دیگه رسما سیستم گلستون ترکید
Printable View
دیگه رسما سیستم گلستون ترکید
این درسهای طراحی سیستم اهی vlsi و فیزیک مقدماتی رو انتخاب کردم. خوبه؟ سریعتر بگید تا ظرفیتش پر نشده :31: مبانی فناوری اطلاعات چطور؟
همه چیزو رعایت کردمنقل قول:
رشتم معماریه :44:
از شگفتيهاي سايت گلستانه ديگه :دينقل قول:
اون کارو که صد دفعه انجام دادم ولی یک دفعه درست شد . دیگه ارور نمیده.
روي پيشنيازشون كليك كن ببين دارن يا نه اگه دارن برندار.نقل قول:
این درسهای طراحی سیستم اهی vlsi و فیزیک مقدماتی رو انتخاب کردم. خوبه؟ سریعتر بگید تا ظرفیتش پر نشده
فيزيك پيشتو مگه پاس نكردي؟
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
چارت رشتت رو داري؟ترم اول احتمال نميدم 6 واحد عملي داشته باشي فوقش يكي دو واحد بهتون نميدن عملي ترماي اخر زياد ميشن.نقل قول:
همه چیزو رعایت کردم
رشتم معماریه
نقل قول:
پیش نیاز که ندارن. فیزیک پیش رو هم که خوردم نزدیک بود 20 بگیرم :31: اگه این درس اجباریه بردارم. مبانی فناوری اطلاعات چطور؟
رشتت چيه؟فناوري بردار درساي مقدماتي رو نه.نقل قول:
پیش نیاز که ندارن. فیزیک پیش رو هم که خوردم نزدیک بود 20 بگیرم اگه این درس اجباریه بردارم. مبانی فناوری اطلاعات چطور؟
انتخاب كه ميكني فيزيك رو هيچ اروري نميده؟
رشته من مهندسی سخت افزاره پیام نور تهرانه. فیزیک مقدماتی رو زده درس جبرانی که من برنمیدارم احتمالا برای اونایی هست که افتادن. دیر ثبت نام کردم ریاضی 1 و فیزیک 1 و آزمایشگاه کامپیوتر همه ظرفیتش پر شده وقتی میخوام انتخاب کنم ارور میده :41:نقل قول:
مجبورم درسهای چرت و پرت بردارم.
مباني كامپيوتر بردار+فناوري.
رياضي رو ممكنه گروه جديد بزارن.از رو معمولا 2 گروه بيشتر نميزارن.حالا رفتيد دانشگاه اگه تعدا متقاضيا زياد باشه ممكنه براتون گروه جديد بزارن.فيزيك 1 رو بردار بعد اگه رياضي اضافه شد حذفش كن اگه نميتوني جفتشو با هم بخوني اگه اضافه نشد اينو پاس كردي ضرر نكردي.
اون قسمتشو جا انداخته بودمنقل قول:
فقط یه چیزی اگه الان انتخاب واحد کنم بعدا گروه جدید گذاشتن میشه اضافه کنم؟ فیزیک 1 رو هم پر شده نمیشه انتخاب کرد.نقل قول: