چی میخوای ؟ بگو من برات میفرستمنقل قول:
Printable View
چی میخوای ؟ بگو من برات میفرستمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
هنوز خیلی مونده امین رو بشناسید... یک بازیکن حرفه ای باهوش و سیاستمدار! در کنار این تعریفها بزارید واژه مکار و حقه باز رو هم اضافه کنم تا حالا ندیدم کسی اینقدر حرفه ای همه ابعاد بازی رو در نظر بگیره... یک ترایب 220 میلیونی رو به تنهایی به هم ریخته ... با زبان انگلیسی قویش و مخ زنی عالی خودش تونست کرور کرور امتیاز جمع کنه نباید فراموش کنیم که کمکهای دیگران و بیشتر وقتها به نوعی فریبکاری و مکر باعث پیشرفتش شد
وقتی ببینه همه راهها بسته شده حتی یک ذره هم باج نمی ده.. تا نفس آخرش حال حریف رو می گیره بعد از اینکه از بن بودن خارج بشه می بینیمش...
راستی مصطفی حالت خوبه که؟ از ورد 10 چه خبر؟ بی دی آر در چه حاله؟ روستاها من بعد از دست به دست شدنها به کی رسید؟ سبان چیکار کرد اونجا؟ دیگه ورد دیگه ای هم بازی کرده؟ قضیه این نامردی چیه؟
نقل قول:
تو فکر نکنم بتونی کمک کنی!
چند تا نیوک داری؟
اقا به شدت تایید میکنم ...نقل قول:
راستی چه خبر از علی ss ؟
از نظر من ادمی به این خفنی باید خیلی موفق باشه ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجا کی پریموم داره خبر خوشی واسش دارم ؟؟ (جدی)
یادم میاد کمال هم خیلی زرنگ بود :27:نقل قول:
به پیغام خصوصیهات هم جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من موقتشو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موقت چیه ؟نقل قول:
من دارم برای 5ماه دیگهنقل قول:
30پویت دارم :دی