نه.من میخوام همون سوسه روش باشه.اصلا چون سوسه روشه میخوام بگیرمش.از نظر سخت افزاری خوبه؟؟کیفیت صحفه نمایشگرش شنیدم پایننه.آره؟نقل قول:
Printable View
نه.من میخوام همون سوسه روش باشه.اصلا چون سوسه روشه میخوام بگیرمش.از نظر سخت افزاری خوبه؟؟کیفیت صحفه نمایشگرش شنیدم پایننه.آره؟نقل قول:
نقل قول:یکی جواب ما رو بده لطفا !!!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز حالا که اینقر فینگر پرینتو دوست داری:31: میتوی بگی چکار کنیم مثلا بتونه با یه انگشت یه فولدر خاص رو تو یکی از درایوها رو باز کنه.؟
مرسی
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
من یک hp dv6 6080دارم من ویندوزشو عوض کردم win 7 sp1 نصبیدم
حالا 2 تا مشکل دارم
1-درایور وب کم رو از کجا تهیه کنم چون تو سایت hp نبود.
2-من نمیدونم آخه چرا این finger print رو نصب میکنم لب تاپ درایور رو میشناسه ولی وقتی میرم تو use finger print ارور میده
واییییییییییی خدای من
یــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــافـت ـــــــــــــــــــــــــ م
پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی کمک میخواد ادم کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arman_chaterman
دوستان بهترین گارنتی hp چی هستش و چقدر اختلاف قیمت داره؟ فردا میخوام یه 6050 بگیرم با گارانتی اصلی چه قیمتی میشه گرفت؟
دوستان
4530 رو بگیرم بالاخره یا نه؟؟
با HP4530s قراره چه کارهایی انجام بدین ؟تا بشه نظری دادنقل قول:
دوستان چطوری باس 6099 رو کم کنیم.
چرا این اکولایزر ها کار نمیکنن؟
با تشکر
شنیدم 6080 نیست میرم سراغ 6090 که انشاالله باشه. در کل فقط لپ تاپ های HP هستند که هر2ویندوز رو ساپورت می کنن یا برندهای دیگه هم این امکان رو دارن؟
سلام
دوستان برای مدل pavilion dv2840ei درایور ویندوز 7 تو سایت اچ پی نیست. مجبورم از ویستا استفاده کنم. اما هر جا می رم ویستای درست حسابی نیست. کلا بی خیال ویستا بشم؟
یکی جواب منو بده.