بگو اون موقع که من میخاستم بخرم چرا نگفتین خطم فیبر نوریه.نقل قول:
من الان این مودم بدردم نمیخوره و میخام برم وایمکس بگیرم.
اگر هم دیدی پس نمیگیره و دبه میکنه یه شکایت بزن تو سایت 195
Printable View
بگو اون موقع که من میخاستم بخرم چرا نگفتین خطم فیبر نوریه.نقل قول:
من الان این مودم بدردم نمیخوره و میخام برم وایمکس بگیرم.
اگر هم دیدی پس نمیگیره و دبه میکنه یه شکایت بزن تو سایت 195
آقا پارس آنلاین چند روزه گند زده واسه من.
سرویس 2 مگ داشتم قبلا سرعتم تو روز از 700-800 پایین تر نمیومد ... چند روزه تو روز همون 200 هم به زور میده. زنگ زدم گقتن که پهنای باندمون تموم شده تو مرکزتون دیگه از Burst نمیتونی استفاده کنی.
بعد از 6-7 سال واقعا دیگه خسته شدم که نمیان یه سرعت ثابت بهت بفروشن و با توجه به همونم پاسخگو باشن ... سرعت لاک پشتی شب ها هم که یه طرف رو مخه.
تصمیم گرفتم برم صبا نت 12 مگ بگیرم. فقط نمیدونم پینگش با پارس آنلاین (تو دوره ی اوجش البنه) قابل مقایسه هست یا نه؟ خوراک من آنلاین استریمینگه اصلا دانلود مهم نیست واسم.
کسی میدونه صبا وضعیت چطوریه؟
بله بخوبی میکشه همین الانم رو 9 مگه فک کنم تا 15 هم جواب بده.نقل قول:
آره برای من شب توی ساعت رایگان اینجوری شده بود... نفهمیدم دلیلش چی بود... اولش فکر کردم مال DNS هستش... ولی نبود.....:n13:نقل قول:
یه چند روزی هر چند دیقه یه بار پرش لینک داشتم الان یکی دوروزی هست که تا کریو رووصل میکنم لینکم میپره
اخه چه ربطی دارن اینا به هم :n17:
سلام بچه ها یک سوال
این قسمت گزارش مصرف چطوریاس همینجوری فله ای هروز و میزنه بدوم جمع ماه و... ؟ یا من چون مثلا نامحدودم اینجوریه الان باید ماشین حساب بردارم آپلود و دانلود و جمع کنیم هروزو باهم تا ببینم چقدر مصرف داشتم؟؟ آخه این چه وضعیه!!!:19::n29:
مجموع مصرف هر دوره رو توی تاریخچه اشتراک میزنهنقل قول:
یه سوال از دوستان دارم:خط من نویز شدید داره که فقط 2 مگ رو مکشه تازه روی همین هم ، snr روی 11 هست،پارس آنلاین گفت ببر سر خط ببینیم که اونجا هم نویز داره،اونجا دقیقا همین بود،گفت برات تیکت می زنیم،به نظر شما درست م کنن،شما چه پیشنهادی دارید من انجام بدم؟چی کار کنم خطم 4 مگ رو بکشه
خط من :
SNR margin Upstream : 19 db Line Attenuation Upstream : 30 db رو 2 مگ
SNR margin Downstream : 11 db Line Attenuation Downstream : 52 db
بگو رو 4مگ واست ببندن اگر لینکت پرید نمیخواد بگی دان استریمو پایین بیارن بزار رو g.dmit چون مودما اعداد واقعی رو نشون نمیدن ممکنه رو 4مگ ببنده ولی snr رو همین 11بمونه اعداد واقعی رو پشتیبانی در حالی که مودمت روشنه میتونه ببینهنقل قول:
من خودم موقعی که رفته بودم نمایندگی باسه ثبت نام این مورد رو به چشم دیدم که یک خانمی ثبت نام کرده بود و مودمم از خود شرکت گرفته بود ایسوس بود فکر می کنم مثل اینکه خطشون مشکل داشت اومده بود نمایندگی مودمو داد و پول و پس گرفت 170 80 تومن بود فکر کنم البته یه رسید دست نوشته خود طرف ازش گرفت بدون هیچ گونه مشکلینقل قول:
البته باسه خودمم قبلا همچین مشکلی پیش اومده بود اما مودم نگرفته بودم بدون هیچ مشکلی پولو پس دادن