کسی از این موضوع اطلاعی نداره؟نقل قول:
Printable View
کسی از این موضوع اطلاعی نداره؟نقل قول:
اگه هفته ای دو گیگ دانلود میکنی به نظر من برو عوض کن isp داره سرت کلاه میره در مورد شاتل هم بهتر پست هارو بخونی خودت بفهمی شاتل بدرد میخوره یا نه
دوستان نمیدنم منظورشون از مدیریت دانلود چیه یعنی ما باید 12 ساعت از اینترنت اسفاده کنیم 12 ساعت خاموش کنیم مودممون رو من تا حالا هر چند بار با پشتیبانی شاتل حرف زدم از اون موقعی که این قانون اومد گفتم سرعتم پایینه گفتن برید مدیریت کنید دانلودتون منظورشون چیه سرعت 6 تا رو چه جوری مدیریت کنیم:2:
سلام داداشنقل قول:
همش سرکاریه . لپ مطلب اینه که اگر یه مدتی دانلود نکی (شبها رو میگم) که از یه هفته تا یک ماه هم ممکنه طول بکشه آزادی مشروط بهت میدن و ممکنه دوباره هم محدود بشی (کلا حساب و کتاب نداره:2:)
گوگل با firefox فیلت شده ولی با explorer نه چرااااا؟؟؟؟ >>>>:13::13:
دوست عزیز میشه بگید از چه نظر داره سرم کلاه میره دوست دارم دلیلشو بدونم:31:نقل قول:
چقدر هم که پینگهاش لیاقت دارهنقل قول:
سرور اولی را نتونستم پیدا کنم
تست 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون تو باید تو هفته حداقل 5 گیگ رو دانلود داشته باش این چه نوع 128 که داری تو هفته 2 گیگ دانلود میکنی الان برو تعرفه شرکتا رو نگاه کن ببین قیمتی که داری برا این 128 میدی با قیمت مثلا یه 512 محدود همسان نیست من الان 29 تومن دارم برا 128Art1 میدم اما رفتم نگاه کردم قیمت شرکتا دیگه رو دیدم یه 512 10 گیگ با این 128 که من دارم اختلافشون 2 هزاره که دانلود شبانه اگه بازی در نیارن براش کمش 30 گیگ تو ماه میتونم دانلود کنم :5:
دوستان یه سوال:
من قبل از آرت2 سرویس اکو 512 داشتم که برای شب ها محدود بودم.الان آرت 2 دارم سرعتم بیش تر از 24 نمیره!
میخواستم بدونم ربطی داره یا نه؟ یعنی اگر دانلود نکنم درست میشه؟
یا این ربطی به این ایام داره؟
دیروز فیلم هوگو گزاشتم دانلود بشه 28 ساعت طول کشید؟اینجوری 2 برابر پول اینترنت باید پول برق بدم که!!به آرت 3 هم تغییر بدم همین وضعیت هست؟
دوستان یه راهنمایی بکنند!
همهع مرورگرها گوگل رو با ssl لود میکنن ولی اکسپلورر هیچوقت گوگل رو با ssl لود نمیکنهنقل قول:
و چون ssl بسته شده به جز اکسپلورر همشون گوگل رو فیلتر نشون مبده
داداش منم آرت 1 دارم . میگم ماهیانه چند گیگ باید دانلود کنی که گیر این قانون fair user policy نیفتیم ؟ :11:نقل قول: