سلام فقط مرگ بر ... می خام یک چیز سالم تو شرکت پارس انلاین نمونه کاش تموم سرور های شون بسوزه طرف 128 داره داره با سرعت 170 دانلود می کنه ولی ما که یک مگ داریم سرعت به 10 نمی رسهنقل قول:
Printable View
سلام فقط مرگ بر ... می خام یک چیز سالم تو شرکت پارس انلاین نمونه کاش تموم سرور های شون بسوزه طرف 128 داره داره با سرعت 170 دانلود می کنه ولی ما که یک مگ داریم سرعت به 10 نمی رسهنقل قول:
سلام دوستان میخواهم اینترنت بگیرم آیا 256 با ترافیک 4G ماهیانه شرکت وایمکس مبین نت خوبه ؟ راستی ساعته های رایگانش چجوره با سپاس .
یه سوال :
کسی از مخابرات گرفته تا حالا ؟
من که دیگه حالم از پارس آنلاین بهم میخوره ، قبلا هم شاتل بودم ، الام میخوام برم مخابرات
یکی از دوستام صبا گرفته 128 میگه داره با 120 دانلود میکنه تو روز شبونش هم چون شبا دان نمیکنه نمیدونه . حالا دیگران هم همینطورن یا این عیدی صباست ؟ راستی میگن خوده صبا از کاربراش دزدی ترافیک میکنه ؟؟؟؟
من خودم الان اکو 128 ام شاتل . واقعا 128 ه حتی 1 کیلو هم از سرعت معمول 128 بیشتر یا کمتر نمیره متسفانه 1 مگ اکو واسه اهواز نمیدن وگرنه میموندم شاتل .
حالا میخوام برم پارس 1 مگ بگیرم اما با قضیه صبا به شک افتادم که 128 صبا بگیرم اما با سرعت 1 مگ دان کنم . کسی کمکی ، راهنمایی کنه ممنون میشم
بچه ها من یکساله دارم از دنیانت (آسیاتک) استفاده میکنم
تا 2-3 ماه پیش خیلی خوب بود یعنی همه چی سرجای خودش بود، مثلا 512 با 60-70 دانلود میکرد، 1 مگ هم با 110-120
ولی از 2 ماه پیش افتضاح شده
منی که 1 مگ دارم سرعت دانلود به زور به 30 میرسه !!!!!
کسی جای بهتری سراغ داره؟ دیگه دارم کلافه میشم از دست این دنیانت
هر وقت هم زنگ میزنم بهشون شکایت میکنم که این چه وضع سرویس دهیه، یا میگن مشکل از خودتونه !! یا میگن از هفته ی دیگه پهنای باند اضافه میکنیم درست میشه !
حالا من نمیدونم این هفته ی دیگه کی میرسه ! 2 ماهه دارن همینو میگن
خلاصه لطف کنید یه جای درست و حسابی معرفی کنید که حداقل کم فروشی نکنه، حالا خواست زیاد فروشی کنه که چه بهتر
سلام همشهرینقل قول:
منم از این شرکت سرویس میگیرم و دقیقا همین مشکل رو دارم حدوده 2 ماهه دانلودم مونده روی 10 سرعتم هم 1 مگ هست
هر روز زنگ میزنم پشتیبانی هی میگه چند روز دیگه... قبل از تعطیلات 45 دقیقه با پشتیبانی صحبت میکردم کلی قول داد که بعده عید درست میشه الان سرعت ها رو روی 2 مگ بستن بم گفت وقتی این تجهیزات راه بیفته سرعته دانلود شما تو بهترین شرایط به 250 و در ساعات شلوغ روی 150 میمونه . می گفت امسال دنیانت میترکونه...
دیروز من قبل از انکه شارژ مجدد کنم رفتم شرکت و با اقای منجزی ( مسعول امور فنی ) اتمام حجت کردم قول 100% داد تا اخر فروردین تمام مشکلات رفع میشه برای همین این ماه هم شارژ کردم تا ببینم چی میشه
راستی شما کدوم مرکزی؟
نقل قول:
ببين دوست عزيز اگه تهراني به جر adsl به چيزي فكر نكن.كبل تو ايران سرويس هاي سيم دار بهتره!
من الان 512 مبين نت دارم تا 2 ماه اول سرعتم 60 تا 80 بود.
الان كه ديگه از 2 شرو ميشه تا 40 يا 50.
شب ها هم فرقي نميكنه سرعتت با روز يكيه(البته اگه سرعتت تو روز به 60 برسه!)
ولي مبين نت بگير نگير داره.يه هفته سرعت بالاست يه هفته پايينه.
راستي اين سرعت 256 كه ميخواي بگيري اخرين سرعتي كه ميتوني باهاش دان كني ميشه 30 تا 40.
چون اين سرعت ها كه به شما ميگن كيلو بيت هست نه كيلو بايت.
ممنون از جوابتنقل قول:
منم این ماه هم تمدید میکنم ببینم چی میشه
ولی اگه باز هم وعده ی سر خرمن بود، ماه بعد 100% میرم جای دیگه
من مرکز چمرانم
کسی کوی نفت پارس آفلاین داره؟اوضاع خرابه
سلام به همه دوستان
من میخوام شرکتم رو از دنیانت تغییر بدم به نظر شما برای مرکز آزادی چه شرکتی خوب سرویس میده که سرعت دانلود شبانش خوب باشه؟