نتونستم دانلود کنم یه جای دیگه آپ کنید که بشه دانلود کردنقل قول:
Printable View
نتونستم دانلود کنم یه جای دیگه آپ کنید که بشه دانلود کردنقل قول:
نقل قول:
اینم آپلود دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنونم
لطفا یه توضیح بدید که اولا چور این فایل را به اکسل اضافه کنم و دوما چطور قراره کمک کنهنقل قول:
آموزش نصب و کلیه قابلیت های این برنامه در یک فایل پی دی اف رو براتون آپ کردم این رو بخونی متوجه میشی این فایل خیلی به درد بخوره چه از نوشتن حروفی اعداد و بخصوص در مورد تاریخ شمسی خیلی کاربرد دارهنقل قول:
[PHP]http://up.--------/images/2zj8sbzplo83ubnqr7w4.pdf[/PHP]
نمیشه دانلود کرد فقط یک گزینه لینک مستقیم داره که اون هم این پیغام رو میدهنقل قول:
Error happened when generating Download Link.
Please try again or Contact administrator.
سلام
چطور میشه مثلا در سلول A1ازفایل Book1 مقدار سلول A1 از اولین فایل اکسل باز شده بعد از Book1 را نشان داد
نقل قول:
ای بابا چه شانسی دارم من.
دو جای دیگه هم آپلود کردم:
خیلی مهمه. مرسی
سلام دوستان
من روی این سیستم office 2007 دارم ، وقتی بعضی از فایلهای excel باهاش باز می کنم به جای خطهای ستون ها ویرگول میزاره ، و جدول و ستونهاشو درست نمیشناسه انگار ، ولی روی سیستمهای دیگه این مشکل وجود نداره...کسی می دونه مشکل چیه؟
پیشاپیش ممنون!
سلامنقل قول:
کسی جوابی نداشت؟
شما به احتمال زیاد این مطالب رو از اینترنت گرفتید شما باید همون موقع با فرمت اکسل فایل رو رو مجددا سیو از میکردید خودم هم پرینت حساب بانک مسکن رو گرفتم بعد از باز کردن همین پیغام رو داد ولی مطالب تغییر نکرده بودن یه بار فایل رو سیو از کردم درست شد دیگه هم پیغام نمیده ا. بعید میدونم درست بشه اگه میتونی یه بار دیگه مطالب رو بگیر و کپی کننقل قول: