آیا 6900 ----t , dlna داره؟؟نقل قول:
آیا 6900 ----t , dlna داره؟؟نقل قول:
برای فیلمهای سه بعدی که بخوام روی تی وی اجرا کنیم کدوم wd خوب متویند معرفی و اینکه اگه یک تهی کنمنقل قول:
راحت میشه روی vt20 اجرا کرد نیاز به تبدیل فرمت صدا یا چیزای دیگه نیست با کابل hdmi راحت پخش میکنه تلویزیون
:11:
دوستان قصد خرید سونی مدل 52EX700 رو دارم اما نمایندگی نداره و می خوام از بانه واسم بفرستن
می خواستم یک لطفی در حق من بکنید یک مغازه ای تو بانه که طرف قابل اعتماد باشه و قیمت مناسب هم بده واسم معرفی کنید تو پیغام خصوصی...واقعا ممنون میشم از کمکتون...
این سایت سقز شاپ کارش درسته؟ قیمت هاش مناسبه؟
بازم ممنون
-فكر ميكنم ex500 گزينه بهتري باشهنقل قول:
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
-بله هم dlna ----t..internettv/appنقل قول:
سلام دوستان ! من میخوام یه LCD و یا LED بخرم ! کدوشو بگیرم ؟ و کدوم مارک ؟ فکر کنید دارید واسه خودتون میخرید دیگه ! قیمتش هم مناسب باشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ! بسیار ! :40:
دوستان من هم همچین خواهشی دارم ، لطفا مساعدت بفرماییدنقل قول:
-قيمت ؟اندازه ؟مارك مورد علاقتون ؟نقل قول:
دوست گل حالا تو یه مورد خوب در سایز 46 اینچ یا کمتر ! مبلغ هم تا 1.5 خوبه ! حالا تو هر موردی سزاغ داری بگو من سرچ کنم ! شرمنده ! مرسی ! زیاد ! :10::40:
راستی همراه این مدل 52EX700 اروپایی که می خوام از بانه بگم بیارن دانگل WIFI هم هست یا جدا باید خرید؟
دوستانی که تهیه کردن لطفا جواب بدن ...ممنون
-براي فيلم هاي 3d بايد بلوري پلير با قابليت اجراي 3d تهيه كنيد از مارك ها وبرندهاي مختلف (پاناسونيك-ال جي .سامسونگ سوني )نقل قول: