به نظر من جک تر از پارس آنلاین نیست نهم شده :n07:نقل قول:
تازه میخواد 16 مگ هم بده :n09:
Printable View
به نظر من جک تر از پارس آنلاین نیست نهم شده :n07:نقل قول:
تازه میخواد 16 مگ هم بده :n09:
فک نکنم جوک سال باشه چون خودشون نوشتن اینا بر اساس نتایج تست هاییه که کاربرا میان میدن و احتمالا باید از همه ی لیست ها دقیق تر باشه!نقل قول:
اینم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته اونام میگن تا 12 مگ ولی فک کنم زبون کاربراشون از ما که 2 مگ یا کمتر میخریم به هر حال دراز تر باشه!نقل قول:
یعنی الان مشکل سرعتت حل شده؟:n01:نقل قول:
نه! 1 ساعت بعدش دوباره اومد روی همون 2 مگ و پینگ 64. دقیقا هم میاد روی بازه 220 تا 260 KB/s ... اینه که آدم شک میکنه که پروفایلت تغییر میکنه. وقتی هم سرعت میره بالا دقیقا میرسه به 750 kb/s که تو این چند روز اخیر معمولا روی سرعت پایین سته.نقل قول:
خیلی وقت پیش (شاید 4-5 سال پیش بود) من از پارس سرویس داشتم با دوستم که از صبا سرویس داشت آنلاین فیفا بازی میکردیم. همیشه برای من فرت و فرت Freeze میشد ولی برای اون عالی بود. از همون موقع به صبا نت حسودیم میشد ولی تا میومدم تصمیمو بگیرم که برم اونجا پارس آنلاین یهو یه حال اساسی میداد بی خیال میشدم. البته این واسه خیلی وقت پیش بود الانشو اصلا خبر ندارم.نقل قول:
با اکانت 2MBit/sec !!
سرویس 1 مگ :n21:
عجب!!!! رسما آبرو و حیثیت خودشو داره میبره... شده عین شرکتای اینترنت دو زاری. الان زنگ بزن پشتیبانی، اگه خواب نباشه البته، انقدر مضخرف میگه که خودت مجبور شی قطع کنی تلفونو.نقل قول: