شما تو ایران زندگی نمی کنید؟:31:نقل قول:
ما از وقتی بدنیا اومدیم یادمون می خواستن کنکورو بر دارن.
حالام می خوان پیش دانشگاهی رو بردارن
شما تو ایران زندگی نمی کنید؟:31:نقل قول:
ما از وقتی بدنیا اومدیم یادمون می خواستن کنکورو بر دارن.
حالام می خوان پیش دانشگاهی رو بردارن
سلام دوستان
من فیزیک 1و2 اندیشه سازانو دارم،میدونید که بعضی از فصلاشو یا فرستادن فیزیک پیش 1یا ادغام کردن .حالا اگه فیزیک فار بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟هندسه تحلیلی رمزینه(عنایت کشاورزیو)میشه هنوز گیر آورد؟
اگه فکر م کنین آی کیو عالی و پایه درسی متوسط به بالایی دارین، توضیحات خوشخوان رو بخونید و تستای تالیفی a اون و تستای کنکور سال های قبل رو کار بکنید.
فیزیک پیش 2:رمزینه--خوشخوان--انرژی اتمی---فارنقل قول:
دیفرانسیل 2:کوله پشتی--خوشخوان
هندسه تحلیلی:گاج سبز--قلمچی سبز
[QUOTE=mazg;4695793
قلمچی سبز[/QUOTE]
فکر کنم منظورش تالیف ناصر پایافر باشه چون تحلیلی سبز قلم چی 3 تا کتابه جداگانس که هر کدوم یه مولف داره
امیرجون اگه گاج نگرفتی به متکران هم یه نگاه بندازی بد نیستنقل قول:
هندسه تحلیلی و جبر خطی مبتکران-اندیشه سازان تالیف:دکتر رضا نونهال آذر
از درسنامه هاش واسه جمع بندی هم میتونی استفاده کنی پاسخ تشریحیش هم خوبه:46:
سلام دوستان
تورو خدا یکی مارو دریابه:13:
من فیزیک 1و2 اندیشه سازانو دارم،میدونید که بعضی از فصلاشو یا فرستادن فیزیک پیش 1یا ادغام کردن .حالا اگه فیزیک فار بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟هندسه تحلیلی رمزینه(عنایت کشاورزیو)میشه هنوز گیر آورد؟
یکی لطفا جواب ماروهم به:41:
نقل قول:
خوب اگه فیزیک فار مباحث تکراری داشت نخون و اگرم بعضی از مباحث رو نداشت از همون اندیشه سازان بخون
هندسه تحلیلی رمزینه مگه اینکه شانس بیاری یه سر به وبلاگ فار بزن از آموزش تحلیلیش یه pdf گذاشته دان کن ببین شاید خوشت اومد
لطفا از بين موارد زير بهترينشو انتخاب كنيد (اگر كتاب بهتري هم مي شناسين معرفي كنيد)
ادبيات 2 : 1.كتاب سبز 2.گاج 3.كلك 4. ...
رياضي2 : 1.گاج سفيد 2. ... (چه آموزش چه تست اگه كتاب خوبي مي شناسين معرفي كنين لطفا بهترينشو)
عربي تست : 1.فوت و فن عربي 2.گاج 3.كانون (سهيلا خاكباز) 4. ...
زيست بعد كتاب سبز چي خوبه : 1. مهرو ماه 2.گربه 3. ...
لطفا هرچه سريعتر جواب بدين
ادبیات 2 : من همون گاج دارم خوبه دوستم کتاب سبز داره راضیهنقل قول:
ریاضی 2 : آموزش مبتکران جلد صورتی __ تست : مبتکران 2 جلدی
عربی : انرژی اتمی تالیف خاکبازان ( یکی از بچه ها اون فوت و فن خیلی شکاره دلیلشو از خودش بپرس Godfatheramin)
زیست : من رشتم ریاضیه