سلام؛نقل قول:
دوستای گل درسته که این برنامه هم همون کار اپرامینی رو انجام میده ولی متأسّفانه فارسی رو ساپورت نمی کنه.
Printable View
سلام؛نقل قول:
دوستای گل درسته که این برنامه هم همون کار اپرامینی رو انجام میده ولی متأسّفانه فارسی رو ساپورت نمی کنه.
بعضا چرا ازشعله های شمع یا خورشید بطور پرتوهای عریض و ضربداری عکس میندازه که همین پرتوها جاهای دیگه عکس رواشغال میکنه و .. افتضاح به بار میاره
چه طوری آپدیت کنم ؟ یعنی وقتی فایلشو از سایت سونی اریکسون گرفتم چه جوری به گوشی منتقل کنم و چه جوری آپدیت کنم؟نقل قول:
دکمه Sym/au که سمت چپ space هست رو نگه دار و این دکمه ها رو فشار بده:نقل قول:
, (سمت راست M) = گ
p = چ
f = پ
n = ژ
بقیه حروف هم احتیاجی به گرفتن اون دکمه ندارن اگه چیزی رو پیدا نکردی دکمه های جهت رو هم امتحان کن.
پ.ن : اگه اینجوری مشکل حل نشد معنیش اینه که رام گوشیتون زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنه و فکر کنم هنوز راه حلی واسش نیست.(البته شما سعی کن گوشی رو یه آپدیت کنی ضرر نداره)
شما کافیه بری توی سایت سونی اریکسون و نرم افزار آپدیت شو بگیری ، حدود 38 مگه ، بعد طبق توضیحات عمل میکنی ، حدود یه 128 مگ رو دانلود میکنه و روی گوشی میریزه به صورت اتوماتیک !نقل قول:
و دو حالت هم داره ، اول اینکه آپدیت + فرمت ، آپدیت خالی که اطلاعاتتم پاک نمیشه !
اینم از آخرین ورژن نرم افزار :
http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1272865997/Update_Service_Setup-2.10.5.11.exe
البته فکر کنم بالاتر هم باشه ، خودت یه چکی کن !
---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
خوب شما از یه دوربین ساده موبایل ، که از هیچ تنظیماتی استفاده نمیکنه ، حتی فلش اتوماتیک ، چه انتظاری داری ؟نقل قول:
اون عکس های حرفه ای با دوربین های اس ال آر گرفته میشن که حد اقل 500/000 قیمتشونه !
من خودم هم خیلی با این مشکل رو به رو هستم !
ُسلام
من میخوام گوشیم رو اپدیت کنم ولی با اپدیت کردن چه چیزهای رو به دست و چه چیزهای رو از دست میدهم
با تشکر
سلام. واقعا ممنون درست شد.نقل قول:
سلام دوستان سال نو مبارک راستش من هنوز این گوشی رونخریدم یعنی واقعیتش تو ساتیو ویواز گیر کردم حقیقش اینه که خب مسلمان من نمیخوام باهاش دیسکو راه بندازم اما میخوام بدونم صداش از هندزفری اونقدر هست که منو ارضا کنه یا اینکه باید زور بزنم تا صداشو بشنوم ؟؟؟؟؟؟!!!!بعد اینکه واقعا چی تو پکیجش داره که من اگه خواستم بخرم سرم کلاه نره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و سوال اخر اینکه واقعا رنگ صورتیش تو ایران هست یا نه ؟نقل قول:
صداش که تو هندزفری خیلی خوبه ولی تو اسپیکر اصلا تعریف نداره از 70% بیشتر میکنی کیفیت خیلی میاد پایین
تو پکش هم که من گرفتم مموری 8 گیگ و کابل تی وی کیف قلم و شارژ بود با هندزفری
در مورد رنگ ها هم من تا حالا صورتی ندیدم شاید تو علائدین باشه نمیدونم ولی سفیدش هم بد نیست قشنگه
خیلی ازت ممنونم بهترین راهنمایی بود که شما بهم گفتیننقل قول: