پارس آنلاین آپلود رو جز ترافیک حساب نمیکنه.نقل قول:
Printable View
پارس آنلاین آپلود رو جز ترافیک حساب نمیکنه.نقل قول:
دوستان پست منو کسی ندید؟
من سرویسم 2 مگه، تا چند روز پیش طول روز دانلود از 600-700 پایین تر نمیومد ولی چند روزه اکثر اوقات به زور به 200 میرسه. تصمیم گرفتم جمع کنم برم صبانت. کسی تجربه صبا نت داره اینجا؟ در مقایسه با پارس آنلاین وضعیت استریمینگ ویدیو ش چطوریه؟ دانلودش که ظاهرا خیلی سر تره ولی من میخوام از پینگ تایم و استرمینگش مطمئن بشم چون از دانلود واسم مهمتره.
خطتون روی 4 مگ بسته شده -- با این کیفیت خطی که دارین میتونید بگین خطتون را روی 9 مگ بزارن --نقل قول:
فقط یک سوال داشتم فاصله شما تا مخایراتتون چقدر هست ؟
به نظر من خط شما با این وضعیت که روی 2 مگ SNR MARGIN DS ش روی 11 هه، فک نکنم 4 بیشتر جواب بده. رو 4 که ببندید این عدد میاد روی 7-8 که بحرانیه.نقل قول:
اگه میبینید دم در هم همین وضعیته نویزتون، بهتره برین مخابرات با یکی از مامورا شخصا هماهنگ کنین بیاد از کافو تا خونه رو نگاه کنه، میتونه با ترمیم اتصال توی کافو نویز رو کمتر کنه .. ممکنه کابل از کافو تا درب منزل رو هم اگه با قطر بیشتر بذارین (مثلا 06 و 08 استفاده کنید) وضعیت نویزتون بهتر بشه. این کارارو مامور مخابرات با هزینه شخصی تون ممکنه انجام بده ولی بشتر از این دیگه از دست شما کاری بر نمیاد چون سیم کشی مخابرات مشکل داره یا از مرکزتون خیلی دورین.
فرشاد تو چیکارکردی با مخابرات بالاخرهنقل قول:
سرعت چند گرفتی با شبانه یا بی شبانه؟چقدر میدی ماهیانه
مجوزم بردی؟
درودنقل قول:
دوست عزیز منو راهنمایی کنید وضع خط من خیلی بد هست
من از جعبه تقسیمی که به دیوار چسبیده و کابل ها از زیر زمین وارد اون شده یک کابل مستقیم 3 زوج به طول 20 متر کشیدم و مستقیما وارد اتاقم کردم و ار اتصال کابل ها مطمئن هستم اما یک جعبه سبز رنگ مخابرات سره کوچه هست که در اونو قفل زدن و دسترسی ندارم --ممنون میشم یک راه پیش پام بگذارید
توی مخابرات هم خطم چک کردن snr خروجیش 28 بوده که تا 9 مگ هم جواب میداده اما برای من snr دانلود روی 6 جواب میده و خط من حالا روی 40 kb جواب میده انگار دایلاپ شده --
من حاظرم هر کاری کنم که خطم درست بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون جعبه سر کوچه که قفل داره اسمش کافوه. اونو شما بهش دسترسی ندارید و فقط مامور مخابرات حق داره دستکاریش کنه. بهتره حضوری مخابرات مراجعه کنید و قسمت تعمیرات خط یکی از مامورین رو پیدا کنید و بهش بگین که با هزینه شخصی تون بیاد و اتصال خطتون توی کافو رو بررسی کنه. اگه اونجا سیم ها رو بهم ببینده بجای اینکه روی اون پریز های کافو پیج کنه نویز کمتر میشه. اونجایی هم که به سیمی که به اتاقتون هم وصل میشه (دم در خودتون) دو تا سیم رو مستقیما بهم وصل کنید به جای استفاده از پریز ... کار دیگه هم اینه که سیم از کافو تا در خونه رو اگه ضعیفه (معمولا سایز 04 میذارن) عوض کنید و به جاش 06 یا اگه پیدا کردید 08 بذارین... اینا البته همه با هزینه خودتونه و مامور به صورت رفاقتی و غیر رسمی انجام میده ... اگه نشد هم که دیگه اشکال از قبل از کافوه که مخابرات عمرا کاری بکنه ... یا اینکه فاصله تون از مرکز زیاده (هر چی فاصله بیشتر باشه نویز هم بیشتر میشه)نقل قول:
در هر صورت در آخرش میخواین بشین 9 مگ دیگه که مثلا من الان هستم و بعد متوجه میشید که چند روزی هست که سرعتارو برگردونده به همون سرعتای اسمی... یعنی من که سرویس اسمیم 2 مگه همون 2 مگ و میگیرن با اینکه خطم رو 9 بسته شده ... یعنی برگشتیم به 4-5 سال پیش... انقدر تو این تابستون فروختن که پهنای باند سر به سر شده. من که دارم میرم صبا نت.
جالب اینه که خودشون 1 ماه پیش میگفتن میخوایم خطارو یکنیم 15 مگ! نمدونستم میخوان همین سرعنی که داریم رو هم ازمون بگیرن!!!
فک کنم یه 700-800 متر:n02:نقل قول: