نقل قول:
در صفحه ی اول همین تاپیک بخش چهاردهم: بيماريهاي گوش و حلق و بيني در این مورد توضیح داده شده ، بخونین متوجه میشین
.
نقل قول:
در صفحه ی اول همین تاپیک بخش چهاردهم: بيماريهاي گوش و حلق و بيني در این مورد توضیح داده شده ، بخونین متوجه میشین
.
ئه...ولي اون دوستمون كه گفتن:نقل قول:
يعني نيازي به اين كارا نيست كه :31:نقل قول:
فرشيد جان به دادمان برس دچار دوگانگي ارزشي شديم :31:
با توجه به اين پستم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6241508&postcount=3691
الان سه تا سوال:نقل قول:
من متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90 هستم.
سراسري نميخوام برم يعني رشته دلخواه قبول نميشم و آزاد هم شركت نميكنم.پس مرخصي دانشگاه هيچي.
ميخوام ببينم ميتونم بدون اين كه در طول سال برم خدمت كنكور بدم سال بعد (نه اينكه برم خدمت بعد كنكور بدم بعد اگه قبول شدم خدمتو ادامه ندم برم دانشگاه)
اين طور كه فهميدم بايد تا شهريور امسال دفترچمو بگيرم و ثبت نام كنم تا نظام وظيفه تاريخ اعزامو معين كنه سال اعزام هم 91 هست.اما معلوم نيس قبل كنكور يا بعدش...
يعني ممكنه من مجبور شم سال ديگه اول برم سربازي چند ماهي ، بعد كنكور بدم؟
با اطمينان قانون معيني هست در اين مورد كه بيفته بعد كنكور و اعلام نتايج (توجه كنيد سال ديگه سال دوم كنكورمه) ؟
- دقيقا اوضاع سربازي امسالم چيه؟(متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90) چه كارهايي بايد بكنم؟تا كي وقت دارم؟(علاوه بر امسال لطفا سال بعد هم بگيد...يعني اگه مثلا سال بعد هم نرم دانشگاه تا كي وقت هست ) و كي اعزام ميشم؟
- آيا براي شركت در كنكور 91 (سال دوم شركت ميشه) لازمه قبلش تو اين فاصله يعني از الان تا سال ديگه دفترچه بفرستم يا نه بدون مراجعه به هيچ جايي و انجام هيچ كاري همين جوري برم كنكورمو بدم و ورود به دانشگاه؟:31: و اگر كاري لازمه تا كي وقت دارم؟
- با مرخصي از دانشگاه شبانه (دولتي) هم ميشه انصراف داد بعد كنكور و سربازي نرفتن يا فقط تو دانشگاه آزاد (غيردولتي) ميشه اين كارو كرد؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی /.نقل قول:
آره اون رو دیدم .
یعنی رسما من معاف میشم یا نه ؟ یه درد و دلی بکنید .
ممنون /.:31:
سلام
من فردا ساعت 3 اعزامم به بیرجند.
امسال کنکور دادم که خدا رو شکر خوب بود .
من فقط میخوام 2 ماه آموزشیمو برم ولی شانسه من انتخاب رشته کنکور افتاده وسط 2 ماه آموزشیه من .
حالا سوالم اینه که به من مرخصی میدن که چند ساعتیو بیام بیرون از پادگان و انتخاب رشته کنم ؟
و اینکه اونجا میذارن خودکارو کاغذ در بیاریم ؟
البته میخواستم بپیچونم که یکی از دوستان گفت غیبت میخوری و دانشگاهت رو هواست . این درسته ؟
با اینکه قبلا هم این خبر رو نوشته بودیم ولی با این حال این خبر رو بخونید::::نقل قول:
محتوای مخفی: متولدین 71 اعزام، متولدین 72 احضار
موفق باشید
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
با شرایطی که شما فرمودید ، معافیت دائم شما 100% هستنقل قول:
پس دیگه نگرانی نداره
نقل قول:
نمیخواد بپیچونی ، خیلی راحت مرخصی بگیر ، بهشون بگو ، مرخصی میدن .
خودکار و کاغذ هم مشکلی نداره که ، راحت میتونی استفاده کنی ازش
.
سلام.
ببخشيد الان طبق اين:نقل قول:
من بايد دفترچه بفرستم كه :41: ...درسته؟نقل قول:
سازمان وظيفه عمومي همچنين اعلام كردكليه اتباع ذكور متولد سال 1372 موظفند در طول سال 1390 جهت رسيدگي به وضعيت مشموليت خود با مراجعه به دفاتر پليس+10 در سراسر كشور، دفترچه راهنماي خدمت وظيفه عمومي را دريافت و ضمن مطالعه دقيق آن متناسب با وضعيت خود برگههاي مربوطه را تكميل نموده و مدارك لازم را به دفاتر مذكور جهت ثبت اطلاعات تحويل دهند.
يعني بايد برم نظام وظيفه كاراشو انجام بدم بعد اونا ميگن كي اعزام ميشم آره؟
بعد اونوقت چقدر احتمالش هست كه قبل كنكور 91 اعزام بشم؟:19: :41:
تاريخ دقيق اعزام (ماه اعزام) رو ميشه گفت؟(متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90)
راهي هست قبل كنكور اعزام نشم؟چجورياس؟
در ضمن چقدر وقت دارم واسه كاراش تا شهريور تولدم يا تا 6 ماه پس از فراغت از تحصيل كه فكر كنم ميشه آذر؟
خيلي استرس پيدا كردم :41:
ممنون:40:
نقل قول:
تاریخ اعزامتون که میوفته سال 91 ولی اینکه قبل از کنکور هست یا نه ، نیمدونم ، اگه کنکور تیر ماه برگزار بشه ، خب شما میتونید کنکور بدید .
6 ماه بعد از فارغ التحصیلی مهلت دارید ، وقتی برین دفتر پلیس +10 همه چی براتون روشن میشه .
.
شرمنده آخرين سوال : دينقل قول:
كنكور كه تيرماه هست اما منظورتون از "خب شما میتونید کنکور بدید" اينه كه يعني احتمالش هست اعزام قبل تير بيفته و بايد برم سربازي بعد برگردم واسه كنكور مرخصي بگيرم يا اينكه نه كلا طبق قانون اعزام ميفته بعد تير و اول كنكور ميدم و نتايج مياد بعد اگه قبول نشدم اعزام؟
مرسي :11:
سلام
من میخوام از دانشگاه انصراف بدم با فوق دیپلم چون نمیتونم سر کلاس برم.
میخوام بدونم میتونم تو برای کارشناسی برم فراگیر شرکت کنم؟
برای سربازی به مشکل نمیخورم؟؟؟؟؟؟؟
دوست من اصلا نگران نباش منم 18 /5 / 88 اعزام شدم 04 بیرجند حالا نمیدونم شما هم 04 هستی یا محمد رسول ا.. ، ولی در هر صورت اصلا نگران نباش یک هفته قبل از تاریخ انتخاب رشته با سرگروهبا نت هماهنگ کن بهت تو شهری میده بری کافی نت .نقل قول:
حتما با خودت یک دفتر 40 برگ با خودکار ببر لازم میشه . اگر هم بپیچونی با آینده خودت بازی کردی چون فراری محسوب میشی و دانشگاه هم قبول بشی نمیتونی بری .
فقط این موقع سال بیرجند جهنم هست حسابی پدرت درمیاد یا بهتر بگم دهنت سرویس میشه :41:
اما به قول بچه ها چون میگذرد غمی نیست :27: ما هم رفتیم دهنمون سرویس شد و برگشتیم پس بدون استرس برو :5: