چندین ساعته سایت یاهو و سویس مسنجر اون باز نمیشه .
باز چی شده که این طوری شده
اه اه اه
Printable View
چندین ساعته سایت یاهو و سویس مسنجر اون باز نمیشه .
باز چی شده که این طوری شده
اه اه اه
Reply from 173.194.34.144: bytes=32 time=963ms TTL=51
Reply from 173.194.34.144: bytes=32 time=963ms TTL=51
Reply from 173.194.34.144: bytes=32 time=964ms TTL=51
Request timed out.
گمون کنم تا بعد انتخا=بات همینتور باشه. تا دو سه هفتهی دیگه .نقل قول:
ای بابا بعد میگن ناشکری نکن آخه جای شکری گذاشتید که ناشکری نکنیم مال من دیشب کلا قطع بود :41:
چرا از شاتل بریم هان ؟؟/ حق من و خوردن تا حق مو نگیرم و اطلاع رسانی نکنم نمیرم آقاجون سرویس یک ساله شوخی نیست 10بار خواستم فسخ کنم ولی وقتی هیچی از پول را برنمی گردونن کجا برم هان !:41:
من کلا گوگل رو از دست دادم :دی
تمام پروتکلهای Https بسته شدن.
منم شاتل دارم art1 سرعتم رو 8 به زور پینگمم 400 به پشتیبانی پیام دام گفتم چرا سرعتم پایینه گفت مشکل از مخابراتتونه بعد رفتم سایت شاتل درایور دانلود کردم سرعت دانلود 100 بود چه راحت دروغ میگن :19:
چه درایوری دانلود کردید؟نقل قول:
منم شاتل دارم art1 سرعتم رو 8 به زور پینگمم 400 به پشتیبانی پیام دام گفتم چرا سرعتم پایینه گفت مشکل از مخابراتتونه بعد رفتم سایت شاتل درایور دانلود کردم سرعت دانلود 100 بود چه راحت دروغ میگن
من الان آرت2 دارم سرعتم بیش تر از 25 نمیشه؟
پشتیبانی میگه مشکل از دیتای مخابرات هست که جیمیل و یاهو باز نمیشه
تایید میشه مشکل سراسری هست منم که از جای دیگه دارم همین مشکل را دارم ولی با ساکس مشکلی نیستنقل قول:
سلام دوست من.نقل قول:
99 درصد افرادی که محدود میشن دیگه دانلود نمیکنند تا زمانی که محدودیتشون تموم بشه. بر چه اساسی شما به این نتیجه رسیدید که کم شدن سرعت دانلود شبانه بخاطر share شدن با افراد پر مصرف هست و نه محدودیت؟ اون حداکثر 10 نفری که با سرعت 5 کیلوبایت از ساعت 1 بامداد تا 8 صبح یکضرب دانلود میکنند به نظرتون وجود خارجی دارند؟ منظورتون رو درست متوجه شدم دوست من؟