برای همه ی سایت ها این مشکل پیش میاد؟ اگه اینطوره مطمئن شید که فایروال و قند شکن اگه دارین خاموش هستن...
برای همه ی سایت ها این مشکل پیش میاد؟ اگه اینطوره مطمئن شید که فایروال و قند شکن اگه دارین خاموش هستن...
سلام بچه ها
جدیدن IDM به مشکل برخورده برای من... اغلب موقع دانلود فایلی که مثلا به 90% میرسه دیگه نمیگیره... دانلود رو قطع میکنم دوباره ریزوم میکنم میگه فایل خراب شده از اول بگیر
یه مثلا 30% برمیگرده عقب باره از اونجا میگیره...علاوه بر این سرعت دانلودم کمه مثلا باید 7 8 تا دانلود رو همزمان باز بذارم تا از نهایت پهنای باندم استفاده کنه...
اول فکر کردم نت من مشکل داره... بعد فکر کردم سایتی که ازش میگیرم اینطوریه... ولی بعد با flash get امتحان کردم هیچکدوم از این مشکلات نداشت..
ولی از اونجایی که کار با این نرم افزار اصلا راضی کننده نبود (:n02:) میخواستم ببینم راهی نیست مشکل IDM حل بشه؟ ممکنه از کرک باشه؟
ممنون
دوست عزیز شما برای رفع محدودیت برنامه از کرک استفاده کردید یا پچ؟ پچ اصولآ دو حالت داره.یا نصب نمیشه.یا اگه نصب شه محدودیت رو حذف میکنه و دسترسی کامل میده.ولی کرک چون به اصطلاح جایگزینی هست برای فایل اجرایی اصلی (دستکاری و کرک شده ی فایل اصلی برنامه)، در این حالت ممکنه مشکل از کرک باشه.این حکایت کامل صدق نمیکنه و به خیلی مسائل سیستمی هم بستگی داره.ولی در حالت کلی احتمالآ مشکل کرک هستش.به شما توصیه میکم با برنامه ی wise uninestaller نرم افزار IDM خود را به صورت کامل حذف کنید( برنامه ای که گفتم برای ریشه کن کردن و ترمیم رجیستری هستش) و سپس از یه منبع دانلود معتبر مثل :AsanDL / ----------- / yasdl
برنامه ی IDM رو نصب کنید.انشاالله که مشکلتون حل میشه....
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
منم دقیقا همین مشکلو پیدا کردم ولی بعضی سرورها برام اینطوری شده مثلا از ته موزیک دانلود میکنم همین مشکلو دارم ولی از 4آپلود نهنقل قول:
ویندوزمم تازه عوض کردم باز همین مشکل بود
با لب تابم همینطور بود
سلام
میخوام یه فایل 10 گیگی رو دانلود کنم درایو C هم 16 گیگ خالی داره ولی موقع دانلود ارور میده که فضای کافی برای پارت ها تو درایو C نیست ، مسیر دانلود رو هم عوض کردم فایده ای نداشت
درود
دوستان مودمی هست که بدونه نیاز به سیستم دانلود کنه با زمان بندی؟؟؟؟
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
با سلام من برای نصب نرم افزار IDM به مشکل خوردم :n37::n41:
از همین سایت هم دانلودش کردم
وقتی برنامه رو باز میکنم میگه :< اینتر نت دانلود منیجر با شماره سریال جعلی ثبت شده است!درحال بستن IDM...>
بعد که گذینه ok رو میزنم این میاد :< IDM ثبت نام و خرید >
و چندتا باکس که شامل : < نام و نام خانوادگی و ایمیل و شماره سریال > هستش
من اینارو چجوری باید پر کنم؟؟؟
راستی فایل پچ رو هم وقتی باز میکنم میگه فایل رو نمیتونم پیدا کنم و میگه میخوایی به صورت دستی پیدا کنی وقتی اوکی میکنم خودمم فایلی رو نمیتونم پیدا کنم... درباره این پچ کردن میشه راهنمایی با جزییات بکنید؟؟
اطلاعات مفید : ویندوزم 7
لطفا راهنماییم کنید:n36:
ممنونم:n40:
نقل قول:
سلام باید کرکش کنید
با همون فایل پچ اینکارو کنید
باید برید تو پروگرم فایل تو درایو ویندوز اونجا فایل exe برنامه رو پیدا کنید و کرکش کنید
با سلام من برای نصب نرم افزار IDM به مشکل خوردم :n37::n41:
از همین سایت هم دانلودش کردم
وقتی برنامه رو باز میکنم میگه :< اینتر نت دانلود منیجر با شماره سریال جعلی ثبت شده است!درحال بستن IDM...>
بعد که گذینه ok رو میزنم این میاد :< IDM ثبت نام و خرید >
و چندتا باکس که شامل : < نام و نام خانوادگی و ایمیل و شماره سریال > هستش
من اینارو چجوری باید پر کنم؟؟؟
راستی فایل پچ رو هم وقتی باز میکنم میگه فایل رو نمیتونم پیدا کنم و میگه میخوایی به صورت دستی پیدا کنی وقتی اوکی میکنم خودمم فایلی رو نمیتونم پیدا کنم... درباره این پچ کردن میشه راهنمایی با جزییات بکنید؟؟
اطلاعات مفید : ویندوزم 7
لطفا راهنماییم کنید:n36:
ببخشید میشه لطفا کرک کردن رو هم به من بگید چجوریه؟؟:n02: