دوست عزیز شما داری خلاف قوانین انجمن عمل می کنی ، اگه آسیاتک داری باید بری تو تاپیک خودش پست بدی و تبلیغ کنی نه تاپیک شاتل !!!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما داری خلاف قوانین انجمن عمل می کنی ، اگه آسیاتک داری باید بری تو تاپیک خودش پست بدی و تبلیغ کنی نه تاپیک شاتل !!!نقل قول:
شما محدود شدی دوست عزیزنقل قول:
بهتره فعلا شبها اصلا دانلود نداشته باشی
واسه من هم همین طور شده بود . 2 هفته اصلا شبا دانلود نکردم تا اینکه خودشون واسم باز کردن:31:
سلام مجدد دوست من.نقل قول:
در اینکه شاتل از شرکتهای بزرگ و معتبر هست شکی نیست و هیچکس هم انکارش نمیکنه. اصلا خود من توی ویکیپدیا توی بخش تندیسها و افتخاراتش، دریافت ISO9001 (که دو سه ماه پیش گرفت) وارد کردم. در اینکه مدیریتش هم عالی ترینها شاید باشه هم باز حرفی نیست، مشکل فقط سر نحوه سرویس دهی ADSL مصوب سازمانش هست که توی اون مورد کم فروشی میکنه به مشترکینش (و البته بعضا محدود کردن سرعت شبانشون).
دوستان واسه شارژ اکانت تا چند روز وقت هست که سرویسمون رو نبندن؟
سلام
شاتل نشون داده که اصلا نمیشه روش حساب کرد و وقتی که فکر میکنی که همه چیز خوبه و داره به شما لطف میشه ، زود پشیمونت میکنه :13:
و
با سیاست: با دست پیش میکشه و با پا پس میزنه رو به نحوه احسن اجرا کرده و جواب هم گرفته:2:
پریشب که شاتل قطع بود (ـــ) ، دیشب هم سرعتش خوب بود (+) ، امشب هم که تا الان نوسان داره یا خوبه یا قطعه و صل میشه!:5:
سلام دوستام
شما الان از سرعت روزانه هم ناراضی هستید؟>؟؟؟
سلام
این هم اضافه کنم که طرفهای 5 - 6 صبح سرعت خوب بود و ما هم دلی از عزا دآوردیم. اینم گفتم که نگید فقط بدی شاتل رو میگه.
اگر خوبی هم باشه میگم.البته خدا کنه که شاتل خوابی برام ندیده باشه و بخواد محدودم کنه:31:
سرعت روزانه یه مدتیه متغیره یه ساعتهایی خوبه یه ساعتهایی هم نه ولی کلا قابل قبولهنقل قول:
سلام دوستام
شما الان از سرعت روزانه هم ناراضی هستید؟>؟؟؟
دو شبه با 128 دارم مثه 2 مگ دان میکنم 256 فکر کنم حق شما ها رو دادن به من:31:
محدودی ها
سلام
دوستان من سرویسم رو به art2 تغییر دادم! حالا یه سوال داشتم:
برای سرویس های art سرعت واقعی ( یعنی الان که سرعتم 192 هست سرعت دانلود 24) بهم ارائه میدنند یا بیشتر هم ممکن هست ارائه بدنند؟
والا من که جایی از قوانین ندیدم همچین چیزی نوشته باشن....نقل قول: