درود
بنده در پست قبلی یکی از جمله ها لحن بدی داشتم معذرت خواهی میکنم
و جمله به جمله شما رو جواب میدم.
1-منظورتونو نفهمیدم از پشتیبانی منطقه ای و سراسری:blink: خب اسیاتک یه بخش فنی توی شهر ما داره
یه بخش مرکزی توی تهران که موقع بوجود امدن مشکل به هر دو میشه تماس گرفت.
مخابرات هم یه چند تا مرکز مخابراتی توی سطح شهر داره که با تناسب به خط به همون شماره باید تماس گرفت
و یه 2020 که پشتیبانی تهرانه
2- عرض کردم اسیاتک طرح های بلند مدت داره و از طرح های کوتاه مدت خبری نیست اما در مخابرات
طرح های میان مدت هم مشاهده میشه
3- دوست عزیز بنده نگفتم مخابرات ریختن و ارزونیه:13:گفتم طرح هاش زود به زود گرون میشه
مثلا یه طرح شش ماهه توی یه ماه پنجاه تومن گرون شد.
4-بنده از این جملتون واقعا متاسف شدم شرط بحث بر پایه اعتماد به یکدیگره
شما به حرف بنده اعتماد ندارید.
عزیز، من الان نمیدونم ولی تا وقتی من اسیاتک بودم طرح داشت،درست.:thumbsup: اما مجموعه ای از بهترین طرح ها برا مشترکین جدید بود:thumbsdow
که موقع جمع اوری به کارشناس پشتیبانی همین حرف و زدم و قبول کرد. اما شما...
5-اینم مثه جمله قبلیتونه.دارید غیر مستقیم میگید دروغ میگید:jealous:
بنده اسیاتک بودم تجربه کردم اینا رو از جایی نخوندم که بیام و دیکته کنم اینجا
سه چهار روز مانده اتمام بسته هم پیامک میزدن هم تماس به دو گوشی ثابت و همراه
بعدشم شما میگید بهش میگی تمدید میکنم تمام:mellow:پشت خط کسی نیست صدای ضبط شده کامپیوتریه:sq_11:
6- بله من وقتی اسیاتک بودم مشکل زیادی داشتم و نیاز به کارشناس بود.
7- حرف شما"من نگفتم سرویس های ارزش افزوده اسیاتک نقل و نباته ولی همین که هست ینی برتری داره":blink:
این ینی شعار ظاهر خوب باطن خراب(منظورم سرویس دهنده اینترنته)
که یه چیزی هست ولی بدرد نمیخوره فقط همین که هست برتری داره.چه برتری داره؟؟؟ عجب:mellow:
8- حرف شما"تعرفه داخلی کجا استفاده میشه کرد؟ مداحی انلاین" بعله مداحی انلاین ،پیامرسان داخلی
دانلود های نرم افزار ویدیو و... از سایت های داخلی
بعله شبکه های اجتماعی خارجی و سایت های خارجی استفاده میکنیم
اما ایرانی هم جای خودش.
حرفتون جای تعجب داره سرویس ارزش افزوده که هیچی نیس چییزیه ولی یک چهارم بودن اینترنت داخلی اصلا چیزی نیس
بعله ارزش افزوده اسیاتک به نوشتن و گفتن چیز خوبیه(نکته مثبت اسیاتک)
کلام اخر بعله درسته قطعا در بازی های خارجی پینگ 1 حاصل نمیشه و منظور من بازی داخلی بود.
ولی بین اسیاتک و مخابرات در بازی های خارجی هم تفاوتی ندیدم.
بازم اگه چیزی هست در خدمتیم
اینکه اگر جایی تند برخورد کردم ببخشید. چون گفتوگوی رو در رو نیست و ارتباط ما از طریق نوشتنه و نوشتن رو میشه
با چند لحن متفاوت خوند.
موفق باشید.:headphone