سلام دوستان : قیمت قاب فریم N82 چنده؟
فابریک و اصل اصل باشه..........
Printable View
salam dooste azazنقل قول:
bastegi be ein dare az koja bekhari masalan tabaghe avale alaedin 20-30 bet gheymat midan vali man az tabagheye -2 alaedin be gheymate 10 toman gereftam!!asle asle chin ham hast ke behtar az ein giret nemiad
vali benazare man ye ghabe oragh shode bishtar arzesh dare chon ghabe kamele chini kheyli moshkel dare khososan keyboardesh eftezahe
دوست من فارسی تایپ کنید ...
.
در ضمن به نظر من بهتره همیشه از قاب فابریک گوشی استفاده کنید ... چون قابهای متفرقه هیچ موقع مثل فابریک به خود گوشی چفت نمیشن و این شاید باعث ورود گردو خاک بشه ...
میخوام گوشی نوکیا N82 رنگ سیاهش رو بخرمنقل قول:
آیا اصل فنلاند این گوشی رو میشه پیدا کرد؟ کجا؟
اگه نه توضیح بدین که با اصل فنلاندیش تو کیفیت فرق میکنه یا نه
در ضمن قیمت درستش چنده؟
ممنون
ممنون از نظرتون ، ولی شیشه ای که از خود ال سی دی محافظت میکنه ، هر 2 خارش شکسته شدهنقل قول:
( در اثر باز و بسته شدن زیاد) و میترسم نتونه خودشو نگه داره و از قاب جدا بشه ..........
اینه که پرسیدم ببینم اصلش چند و چه جوریه؟
ممنون از راهنماییهاتون.........
من قيمت رو دقيق نمي دونم دوستان فرموده اند بين ٢٨٠ و ٣٠٠نقل قول:
ولي دنبال فنلاند اصل نباش كه نيست
كيفيت اونهايي كه از علاالدين ميخري هم بد نيست
اگه اصل فنلاند نیست پس چینیه دیگه درسته؟نقل قول:
رو خوده گوشی کجاش مینویسه که Made in کجاست؟
همه گوشیهای موجود در بازار در چین مونتاژ می شن و لیبل می خورن.نقل قول:
پشت گوشی و زیر باطری نوشته که Made in کجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دوستان تک وتوکی پیدا میشن که واسه فنلاند باشن مثل گوشی خودم که مشکی هم هست.....
دوست عزيز حتي من هم كه براي محكم كاري كوشيمو سفارش دادم برام جدا وارد كردن هم مطمعن نيستم كه كوشي صد در صد ساخت فنلاند باشه حالا شما با اين اطمينان ميكي كوشيت ساخت فنلانده؟
يه مورد رو بايد بهتون عرض كنم كه حتي كوشيهايي كه تو بازار Europe به فروش ميرسن هم ساخت جين هستند