینکه وصل شه حتما باید مودم رو خاموش روشن میکردم... مشکل از مودمه یا جای دیگه؟؟؟
برای منم هولوگرام نداره...نقل قول:
من تماس گرفتم گفتن همچین چیزی نداریم!:13:
فکر نمیکنم چون من چند تا دکل دیدم و مقایسه کردم همشون از اون 3 تا مستطیل شکل دارن ولی بعضی هاشون از قابلمه شکله ندارن!نقل قول:
اصلا امکان نداره همچین چیزی نداشته باشیم اینم عکسش (به نظر من پیگیری کنید وگرنه وقتی مشکلی پیش بیاد گیر میدن)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکل های وایمکس از اینا دارن
سلامنقل قول:
شما به اکانت وایمکس خودت که وصل بشی از طریق آدرس روبرو: ecare.mtnirancell.ir
مقدار بدهی که باید برای ماه بعد پرداخت کنی رو نوشته!خب منتهی اونا بدهی رو رقم رند نمیدن!مثلاً مینویسن 112654 ریال!!!!
حالا شما باید این مبلغ رو بریزی به حساب!یا از طریق کارت بانک اینترنتی یا از طریق شارژ ایرانسل(همونایی که واسه موبایل میخری!!)اگه با عابر بانک بخوای پرداخت کنی از تب صورت حساب اینترنتی اقدام کن.
اگه بخوای با کارت شارژ ایرانسل پرداخت کنی(من این یکی رو ترجیح میدم) بهتره مبلغ رو به عدد بزرگتر رند کنی(یعنی 120000 ریال) بعد بری یه شارژ 10000 تومن و یه شارژ 2000 تومن بخری و از تب حساب>> شارژ مجدد اقدام کنی هر چی پول بیشتر بریزی ، به حساب بستانکاریت واریز میشه و دوره بعدی ازت پول کمتری میخوان.
اما اگه کمتر بریزی فرق نمیکنه 10000 تومن بریزی یا 1000 تومن!بدهکار، بدهکاره و حکمشم اعدام!!!!!!!!!:46:
اگه میخوایی هزینه 6 ماه رو یکجا بپردازی باید طرح تعرفت رو تغییر بدی!!!
برو به تب طرح تعرفه >> انتقال به یک طرح تعرفه دیگر!!!اینجا شما تو همون پهنای باندی که داری میتونی طرح 3 ماهه یا 6 ماه درخواست کنی و .....
پیشنهاد میکنم تو روزهای 26-27 هر ماه شارژ کنی چون 29-30 هر ماه بقدری ترافیک سایت سنگینه که با ارور های عجیب و غیب مواجه میشی و نمیتونی شارژ کنی و ایرانسلم هی با اس ام اس هاش شرمندت میکنه که شما بدهکاری و اعدام!!!:19:
خلاصه اینکه موفق باشی دیگه.:40:
از توضیحات کاملت ممنونم دوست عزیز.:11:نقل قول:
من طرح اعتباری دارم. چیزی از مقدار بدهی ننوشته.واسه همین پرسیدم که چقدر باید بریزم چون هیچ جاش ننوشته صورتحساب شما اینقد شده که برم پرداخت کنم.
فقط یه جا نوشته هزینه آبونمان ماهیانه 12000 تومان.
حساب من اینه: اگه لطف کنی و یه توضیحی راجع به فیلدهای مختلفش بدی ممنون میشم:20: