اره واس منم قطووصل میشه دیوسها معلوم نیس چه غلطی میکنن:grrr:
Printable View
اره واس منم قطووصل میشه دیوسها معلوم نیس چه غلطی میکنن:grrr:
کی ر تو شاتل
اینم وضع خط من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت پایداری خط
امروز نیز قطع اتصال اینترنت وجود داره.
از دیشب کشش خطم از ۱۴ رسیده به ۵...
منم تماس گرفتم با شاتلنقل قول:
مشکل رو گفتم اینها انکار کردن که مشکل از سمت خودشونه
البته من تلفن رو ور میدارم صدای رادیو و خش خش میاد که مشخصه نویز شدید هست رو خط
تماس که گرفتم پشتیبانی یه شخص مشتی بود گفتم بهش داستان رو گفت من بهتون پیشنهاد میکنم دقیقا خط رو بگیر کلا سیم رو قطع کن و شکایت بزن :laughing:
گفت تنها راهش همینه خیلی شخص باحالی بود گفت با اینکه اصن این راه رو نباید بهتون بگم ولی تنها راهش همینه
ولی برای شمام که شندیم اینطور شده واعقا نمیدونم مشکل از مخابراته یا از شاتل
خط من هم کشش از 22 مگ یه زمانی رسیده الان به 4 مگ
قطعی وصلی فوق العاده ازار دهنده شده برای من واعقا نمی صرفه دیگه برام ماهی 160 و خورده ای بدم براش
همین هزینه ارو حاظرم یکبار برای فیبر بکنم ولی خلاص شم از این سیم مسی واعقا نموده مارو تو این 4 سال از شاتل سرویس دارم
هم اکنون شاتل گوز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه
در حال حاضر من اینترنت آسیاتک دارم.مشکل سرعت نداره ولی دقیقا از ساعت 10 شب به بعد 2 هفته ای میشه پینگ سرورای اروپایی به شدت میره بالا و پکت لوس هم زیاد میشه.به عنوان مثال با پروفایل فست الان پینگ 4.2.2.4 رو 140 هست.هر چه قدرم با پشتیبانی حرف میزنم میگن مشکل سراسریه.شاتلم همین مشکلو داره؟
کلا نت اسیاتک افتضاحه شبا برا همه اینطوری می شهنقل قول:
تمام شرکت هایی هم که از اسیاتک پهنای باند کشوری می گیرن دچار مش کل می شن مثل راینت و بهارنت و لایزر:goatee:
جالبه هر سری هم که با پشتیبانی تماس میگیرم میگن مشکل سراسریه و بقیه شرکت ها هم همین مشکلو دارن.اگه شاتل این مشکلو نداره من همین فردا درخواست جمع آوری میزنم و میام شاتل.عملا از ساعت 10 شب به بعد کلا سرورای اروپا غیر قابل استفاده میشن و فقط اگه بازی رو دوبی سرور داشته باشه میشه رو اون بازی کرد.نقل قول:
کشش خط منم از 21 مگ اومده روی 12 مگنقل قول:
نتم روی 9 مگ هم دیگه نمیکشه مجبورم روی 4 مگ استفاده کنم(ماهی 160 هزار هم میدم)
نقل قول:
من چند وقت پیش به شما گفتم اما گوش نکردی.. ببین مشکل نویز و قطع کردن سیم رو بهت گفتم اگه یادت باشه الان هم همون حرف پشتیبانی رو منم بهت میزنم اما با مقداری تغییرات...
شما سیم رو بزن بترکون.. پاشو برو مخابرات پیش رییس مرکز بگو شما مارو سرویس کردید.. خطم کشش بود ۲۰ بعد شد ۱۰ الان هیچی ندارم.. بیاین درست کنید برید...
طوری هم اینکار رو انجام بده که حداقل تا قبل خونه شما این مشکل ادامه داشته باشه یا وصله پینه نکنه مخابرات.. اگر اومد ۱۱۷ وصله پینه کرد باز هم برو پیش رییس مرکز بگو باید بیاین سیم رو کامل بیرون درست کنید و برید اگر نکنید شکایت به بازرسی میکنم .. نگاه هم کن اگر دیدی مخابرات منطقه نبود بگو به رییس منطقه هم میرم میگم.. باید بیاین سیم درست بکشید برید.. مطمئن باش خیلی زود انجام میدن.. و مشکلت حل میشه ... و نویز درست میشه..
دیشب رفتم کل سیم های تلفن رو با سیم چین قیچی قیچی کردمنقل قول:
اومدن دوباره سیم کشیدن نو نو :laughing:
قبلشم شکایت زدم 195 درجا درست درست شد
منم خطم چندماهی بود نویز زیادی پیدا کرده بود و نتم روزی 100 بار قطووصل میشد دیگه تصمیم گرفتم مودمو تغییر بدم شاید بهتربشه و با تحقیق زیاد رفتم مودم تندا 301 خریدم و خداروشکر 90 درصد مشکلاتم حل شده و سرعت نتم از 14 مگ پایین نمیاد. مودم قبلیم تیپی لینک 8961 بود که سالهاس داشت کار میکرد ولی دیگه نمیتونس جلوی نویز شدیدو بگیره
مارک مودم مهم نیست . مهم چیپست استفاده شده هستش.
فقط برادکام به درد ایران میخوره
من یک مودم قدیمی 2740 d-link دارم (۶-۷ ساله دارم ازش استفاده میکنم)، چیپست اش Broadcom BCM63281 ، نویز خطم زیاده، چند وقته به فکر اینم یک مودم بهتر تا ۱.۵ تا ۲ تومن بگیرم، به نظرت تاثیری داره؟ یا اینکه فرقی با مودم قدیمی نداره.نقل قول:
این برادکام که این همه میگن به نظرم تعریف الکیه... همین تندا 301 با چیپ برادکام، منو بیچاره کرد.
علاوه بر چیپست برادکام مارک مودم هم خیلی مهمه برادکام رو تندا تاثیری نداره کیفیت خط رو هم بدتر میکنه مودم هواوی خوبه حتی اگه استوک باشه از تندا بهتره :»مودم خوب روی خطهای ضعیف و نویزدار معجزه میکنه تا 10 الی 20-25 درصد میتونه سرعت رو افزایش بدهنقل قول:
مارک مودم هم مهمه چیپست هم تاثیر داره یه مودم خوب سرعتت رو 10 الی 20-25 درصد افزایش میدهنقل قول:
شاتل از 9 شب تا 12 شب به قدری کند میشه که فقط بدرد چن تا وب پیج باز کردن میخوره
ظاهرا این مشکل هم بخاطر پهنای باند کشوری هس احتمالا
پینگ همین الان از گوگل 190 و از امستردام
بنازیم باز وایرگارد کلودفلر رو
مشکل شب های شاتل خیلی وخیم تر از بقیه هست رادار ابرآروان نشون میده که کلا همراه اول نسبتا بدون مشکل هست تو این ساعات و افرانت و مبین نت مشکل دار میشن اما خیلی دیرتر (شاتل از ۸:۳۰ ولی اونا از حول و حوش ساعت ۱۰) و خیلی وضعیت بهتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من خودم ترندچیپ داشتم رفتم رو برادکام ۴ مگ کشش خطم رفت بالانقل قول:
البته مسلما خط اگه خیلی داغون باشه اول باید به فکر تعویض سیم کشی و ... بود.
تندا هم برند متفرقه حساب میشه
گفتم مارک مهم نیست منظورم از بین مارکای شناخته شده بود.
نقل قول:
چیپست مودم شما تک هسته ۳۲۰ مگاهرتز هستش یه مدل خیلی اقتصادی برادکامه. احتمال داره با ارتقا دادنش وضعیت بهتر بشه.
البته به جز چیپست طراحی و کیفیت بورد مودم هم خیلی موثره.
باید بگردی ببینی چی گیر میاری با چیپست رده بالاتر
من ۸۹۷۰ تی پی لینک ورژن ۳ دارم راضی هستم. البته فکر نکنم نو پیدا شه این مدل
والا من با همین ۳۰۱ کلی مشکل داشتمنقل قول:
tp linkمدل ۸۱۵۱ که ارزونترینه، ۱۶ مگ میداد، تندا ۱۴ هم استیبل نبود.
بعد ها یه تیپی ۹۹۶۰ گرفتم که vdsl هم هست، این مدل هم نگم بهتر،باز در حد همون ۸۱۵۱ هست. دلینگ ۲۷۴۰ هم داشتم اونم مشابه تندا بود... ایسوس n10 هم در یک کلام افتضاح بود. خلاصه بعد این همه تست، به این نتیجه رسیدم TP-Linkبهترین برندهست! شوخی!
سلام
من مودم زایکسل و ای پی استاتیک دارم مشکل اینه که وقتی ای پی استاتیکمو میزنم تو مرورگر صفحه تنظیمات مودم میاد و من به لحاظ امنیتی نمیخام فعال باشه میخام فقط از طریق 192.168.0.1 بشه رفت تو مودم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.
:biggrin::biggrin:وایییییی خدا واییی خدا پاره شدم امروز اینقد که خندیدم چقد من گوه شانسم
ساعت ۵ و نیم صبح از خواب ناناس وسط کار پریدم اومدم یخچال آب بخورم
یهو دیدم دوم بوم دوممم صدا داره میاد رفتم جلو پنجره ی پسر بجه میخورد با سیوشرت قشنگ بالای لوله گاز سیم تلفن رو قیچی کرد
:biggrin:داشت با اجر میکوبید به این بست تلفن هارو خیلی شیک مجلسی ۵ تا سیم تلفن هر کدوم به اندازه ۱۸ متر اینا دزدید برد
تازه سیم کشی کرده بود مخابرات واقعا یاد این میم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IP ات رو یک شبکه خارجی (اینترنتی غیر از اینترنت مودم ات) هم تست کردی؟نقل قول:
مودم/روترها دو تا IP دارن که میشه بهشون دسترسی داشت، یکی local IP و یکی هم Public IP، وقتی شما IP استاتیک تون (همون Public IP شما) رو میزنید و صفحه تنظمیات روتر تون رو میاره، یه خاطر اینکه IP ای که شما درخواست تون رو ارسال کردید با IP ای که توی مودمتون به WAN اختصاص داده شده یکی هست، برای همین مودم اجازه دسترسی میده و مشکلی نداره.
شما الان با یک Public IP دیگه ای (مثلا روی اینترنت موبایل) IP استاتیک تون بزنید، مودم اجازه دسترسی نمیده، اگر با اینترنت موبایل زدید و باز هم صفحه تنظیمات مودم رو آورد، باید برید تو مودتون دنبال تنظیمات Remote Access یا Remote Management بگردید و غیر فعال اش کنید.
اینسری اومد سیم بکشه بگو ببر بالاتر ارتفاع رو که کسی نتونه بکنه.. اگر هم دیدی کسی داره میکنه داد بزن بگیییرش بگیرش :))))))نقل قول:
حالا زنگ زدم ۱۱۰نقل قول:
میگم همچین داستانیه داره میکوبه اسایشمونو گرفته سیمم داره میدزده گفت باشه مرسی شبتون بخیر
صبح زنگ زده میگه پاشو بیا برا شناسایشون منم تو دلم گفتم گمشید همتون
سلام بله تست کردم اگر اپراتور فرق کنه نه نمیاره ولی اگر سرویس دهنده یکی باشه میاره چون خونه داییم شاتل دارن از اون جا زدم دیدم اومد الان چطور میتونم کاری کنم که یا زدن ای پی استاتیک حتی با اینترنت خودم هم نیاد ؟ تو مودم من همچین گزینه هایی نیستنقل قول:
داداچ 110 کارش فقط اینه که تو پارک اگه دید یه دختر و پسر با هم صحبت میکنن دستگیرشون کنه یا اگه ماشینو یه جای خلوت پارک کردی نشستی تو ماشین بیاد خفتت کنه کارش فقط همینه .نقل قول:
برای من این طور شده بود که مدتی بود سیم های روی کار محله ما رو قیچی میکردند میبردند ، مخابرات نصب میکرد اینها باز میبردند ، شبها میبردند، مخابرات اومد باز نصب کرد ، بعدش من و پسر همسایمون چند شب کمین کردیم تا دوباره سروکلشون پیدا شد ، بهو خفتشون کردیم و زنگ زدیم 110 اومدن جمعشون کرد بردشوننقل قول:
از اون موقع سیم های روی کار محله ما دزدیده نشد تا اینکه 5 ، 6 ماه پیش زدند سیم های مخابراتی زیر زمینی رو بردند :weird: الان مخابرات داره کنده کاری میکنه از مسیر دیگه رد کنه ، می خواد فیبرنوری بکشه :eh:
خلاصه اینکه دزد رو همون موقع باید گرفت
اونیکه میاد سیم جدید شما رو میدزده یا کسی هست که زمان سیم کشی اونجا بوده و دید که آمار داره سیم جدیده.. یا همون اطراف هستش خودش..نقل قول:
فرقی نداره اخه براشنقل قول:
توش مسه دیگه
اصلا مگه فیبر بود چقد مگه براش سود داش ؟
خبر ازینش نداش
دوباره سیم کشی کردش مخابرات اما اینبارم بست بست و یارو با قیافه اخمو اول صبحی اومد
تو دلش معلوم نی چقدم بهم فحش داده
اقا این شاتل بی پدر مادر حرووم زاده که توی ماه3 بار اس میده میگ پول رو بریز به وقتش
کی قراره این 8 تا 1 شب رو اوکی کنه ؟؟؟؟؟؟؟
بابا خیلی بد وضعیت داغونیه
من تست دارم میگیرم 1 ساعت گذاشتم رو پینگ بمونه
برای همتون مشکل داره؟؟ یا فقط منه اخه رادار ابر داره اختلال شدید نشون میده تو شاتل
شاتل کلا خیلی تاکید داره بگه مشکل شب ها به خودشون مربوط نیست اما چرا الان درست در اوج مصرف من ۱۰ مگابیت تک کانشکن از خارج سرعت دارم با همراه اول اما با شاتل ۲۵۶ کیلوبیت ؟! دیگه زیاد داره طولانی میشه یه هفته دو هفته دیگه نمیشه یک ماه تحملشون کرد که. اینترنت رو برای نصف شب لازم ندارم که.
لعنت به شاتل
اینترنت من از ساعت 5 عصر تا 12 شب داغوووون میشه:n34:
دوستان راهکاری دارین؟
من روی خط دیگم درخواست آسیاتک دادم اون وصل شه این رو تخلیه میکنم گرچه همین الانشم با تخلیه فرقی نداره و دارم از نت همراه استفاده میکنم. حدودا یک ماه و نیم از سرویسم مونده ولی نمیصرفه که همش بخوام از اینترنت همراه استفاده کنم تا شاید روزی روزگاری بخواد شاتل درست شه دیگه زیادی طولانی شد.
امشب اولین شبیه که اختلال نداره سرویسم
رادار ابر اروان هم اختلال زیاد نداره نشون نمیده
البته ساعت ۱ ظهر هم ۱ ساعت سرویسم قطع شده بود
امیدوارم که برای همتون سرویستون درست بشه
اپدیت
ک گفتم امشب نیم ساعت دیر تر شروع شد:D:laughing::biggrin:
کابل های مخابرات محل ما رو یک و ماه و نیمه دزدیدن علم مخابرات رو هم می خواستن بدزدن که کارگرای یه ساختمون نیمه کاره نذاشته بودن خلاصه ما الان یک ماه و نیمه adsl مون نابود شده اینجا از شما دوستان کسی هست که این مشکلو داشته باشه ؟ من مشهد هستم