منظورتون از سایز 4 یعنی 4 زوج هست که به 4 زوج یا 8 زوج تغییربده ؟نقل قول:
Printable View
منظورتون از سایز 4 یعنی 4 زوج هست که به 4 زوج یا 8 زوج تغییربده ؟نقل قول:
نه منظورم 4 زوج نیست. از الکتریکی که میخواین کابل بخرین مثلا میگه 2 زوج 04 یا 2 زوج 06 یا مثلا 4 زوج 08 - اون عدد 04 یا 06 یا 08 قطر هر کدون از رشته های مسی کابله ولی دو زوج یعنی اینکه دو تا خط تلفن رو میتونه منتقل کنه ... شما باید سایز 06 یا 08 بگیرین که قطر بیشتر بشه و در نتیجه نویز بیاد پایین. تعداد زوج ها هم که حداقل 2 تاست که به حال شما تاثیر نداره. یه نکته دیگه هم که یادم رفت بگم چون ممکنه کابل ارتباطی از کافو تا تقسیم درب منزل کنار کابل برق باشه بهتره سیم فوبل دار باشه. پس از الکتریکی باید کابل فویل دار 06 یا 08 بگیرین. 08 سخت تر گیر میاد ولی 06 فراوونه.نقل قول:
آیا شما هم مدتیه که شب ها از ساعت 2 تا حدود 3 و 3:30 اینترنتتون کاملاً غیرقابل استفاده میشه به خاطر timeout بالا در حالی که قبل و بعد از این بازه ی زمانی، هیچ مشکلی وجود نداره...؟!
تهران - شمال غرب
اینطوری میشه ولی نه اونقدرنقل قول:
در حد 20 دقیقه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه : برای استفاده از این سایت باید JAVA environment روی سیستمتون نصب بشه بهتره هم نسخه 64 بیت رو نصب کنید و هم 32 بیت ( واسه مرورگر و نرم افزار های 32 بیتی 32 بیت کافیه )
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
عکس کابل خودم را گذاشتم ببینین اصلا این کابلی که استفاده میکنم خوب هست یا نه ؟
یعنی خوشم میاد کارای اینا قشنگ عشقیه ! :| یه روز حال میکنن همه چیزو تووپ بهت میدن، بعد یهو میبینی 6 ماه میان گند ترین سرویس رو بهت ارائه میدن ! :|
آقا جدا کسی تازگی ها ISP رو تغییر نداده ؟؟
الان صبانت اوضاش خوب نیس ؟ :n13:
DNS های پارس آنلاین را برام پست کنید.
تشکر.
سلام دوستان
چند روزیه که SNR خطم رو خیلی آوردن پایین، تا چند وقت پیش روی 18و19 بود.
سرعت شبانه به شدت افت کرده.
در این حد بهتون بگم که از سیم کشی و این جور مسائل مطمئنم که مشکلی ندارم.
خواهش میکنم. بله این کابل 06 و قطر مناسبی داره ولی نمیدونم فویل داره یه نه. کابل های فویل دار در برابر امواج مغناطیسی مقاوم هستند. مقطع کابل رو اگه نگاه کنید در صورتی که فویل دار باشه یه لایه آلومینیومی رو دور کابل ها میتونید ببینید.نقل قول: