سلام دوستان میخواستم بدونم بعد از انجام امور فارغ التحصیلی و گرفتن نامه معرفی به پلیس به اضافه 10 آیا اقدام دیگه ای برای استفاده از معافیت یکساله بعد از فراغت از تحصیل لازمه؟؟؟ یا دانشگاه خودش به نظام وظیفه اطلاع میده؟؟؟
Printable View
سلام دوستان میخواستم بدونم بعد از انجام امور فارغ التحصیلی و گرفتن نامه معرفی به پلیس به اضافه 10 آیا اقدام دیگه ای برای استفاده از معافیت یکساله بعد از فراغت از تحصیل لازمه؟؟؟ یا دانشگاه خودش به نظام وظیفه اطلاع میده؟؟؟
سلامنقل قول:
نه لازم نیست، اونا خودشون نامه میزنن و معافیت تحصیلیتون رو ملغی میکنن .
فقط بهتره بعد از اتمام درساتون ، سریعتر اقدام به تسویه حساب کنید ، چون من دیدم که مثلا دوستان یک ماه مانده به پایان مدت یکسالشون با دانشگاه تسویه حساب کردن و دانشگاه هم کارای ارسال نامه رو عقب انداخته، درنتیجه اضافه خدمت خوردن ! اضافه هم از سه ماهه تا شش ماه !
سلام دوستان.من میخام کفالت بگیرم پدرم 61 سالشه عمل قلب پیوند عروق کرونر انجام داده فشار خونم داره تنها پسر خانواده هم هستم بنظرتون کمسیون پزشکی معافم میکنه؟
معافیت کفالت در حال حاضر به چه شکله؟
معافیت کفالت در حال حاضر به چه شکله؟؟؟؟
به این صورته که اگر پدر شما سنش 65 یا 65 به بالا باشه کفالت میشین. اگر هم سنش پایین 65 باشه مریضی خاصی یا عملی رو بدنش داشته باشه و شما هم برادر نداشته باشین طبق نظر کمسیون پزشکی کفالت میشیننقل قول:
دوستان کسی اطلاعات نداره؟؟؟؟نقل قول:
اینا رو دیدم داداش تازه سن 65 شده 70 ماله سال 94 هستش. میخام بدونم کسی با این شرابط کفیل شده؟ چون تو لیست بیماری های پدر برای کفالت پیوند عروق هم دیدم. همه چی بسته به نظر کمسیون داره
سلام دوستان
یکی از دوستام تو پادگان که بچه تهران هست میخواد انتقالی بگیره تهران
منطقه کهریزک
میخواستم ببینم چند تا پادگان تو این منطقه وجود دار؟؟
آخه اسم دقیق پادگان رو باید بدونه
اگه کسی اسم پادگان های ارتش توی منطقه کهریزک رو میدونه همراه با آدرس دقیقش بهم بگه