فقط برای مشهد...نقل قول:
Printable View
فقط برای مشهد...نقل قول:
من از صبح تا الان مشکل قطعی دارم...هر 5 دقیقه یکبار قطع و وصل میشه...زنگ زدم پشتیبانی گفت ایراد از شاتله و 2 6 بعد از ظهر درست میشه...اما هنوز خبری نیست:41:
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟ به ویژه در تهران و مرکز استقلال:41:
سلام ...
من 2650 مگ مصرف داشتم :31:
همین الانم دوباره وصل شد.
بعد از گذشت یک ماه باید بگم کاملا راضی بودم :31: .... به جز یکبار قطعی اونم فقط 5 دقیقه مشکل دیگه ای نداشتم :31:
دمشون گرم
هووووم! نمیدونستم اینو.نقل قول:
چقدر یه ماه زود گذشت! اینگار همین دیروز بود که همه مارو کچل کرده بودی برای 64 گرفتن یا 512 گرفتن و مودم خریدن و اینا...این قافله عمر عجب گازو لوله کرده!:37:نقل قول:
Blackhero جان راست میگه یادش بخیر چه کار میکردی تو این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پدر ملت رو در میاوردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
چقدر یه ماه زود گذشت! اینگار همین دیروز بود که همه مارو کچل کرده بودی برای 64 گرفتن یا 512 گرفتن و مودم خریدن و اینا...این قافله عمر عجب گازو لوله کرده!
تازه خدا بتون رحم کرد نخواستم الان سرویسمو عوض کنم .... :31: ..... ولی خداییش چه زود گذشت .... :26:نقل قول:
blackhero جان راست میگه یادش بخیر چه کار میکردی تو این تاپیک پدر ملت رو در میاوردی
راستی شیپ شیب جون، سرویستو عوض کردی؟ قرار بود 128 یا 256 بگیری. پرسیدی بعدا بازم میتونی 512 بگیری یا بازم باید نامه بگیری؟نقل قول:
من که مشکل نداشتم!مرکز مخابراتی طبری(اکباتان) ولی یه مدت اینجوری میشدم که خودش درست شد(نمیدونم چه جوری:20:) بقیه هم حتما مشکل ندارن وگرنه میگفتننقل قول:
نمیدونم فروم مشکل پیدا کرده یا شاتل!
سرعت فوق العاده کم شده(باز شدن صفحات)
نه حاجحی من تا 17 اسفند دارم ولی شانس ما 29 بهمن بود که صبح خوابمون برد و برنامه خاموش کردن سیستم رو هم حواسم نبود روز قبلش غیر فعال کردم ترافیکمون تموم شد و اینترنت قطع شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه رفتیم 9300 دادیم بابت 1 گیگ ترافیک و خریدیم و حالا هم 500 مگش رو مصرف کردیم مونده 500 مگ دیگه تا 17 هم باید سر کنیم باهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
طبق نصیحت های دوستان سرویس رو همون 512 بر میدارم چون ارزش نداره بخاطر 6 یا 12 تومن برم روی 256 یا 128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]